Cég

Címkék / Cég Címkék / Cetelem Bank

2015. május 28. 21:16:59Makró
Első fokon pert vesztett a Cetelem Bank
Helyt adott a Fővárosi Törvényszék a Magyar Nemzeti Bank (MNB) közérdekű keresetének, így a Magyar Cetelem Bank Zrt. 2010. november 26-át követően közzétett általános szerződési feltételei (ászf) vagy a korábban közzétett ászf-ek ezt követő módosításai tisztességtelenek, ezért érvénytelenek.
.
2014. október 21. 13:37:59Makró
Rosszul járt a Cetelem az új devizahiteles ítélettel
Az elsőfokú ítéletet részben megváltoztatva, teljes egészében elutasította a másodfokon eljáró Fővárosi Ítélőtábla a Magyar Cetelem Bank Zrt. keresetét kedden.
.
2014. május 23. 10:16:59Makró
65 milliós MNB-bírságot kapott a Cetelem, Cofidis és Provident
Az MNB összesen 65 millió forint fogyasztóvédelmi bírságot szabott ki a Magyar Cetelem Bank Zrt.-re (Cetelem), a Cofidis Magyarországi Fióktelepére (Cofidis) és a Provident Pénzügyi Zrt.-re (Provident) - olvasható a jegybank honlapján megjelent közleményben.
.
2013. május 9. 17:51:59Makró
Ésszerűvé tette a válság a magyarokat - így spórolunk
Ésszerűvé tette a válság a magyarokat - így spórolunkEgyre borúsabban látják a magyar fogyasztók a saját helyzetüket, ám a megváltozott körülményekhez új, alternatív megoldásokkal alkalmazkodnak - derült ki egy csütörtökön publikált nemzetközi felmérés eredményeiből.
.
2010. június 24. 07:49:59Makró
2 milliós bírságot kapott a Budapest Bank egy ügyfélpanasz után
A Budapest Bank, a Credigen Bank, a Magyar Cetelem Bank és a Raiffeisen Bank ellen is felügyeleti intézkedést alkalmazott a PSZÁF ügyfélpanasz nyomán végzett fogyasztóvédelmi eljárás után.
.
2009. március 3. 13:14:16Vállalatok
Racionális a magyar fogyasztó, de nem lát az orránál tovább
Racionális a magyar fogyasztó, de nem lát az orránál továbbMeglehetősen összetett módon reagálunk mi, magyarok a válságra. Borúlátásban élen járunk, és az öngondoskodási viselkedésünkön is van mit csiszolni, de azért annál racionálisabban reagálunk a válságra, mint amit decemberben zengett a média: történetesen, hogy adósságot adósságra halmozva rohannak a háztartások a szakadék felé.
hirdetés
hirdetés
.