Cég

Címkék / Cég Címkék / Getronics Magyarország

2013. január 21. 09:25:59Vállalatok
A Getronics elbukott, újra versenyben a Hungarian Motorway
A korábban a rövid ajánlattételi határidő miatt visszalépett Hungarian Motorway Konzorcium ismét versenybe száll az elekrtonikusútdíj-tenderen, ezt a szándékát szombaton írásban jelezte az Állami Autópálya Kezelő Zrt.-nek - közölte a cég hétfőn.
.
2013. január 21. 09:13:59Vállalatok
Giró-Szász szerint nem probléma a Getronics visszalépése
A kormányszóvivő szerint nincs érdemi befolyással az elektronikus útdíjszedési rendszer idei hazai bevezetésére az, hogy visszalépett az elektronikusútdíj-tendertől a nyertes Getronics; erről Giró-Szász András beszélt hétfőn a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában.
.
2013. január 19. 18:37:59Vállalatok
Piaci nyomás miatt lépett vissza a Getronics
A Getronics Magyarország Kft. szokatlan piaci nyomásgyakorlással indokolta, hogy visszalépett az elektronikusútdíj-tendertől.
.
2013. január 3. 09:46:59Vállalatok
T-Systems: kétséges, hogy időben kész lesz az e-útdíj rendszer
Az Elektronikus útdíj rendszer (UD) teljes körű implementációját célzó tenderen az Állami Autópálya Kezelő Zrt. (ÁAK Zrt.) a Getronics Magyarország Kft. nyertes ajánlata mellett a T-Systems Magyarország Zrt. ajánlatát tartotta érvényesnek, olvasható a T-System közleményében.
.
2010. március 31. 18:31:59Makró | Vállalatok
Újabb milliárdos beruházás csúszik néhány hónapot
Újabb milliárdos beruházás csúszik néhány hónapotA tavalyi ígéretek ellenére mégsem áprilistól, majd csak augusztustól lehet elektronikusan fizetni a legtöbb hazai közigazgatási intézményben - hangzott el egy szerdai sajtóbeszélgetésen. A több milliárdos projekt megvalósulása után bankkártyával lehet majd fizetni minden okmányirodában, az APEH és a VPOP kirendeltségein, de a szakemberek szerint később más hivatalok is csatlakozhatnak a most kiépülő rendszerhez. Mfor.hu-tudósítás.
.
2010. március 9. 17:26:50Vállalatok
Idén még stagnál, jövőre már nő az informatikai outsourcing piac
Idén még stagnálásra, ám jövőre már növekedésre számít a magyar informatikai erőforráskihelyezési piacon a Getronics, a nemzetközi vállalat szerint a jelentős költségcsökkentést lehetővé tevő outsourcing igénybe vétele a versenyszféra mellett az államigazgatásnak és az önkormányzatoknak is hasznot hozna.
.
2010. február 4. 09:46:59Vállalatok
Élénkülést vár az informatikai piacon a Getronics
A második félévtől az új kormány felállását, illetve az unió által is támogatott projektek uniós forrásainak hatékonyabb lehívását követően az informatikai (it) szolgáltatási piac élénkülésével számol Rátkai Péter, a Getronics Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója, aki szerint az iparág az elsők között dinamizálódik a válság után.
hirdetés
hirdetés
.