Cég

Címkék / Cég Címkék / Nemzeti Infrastruktúra Fejlsztő Zrt.

Előző oldal 1 2 Következõ oldal
2012. április 26. 15:14:52Makró | Vállalatok
Megemelik a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő alaptőkéjét
A kormány 5 milliárd forintot csoportosított át az idei költségvetésben a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő (NIF) Zrt. alaptőkéjének megemelésére, de az alaptőkét 6 milliárd forinttal kívánja megemelni - az erről szóló határozat a legutóbbi Magyar Közlönyben jelent meg.
.
2011. augusztus 11. 17:16:59Vállalatok
Szerződést bontott a NIF egy Vegyépszer vezette konzorciummal
Szerződést bontott a Nemzeti Infrastruktúra-fejlesztő (NIF) Zrt. egy Vegyépszer vezette konzorciummal, amelynek feladata lett volna a 86-os főút Szombathely-Vát szakaszának felújítása és bővítése - erősítette meg a gazdasag.hu információját a NIF csütörtökön.
.
2011. május 20. 08:46:59Vállalatok
161 milliárdra nőhet a szajoli vasútvonal-fejlesztés támogatása
A kormány döntése értelmében a Szajol– Püspökladány vasútvonal felújítása elnevezésű nagyprojekt támogatása legfeljebb 24,4 milliárd forinttal, összesen legfeljebb 161,8 milliárd forintra nőhet - jelent meg a legfrissebb Magyar Közlönyben.
.
2010. november 7. 08:06:03Vállalatok
Eredménytelen a Kelenföld–Székesfehérvár szakasz biztosítóberendezésire kiírt közbeszerzés
A Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő (NIF) Zrt. eredménytelenné nyilvánította a Kelenföld–Székesfehérvár vonalszakasz biztosítóberendezésire és távközlési munkáira kiírt nyílt közbeszerzést, mivel az ajánlattevők többet kértek annál, mint amennyi fedezet az ajánlatkérő rendelkezésére állt - az eredmény a legutóbbi Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.
.
2010. szeptember 27. 10:43:59Makró | Vállalatok
NIF: folynak a vasúti beruházások előkészületei
Folynak a fővárosi elővárosi vasútvonalak és a hozzájuk kapcsolódó pályaudvarok, megállóhelyek korszerűsítésének, valamint a páneurópai négyes vasúti közlekedési folyosó Gyoma-Békéscsaba-Lőkösháza országhatár szakasz beruházásának előkészületei - közölte a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő (NIF) Zrt. hétfőn.
.
2010. szeptember 21. 07:04:59Vállalatok
160 km/órás lesz a Miskolc-Nyíregyháza vasúti szakasz
A Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő nyílt közbeszerzést írt ki a Miskolc-Nyíregyháza vasúti vonalszakasz megvalósíthatósági tanulmányának és engedélyezési terveinek elkészítésére, a tervezési sebesség 160 kilométer óránként, és a vonal nagyobb részt kétvágányú lesz - a felhívás a hétfői Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.
.
2010. július 3. 14:42:49Makró | Vállalatok
Új vezetők nyolc MFB-s cég élén
Az MFB új vezetőt nevezett ki az ÁAK, a NIF, a Magyar Közút, a Magyar Turizmus, a MAG, a Magyar Követeléskezelő, az MFB Invest és az Eximbank élére.
.
2010. március 3. 12:01:59Vállalatok
Újabb autópálya-tenderen függesztették fel a szerződéskötést
A Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. (NIF) felfüggesztette a szerződéskötést a 76-os főút Hévízt elkerülő út 1-4. szakaszának kivitelezésére kiírt tender nyertesével, mert az ügy a Közbeszerzési Döntőbizottsághoz került - közölte a NIF szerdán.
.
2010. január 26. 13:31:59Vállalatok
Szlovák cég építheti a magyar vasutat
A cseh Subterra a.s. és a szlovák Doprastav a.s. S-D konzorciuma nyerte el a Budapest Kelenföld és Tárnok közti vasútvonal átépítését, amely magában foglalja a Kelenföldi pályaudvar átépítését, valamint a 4-es metróval történő összekapcsolását is. A vállalási ár 26,9 milliárd forint - jelentette be keddi sajtótájékoztatóján Reményik Kálmán a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő (NIF) Zrt. elnök-vezérigazgatója.
.
2009. december 29. 18:41:27Makró
A KDB elutasította a 4 forintos elírás miatt beadott kérelmet
Elutasította a közbeszerzési döntőbizottsági (KDB) annak a pályázónak a kérelmét, aki 4 forintos elírás miatt megtámadta a 86-os út felújítására benyújtott, legjobb pályázat érvényességét - tájékoztatta kedden Nagy Gizella, a döntőbizottság elnök-helyettese az MTI-t.
.
2009. december 15. 10:06:59Vállalatok
M0-s botrány: mégis az nyer, aki hatmilliárddal drágább
M0-s botrány: mégis az nyer, aki hatmilliárddal drágábbValószínűleg mégis a több mint hatmilliárd forinttal magasabb árat kínáló M-0 déli ág II. Konzorcium szélesítheti ki az M0-s egyik déli szakaszát, legalábbis ha sikerül eleget tennie a Közbeszerzési Döntőbizottság (Kdb) hiánypótlási felhívásának. A Kdb az alacsonyabb árat bevállaló Porr Építési Kft. ajánlatát ismételten érvénytelenné nyilvánította - az ajánlatkérő Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. (NIF) hivatalosan egy hónapon belül hoz megint döntést a meglehetősen furcsa körülményekkel tarkított ügyben. Mfor.hu háttér.
.
2009. november 24. 15:11:56Vállalatok
Újabb autópálya-szakasz körül áll a bál
A Közbeszerzési Döntőbizottság (KDB) újra megsemmisítette az M9 autóút 51. és 54. számú főutak közötti szakaszának kivitelezésére indított közbeszerzési eljárást, az ajánlatkérő Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő (NIF) Zrt. újra értékeli a tendert - közölte a NIF kedden az MTI-vel.
.
2009. november 6. 03:31:56Vállalatok
Tragikomédia az M0-ás körül
Miután a legkisebb összegű ajánlatot adó és először győztesnek nyilvánított Porr Építési Kft.-t korábban kizárták, majd a legdrágább ajánlatot adó M-0 déli ág II. Konzorciumot hozták ki győztesnek, most mégsem szerződnek vele.
.
2009. szeptember 25. 11:41:12Vállalatok
Autópálya-ügy: új kivitelezőt keresnek, 30 milliárd forint a tét
A Közbeszerzési Döntőbizottság megsemmisítette az M0-ás autóút M6-os autópálya és 51. sz. főút közötti szakaszának kivitelezőjéről hozott közbeszerzési döntést, ugyanis a testület szerint a 28,3 milliárd forintos ajánlattal jelentkező, korábbi győztes Porr Építési Kft. érvénytelen ajánlattal nyert. Az ajánlatkérő Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. (NIF) új döntése 30 napon belül várható.
.
2009. január 9. 05:54:00Vállalatok
Reményik Kálmán: ilyen pozitív visszajelzést még sosem kaptam
Reményik Kálmán: ilyen pozitív visszajelzést még sosem kaptamReményik Kálmán, a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. vezérigazgatója nagyon meglepődött, amikor kollégái benevezték a Menedzsment Fórum által szervezett Legjobb Főnök 2008 versenybe. Hogy miért, az kiderül az mfor.hu villáminterjújából.
Előző oldal 1 2 Következõ oldal
hirdetés
hirdetés
.