Cég

Címkék / Cég Címkék / Orangeways

Előző oldal 1 2 Következõ oldal
2017. december 21. 16:12:22Vállalatok
Letiltotta a GVH az orangeways.com honlapot
A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) ideiglenes intézkedés keretében tiltotta meg a www.orangeways.com honlapon a személyszállításra vonatkozó kereskedelmi gyakorlat folytatását, és egyben kötelezte az orangeways márkanév alatt kereskedelmi tevékenységet végző vállalkozásokat, hogy a vonatkozó tartalmat töröljék a honlapjukról.
.
2016. február 18. 06:16:56Vállalatok
Magyar helyett török buszokkal szállítana az Orangeways
Rába buszok helyett török járművekkel szállíthatja majd az utasokat Budapesten az Orangeways, amelynek nem sikerült tető alá hoznia az üzletet a magyar gyártóval - írta a Világgazdaság csütörtökön.
.
2015. június 4. 08:10:59Vállalatok
Aláírták a szerződést az új fővárosi midibuszokról
Aláírta a szerződést az új fővárosi midibuszokról a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) és az Orangeways Hungária Kft. A magyar cég 35 hazai fejlesztésű és gyártású Rába-Molitus-Webasto S91-es midibuszt üzemeltethet majd Budapesten - erősítette meg a Napi Gazdaságnak a BKK.
.
2014. május 20. 07:10:59Vállalatok
Ismét veszített az Orangeways
A Közbeszerzési Döntőbizottság (KD) elutasította az Orangeways City Kft. midi autóbusztender ellen benyújtott jogorvoslati kérelmét, amelyben a közbeszerzési eljárást lezáró döntés megsemmisítését kérte a cég - írta a Népszabadság kedden.
.
2014. április 24. 18:34:59Vállalatok
Visszautasítja a BKK az Orangeways vádjait
A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) visszautasítja az Orangeways közlekedési társaság vádjait, álláspontjuk szerint a közbeszerzési szabályokat betartva jártak el a midibusztender esetében.
.
2014. április 24. 13:10:59Vállalatok
Beperli a BKK-t az Orangeways
Kártérítési pert indít a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) ellen az Orangeways, amely a Közbeszerzési Döntőbizottsághoz is fordul a midibusztender miatt.
.
2013. június 26. 14:16:59Vállalatok
Az Orangeways megtévesztő akciói miatt bírságolt a GVH
Tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat miatt 4 millió 450 ezer forint bírságot szabott ki az Orangeways Autóbuszos Közúti Közlekedési Zrt. két jogutód cégére a Gazdasági Versenyhivatal (GVH).
.
2012. március 30. 06:10:59Vállalatok
Egymást marják a buszos cégek a 40 milliárdos BKV-üzletért
Egymást marják a buszos cégek a 40 milliárdos BKV-üzletértHeteken belül döntés születhet arról, melyik cég üzemeltethet akár 150 új buszt a fővárosban. A tenderen még három vállalat van versenyben, a nyertes akár 40 milliárdos üzletet is köthet a fővárosi közlekedési társasággal. A három még versenyben lévő buszos cég közül azonban ketten is panaszt nyújtottak be harmadik vetélytársuk, az Orangeways ellen. Mfor.hu-háttér.
.
2012. január 20. 14:25:59Vállalatok
Az autóbuszvezetők szakszervezete tiltakozott az Orangeways lépései ellen
A Szolidaritás Autóbusz-közlekedési Szakszervezet (SZAKSZ) pénteken a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) székháza előtt tartott demonstrációt, hogy így tiltakozzon a Tribune Ventures Hungary Zrt. (korábbi nevén Orangeways Zrt.) szerintük törvénysértő viselkedése és mulasztási miatt. A munkáltató alaptalannak és hazugnak tartotta a szakszervezet kritikáját.
.
2011. április 14. 16:50:59Vállalatok
A szakszervezet szerint késve fizette a béreket az Orangeways Zrt.
A Dám Szakszervezet szerint késve fizette a márciusi béreket Tolna megyei munkavállalóinak a Gemenc Volán Zrt. alvállalkozója, az Orangeways Zrt.
.
2011. február 28. 09:27:59Vállalatok
Az Orangeways a Közbeszerzési Döntőbizottsághoz fordult
Az Orangeways jogorvoslati kérelmet nyújtott be a Közbeszerzési Döntőbizottsághoz (KDB) annak megállapítására, hogy a BKV Zrt. valós és okszerű indokok nélkül minősítette eredménytelennek a midibusztendert. A pályázaton a legkedvezőbb ajánlatot benyújtó Orangeways Zrt. álláspontja szerint a BKV által megjelölt indokok nem felelnek meg a közbeszerzési törvény azon feltételeinek, amelyek mentesíthetik az ajánlatkérőt az ajánlatok elbírálásának kötelezettsége alól.
.
2011. február 14. 16:52:59Vállalatok
Milliós munkaügyi bírság az Orangeways Zrt.-nek
Milliós nagyságrendű bírsággal sújtotta a munkaügyi felügyelőség az Orangeways Autóbuszos Közúti Közlekedési Zrt.-t a munkaidő-nyilvántartás szabályainak megsértése miatt - közölte a felügyelőség szóvivője hétfőn.
.
2010. szeptember 7. 09:19:59Vállalatok
Eladták az OrangeWayst
Értékesítette az Orangeways Zrt.-ben eddig meglévő többségi részesedését Kedves Ferenc. A részvények kilencven százaléka a menedzsmentet képviselő ORW Hungaria Kft. birtokába kerül, Kovács Miklós vezérigazgató pedig megtartja tíz százalékos részvénycsomagját.
.
2010. július 9. 15:54:56Vállalatok
Visszautasítja az Orangways a szakszervezeti vádakat
Visszautasítja az Orangeways Zrt. a Dél-Dunántúli Autóbusz-közlekedési Szakszervezet állításait, amelyeket a Gemenc Volánnal kötött alvállalkozói szerződéssel kapcsolatban fogalmazott meg - közölte az utazási társaság pénteken az MTI-vel.
.
2010. július 9. 09:39:59Vállalatok
Bepanaszolták az Orangewayst a kormánynál
Az elszámoltatásért felelős kormánybiztoshoz fordultak a Dél-dunántúli Autóbusz-közlekedési Szakszervezetek a Gemenc Volán Zrt. és az Orangeways Zrt. közötti alvállalkozói szerződés miatt, a szakszervezet szerint az Orangeways nem tesz eleget a szerződésben foglalt kötelezettségeinek.
Előző oldal 1 2 Következõ oldal
hirdetés
hirdetés
.