Cég

Címkék / Cég Címkék / Ajka Kristály Kft.

2010. július 22. 15:54:59Befektetés
Újra nyereséges az Ajka Kristály
Elmúlt a válság az Ajka Kristály Kft.-nél, a társaság újra nyereséges, és létszámbővítést is tervez.
.
2010. március 16. 05:11:59Vállalatok
Rolls-Royce-beszállító lett a tavaly csődbe jutott dunántúli cég
Rolls-Royce luxusautókba gyárt poharakat és palackokat az Ajka Kristály Kft. - nyilatkozta Katzer Zoltán, a cég vezérigazgatója a Napi Gazdaság keddi számában.
.
2009. november 3. 15:31:57Vállalatok
Sikeres volt az Ajka Kristály csődgondnoksága
Lejárt az Ajka Kristály Kft. által április elején kért bírósági csődgondnoksági védelem, amelynek a hatályát még a nyáron hosszabbították meg november 3-ig.
.
2009. október 26. 17:21:59Vállalatok
Örülhetnek a Bakonyban – megmenekült a Fotex-birodalom ékköve
Örülhetnek a Bakonyban – megmenekült a Fotex-birodalom ékköveSikerült megegyeznie az április óta csődvédelem alatt álló Ajka Kristálynak hitelezőivel, így a társaság – legalábbis egyelőre – megmenekült a felszámolástól.
.
2009. október 24. 13:31:59Vállalatok
Sorsdöntő napok előtt – túl sokat kért Várszegi az Ajka Kristályért
Sorsdöntő napok előtt – túl sokat kért Várszegi az Ajka KristályértMásfél milliárd forintért adta volna el Várszegi Gábor, a Fotex Nyrt. vezérigazgatója a csoport tulajdonában álló Ajka Kristály többségi tulajdonrészét a helyi önkormányzatnak, amely azonban sokallotta a vételárat, így elállt az üzlettől. A csődvédelem alatt álló, de az elmúlt hónapokban már komoly megrendeléseket kapó üveggyár sorsa valószínűleg a hétfőn tartandó hitelezői közgyűlésen dől el.
.
2009. július 6. 06:41:53Vállalatok
Egyre nagyobb bajban a csődben lévő Ajka Kristály
Bár az Ajka Kristály Üvegipari Kft. szeptember elejéig csődvédelmet élvez, a társaság jövője továbbra is bizonytalan - mondta a Napinak Szegőné Kemerle Judit, a Vectigalis Zrt. vagyonfelügyelője.
.
2009. május 6. 08:14:02Vállalatok
Csütörtökön újraindulhat a termelés az Ajka Kristálynál
Az Ajka Kristály Kft. üzeme szerdától ismét kap áramot - közölte Katzer Zoltán, a cég ügyvezető igazgatója sajtótájékoztatón kedden Ajkán.
hirdetés
hirdetés
.