Cég

Címkék / Cég Címkék / NI Hungary Kft.

2016. február 19. 12:34:59Vállalatok
Csúcstechnológiát telepít Debrecenbe a National Instruments
A National Instruments (NI) 30 milliárd forint értékben megvásárolt csúcstechnológiát telepít debreceni gyárába - jelentette be a texasi központú vállalatcsoport ügyvezető alelnöke pénteken a cívisvárosban tartott sajtótájékoztatón.
.
2014. március 4. 14:25:59Vállalatok
4 milliárdból épül tudományos park Debrecenben
Csaknem 4 milliárd forintból tudományos parkot épít a National Instruments (NI) Hungary Kft. debreceni telephelyén, a beruházáshoz 1,9 milliárd forint uniós támogatást nyert a cég az Új Széchenyi Terv pályázatán; a hatezer négyzetméter alapterületű Science Parkban 300, többségében kutató-fejlesztő mérnök fog dolgozni - jelentette be Ábrahám László, az NI Hungary ügyvezető igazgatója a keddi bokrétaavató ünnepségen.
.
2013. február 15. 11:34:59Makró | Vállalatok
Megvan a megállapodás a National Instruments-szel
A magyar kormány tizenötödikként a mérés- és irányítás-automatizálás területén piacvezető National Instruments (NI) vállalattal kötött stratégiai megállapodást. A partnerségi szerződést az NI Hungary Kft. debreceni székhelyén pénteken írta alá Cséfalvay Zoltán, a Nemzetgazdasági Minisztérium gazdaságstratégiáért felelős államtitkára és Ábrahám László, az NI Hungary Kft. ügyvezetője.
.
2009. november 30. 10:06:58Vállalatok
A BP lett itthon az év befektetője
A BP lett az év befektetője: a 93 millió eurós beruházással mintegy 1100 munkahelyet teremtő, budapesti szolgáltató központot létrehozó vállalat két kategóriában is győzelmet aratott. Az "Év befektetője" díjakat Varga István nemzeti fejlesztési és gazdasági miniszter, valamint Rétfalvi György, az ITD Hungary vezérigazgatója 2009. november 27-én adta át a Parlamentben összesen hat kategóriában.
.
2009. február 4. 08:34:58Vállalatok
Nem zsoldos, hanem hazavédő csapatot akar az Év menedzsere
Nem zsoldos, hanem hazavédő csapatot akar az Év menedzsereÁbrahám László, az NI Hungary Kft. ügyvezetője, az Év menedzsere 2008 díjasa, polóban, farmerban maga jön le értem a portára, majd vezet az asztalához, mely egy boksz a sok közül, és kínál kávéval. Sehol egy asszisztens, sehol egy igazgatói szoba, sehol egy vezetői manír. Erről, és az Év menedzser díj okairól beszélgetett vele az mfor.hu.
hirdetés
hirdetés
.