Cég

Címkék / Cég Címkék / Wáberer Hungária Biztosító (Wabard Biztosító)

2016. június 9. 09:43:59Vállalatok
MNB bírságot kapott a Wáberer Biztosító
Az MNB 14 millió forint bírságot szabott ki a Wáberer Hungária Biztosító Zrt.-re az átfogó vizsgálata nyomán feltárt felügyeleti és fogyasztóvédelmi hiányosságok miatt. A jegybank egyebek közt a biztosító ügyfél-tájékoztatási és panaszkezelési rendszere kapcsán talált szabálytalanságokat.
.
2012. szeptember 20. 16:58:59Makró
Kivásárlás után nevet váltott a Wabard Biztosító
Wáberer Hungária Biztosító Zrt.-re változott a Wabard Biztosító neve, miután Wáberer György, a Wáberer-csoport elnök-vezérigazgatója kivásárolta tulajdonostársát, az Arden Holding Befektetési és Vagyonkezelő Zrt.-t.
.
2010. november 12. 11:40:54Makró
Nyolc biztosítót bírságolt meg a PSZÁF
A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete nyolc biztosítóval szemben tett ma közzé határozatokat a 2010. október 30-án megjelentetett kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási (kgfb) díjtarifák kapcsán. Két biztosítónak bírságot kell fizetnie, hét piaci szereplőnek pedig újból közzé is kell tennie díjtarifájának egyes elemeit november 13-án, a díjhirdetésnél igénybe vett két országos napilapban.
.
2010. április 15. 16:11:17Vállalatok
A Wabard visszatérésével ismét csökkenhet a kötelező átlagára
Ismét csökkenhet a kötelező biztosítások átlagára, miután a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF) visszaengedte a piacra a tavaly szeptemberben adminisztratív hiányosságok miatt felfüggesztetett Wabard Biztosító Zrt-t - közölte a Biztosítás.hu internetes alkusz az MTI-vel csütörtökön.
.
2010. április 15. 13:41:05Makró
PSZÁF: visszakapta engedélyét a Wabard Biztosító
Megszünteti a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF) csütörtöktől a Wabard Biztosító Zrt. kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási (kgfb), casco és hazai, illetve nemzetközi közúti árufuvarozók felelősségbiztosítási termékeinek terjesztésének felfüggesztését.
.
2009. szeptember 24. 15:21:56Makró
Nem köthet új biztosításokat a Wabard
Csütörtöktől felfüggesztették a Wabard Biztosító Zrt. tevékenységét, így új biztosításokat nem köthet a vállalat. A PSZÁF döntése a biztosítónál végzett vizsgálatok után született.
.
2009. március 31. 11:19:55Makró | Vállalatok
Tőkét emelnek a Wabard Biztosítóban
Félmilliárd forinttal emelik a Wabard Biztosító szavatoló tőkéjét, a társaság közleménye szerint mindezt a tervezettnél nagyobb forgalom miatt teszik meg. A társaságnak 4-5 százalékos piaci részesedése van a kötelező gépjármű felelősségbiztosítási szegmensben.
.
2009. február 26. 07:29:49Makró | Vállalatok
Pénzügyi terv kidolgozására kötelezte a Wabard Biztosítót a PSZÁF
A szavatoló tőke emelésére 30 napon belül pénzügyi tervet kell kidolgoznia a Wabard Biztosító Zrt.-nek - a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF) erről szóló határozata a felügyelet honlapján olvasható.
.
2008. augusztus 18. 08:04:31Makró | Vállalatok
Biztosítót alapít Wáberer György
A kötelező gépjármű-felelősségbiztosítások idei átszerződési időszakában már tarifákat hirdetne a Wabard nevű biztosítótársaság, amelyet a milliárdos Wáberer György és Kedves Ferenc érdekeltségébe tartozó cégek alapítanak a napokban - írja a hétfői Népszabadság.
hirdetés
hirdetés
.