Cég

Címkék / Döglött akták / Porr Építési Kft.

2011. március 8. 17:25:59Vállalatok
Jelenleg nem áll szándékában kivonulni a Porrnak Magyarországról
A Porrnak nem áll szándékában kivonulni a magyarországi piacról, nem született ilyen döntés, de ha a megbízások terén továbbra is rossz marad a helyzet, akkor el kell gondolkozni erről - közölték kedden az osztrák építőipari nagyvállalat bécsi sajtóosztályán.
.
2011. március 8. 15:55:59Vállalatok
Kivonulhat a Porr Magyarországról
Lehetséges, hogy kivonul a Porr Magyarországról - mondta az osztrák építőipari nagyvállalat vezérigazgatója egy keddi osztrák lapnak.
.
2009. december 15. 10:06:59Vállalatok
M0-s botrány: mégis az nyer, aki hatmilliárddal drágább
M0-s botrány: mégis az nyer, aki hatmilliárddal drágábbValószínűleg mégis a több mint hatmilliárd forinttal magasabb árat kínáló M-0 déli ág II. Konzorcium szélesítheti ki az M0-s egyik déli szakaszát, legalábbis ha sikerül eleget tennie a Közbeszerzési Döntőbizottság (Kdb) hiánypótlási felhívásának. A Kdb az alacsonyabb árat bevállaló Porr Építési Kft. ajánlatát ismételten érvénytelenné nyilvánította - az ajánlatkérő Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. (NIF) hivatalosan egy hónapon belül hoz megint döntést a meglehetősen furcsa körülményekkel tarkított ügyben. Mfor.hu háttér.
.
2009. november 17. 17:06:59Vállalatok
Megint áll a bál - parajelenségek tarkítják az M0-s tendert
Megint áll a bál - parajelenségek tarkítják az M0-s tendertBár a több mint hatmilliárd forinttal alacsonyabb árat kínáló Porr Építési Kft. is képes lenne az M0-s egyik déli szakaszának kibővítésére, lehetséges, hogy a jogi csűrcsavarás miatt végül a drágább M-0 déli ág II. Konzorcium ünnepelhet majd a több mint 30 milliárd forintos tenderen. A végső szót valószínűleg a Közbeszerzési Döntőbizottság mondja ki, amely előtt kedden ismét megütköztek a felek. A 3,5 órás tárgyaláson többek között kiderült, hogy az M-0 déli ág II. Konzorcium bankgaranciájának meghosszabbítását igazoló dokumentum egy időre "felszívódott": azt a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. a vesztes cégnek november elején nem tudta bemutatni, a Kdb számára küldött pakkból pedig állítólag kifelejtette. Mfor.hu háttér.
.
2009. november 6. 03:31:56Vállalatok
Tragikomédia az M0-ás körül
Miután a legkisebb összegű ajánlatot adó és először győztesnek nyilvánított Porr Építési Kft.-t korábban kizárták, majd a legdrágább ajánlatot adó M-0 déli ág II. Konzorciumot hozták ki győztesnek, most mégsem szerződnek vele.
.
2009. november 4. 07:06:58Vállalatok
Közbeszerzés magyar módra: a legdrágább ajánlat nyert az autópálya-tenderen
Közbeszerzés magyar módra: a legdrágább ajánlat nyert az autópálya-tenderenBár vetélytársai mintegy 6,6, illetve 3,5 milliárd forinttal kedvezőbb árat ajánlottak, mégis a részben Strabag-érdekeltségeket felvonultató konzorcium végzi majd el csaknem 35 milliárd forintért az M0-s egyik szakaszának bővítését. Az eredetileg győztes cég pályázatát problémás életrajzokra és egy betonkeverő hiányára hivatkozva érvénytelenítették. A jogilag védhető, de egyéb szempontból aggályos döntés vesztesei végső soron az adófizetők – a nyertes pedig többek között az a Strabag, amely sajtóhírek szerint korábban főleg kiváló politikai kapcsolatainak köszönhetően aratott a magyar autópálya-tendereken.
.
2009. augusztus 25. 07:41:53Vállalatok
30 milliárdból épül tovább az M0-ás
A Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő (NIF) Zrt. a Porr Építési Kft.-t nyilvánította nyertesnek az M0-ás körgyűrű déli szektorának az M6-os autópálya és az 51-es számú főút közötti szakasza bővítésére kiírt közbeszerzési eljáráson - közölte a NIF hétfőn az MTI-vel.
hirdetés
hirdetés
.