Cég

Címkék / Döglött akták / Parking Kft.

2010. október 28. 04:04:59Vállalatok
Kérdésessé vált a budapesti bérbringa program
Miután az ajánlatkérő Parking Szervező, Fejlesztő és Tanácsadó Kft. képtelenné vált a szerződés teljesítésére, nem hirdetett eredményt a 75 (plusz 10 százalék) kerékpár dokkoló tervezésére kiírt nyílt közbeszerzésre - a közlemény a szerdai Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.
.
2010. augusztus 9. 07:14:59Vállalatok
Lopásbiztos bicajok - egy év múlva jönnek a budapesti bérbringák
Lopásbiztos bicajok - egy év múlva jönnek a budapesti bérbringákJövő júliusban Budapesten is beindul a Nyugat-Európában már elterjedt bérbicikli-rendszer, amely keretében automatáknál kölcsönözhetünk majd lopásbiztosnak ígért kerékpárokat pár száz forintért. Mint azt az mfor.hu megtudta, az egymilliárd forintból megvalósuló projekt közbeszerzési pályázatát idén novemberben írják ki. A tenderen elsősorban referenciával rendelkező, külföldi cégek indulhatnak eséllyel, magyar vállalatok partnerként jöhetnek szóba.
.
2010. február 16. 08:46:57Vállalatok
Hűtlen kezeléssel vádolja Rogán a Parking Kft.-t
Nem történhetett hűtlen kezelés a Kossuth tér alá tervezett mélygarázs-beruházásánál, mert a generálkivitelezői szerződés hatályba léptető feltétele a jogerős építési engedély - mondta Gyarmati Zoltán, a Parking Kft. ügyvezető igazgatója hétfőn az MTI-nek arra reagálva, hogy Rogán Antal szerint akár a hűtlen kezelés gyanúja is felmerülhet a beruházással kapcsolatban.
hirdetés
hirdetés
.