Cég

Címkék / Cég Címkék / GVA Robertson Hungary

2011. február 16. 17:52:58Vállalatok | Befektetés
Új munkatárs a GVA Robertson irodai csapatában
Balogh Boglárka személyében új tanácsadóval bővítette csapatát a GVA Robertson.
.
2010. október 22. 18:13:41Vállalatok
Új üzletág vezető a GVA Robertsonnál
Bárkányi Lóránd lesz a GVA Robertson kiskereskedelmi részlegének új vezetője.
.
2010. március 8. 13:11:09Vállalatok
Ingatlanfejlesztés helyett „B” kategóriás irodaházak modernizálása
Ingatlanfejlesztés helyett „B” kategóriás irodaházak modernizálásaA felfüggesztett vagy el sem kezdett irodafejlesztések miatt egy-két éven belül hiány alakulhat ki a modern, "A" kategóriás irodaházakból. A régi és felújításra szoruló irodaházak modernizációja megoldás lehet azon fejlesztők számára, akik banki finanszírozás hiányában nem tudnak irodát építeni, ugyanakkor egyre növekvő bérlői igénnyel találják magukat szemben – derül ki a GVA Grimley és a GVA Robertson legújabb elemzéséből.
.
2010. január 6. 12:51:15Vállalatok
Túl a mélyponton a befektetési ingatlanpiac
Az elmúlt években szinte az összes európai országban megszűntek vagy jelentősen lelassultak a befektetések. A GVA Robertson 11 ország adataiból készült elemzéséből kiderül, hogy a harmadik negyedévben tapasztalt emelkedő befektetési volumen optimizmusra ad okot és bár az egyes piacokon eltérés mutatkozik abban mindenki egyetért hogy hamarosan beindulhat a kereskedelmi ingatlan befektetési piac stabilizációja.
.
2010. január 4. 12:06:29Vállalatok
Feljövőben az irodaparkok
Az irodaparkok Európa szerte, így Magyarországon is az elmúlt években váltak népszerűvé. Az elterjedésük mögött a városközpontban lévő építési területek hiánya áll. Népszerűségüknek az adott újabb lökést, hogy a korszerű építési módnak köszönhetően hatékony irodakialakítást tesznek lehetővé. Ez a bérelt terület csökkenésén keresztül a bérleti költségekben jelent megtakarítást a bérlők számára, ami a jelenlegi gazdasági körülmények között egy fontos szempont a cégeknek.
.
2009. október 28. 19:41:59
Forrásszerzési alternatívák vállalkozásoknak az ingatlanpiacon
Ma nagyon kevés vállalkozást tartanak hitelképesnek a bankok, és még a jó feltételekkel rendelkezőnek is magas díjat kell fizetniük a finanszírozásért. Pedig koránt sem elképzelhetetlen, hogy jól működő vállalkozásoknak most van szüksége tőkére. A banki forrásoknak azonban van alternatívája; vállalkozások tőkéhez juthatnak, ha eladják, majd visszabérlik a saját tulajdonú ingatlanjukat.
.
2009. október 28. 11:01:04Vállalatok
Eladásban és visszabérlésben rejlik a megoldás
A GVA Robertson elemzői úgy vélik, hogy a vállalkozásoknak a talpon maradáshoz, a forrásszerzésnek egyik alternatívája, ha eladják, majd visszabérlik a saját tulajdonú ingatlanjukat.
.
2009. augusztus 29. 10:01:50Vállalatok
A Liszt Ferenc tér bérleti díjai a legmagasabbak
A bevásárlóközpontokba, illetve néhány utcába koncentrálódnak a vendéglátóhelyek Budapesten, a bérleti díj a legfelkapottabb helyen elérheti a havi és négyzetméterenkénti 140 eurót is - közölte a GVA Robertson nemzetközi ingatlan-tanácsadó magyar részlege az MTI-vel.
hirdetés
hirdetés
.