Cég

Címkék / Cég Címkék / Surgutneftegaz

Előző oldal 1 2 Következõ oldal
2011. május 25. 11:04:59Makró | Vállalatok
Magyarország felhasználhat IMF pénzt Mol-részesedés vásárlására
Nem köti semmi Magyarország kezét, hogy szabadon felhasználja az IMF-hitel fel nem használt részét az orosz Surgutneftegas Mol-részesedésének a visszavásárlására - közölte az IMF magyarországi képviseletének a vezetője szerdán.
.
2011. május 25. 09:20:59Vállalatok
Az oroszok úgy gondolják jól jártak a Mol üzlettel
A Surgutneftegaz nyereséggel távozik - ezzel a címmel közölt cikket a Vedomosztyi című orosz üzleti napilap szerdán az orosz konszern Mol-ban tartott részének megvásárlásáról, s a bevezetőben megállapítja: Magyarország az Oroszország feletti győzelmet ünnepli.
.
2011. május 24. 15:52:59Vállalatok
A Surgutneftegas nem kommentálta a Mol-tulajdonrész Magyarország általi visszaszerzését
A Surgutneftegas sajtóosztályán kedden nem kommentálták Orbán Viktor miniszterelnök bejelentését, amely szerint Magyarország visszaszerezte a leggazdagabbnak tartott orosz kőolaj- és földgáz-ipari társaság Molban korábban szerzett 21,2 százalékos tulajdonrészét.
.
2011. május 24. 13:34:59Befektetés
Bejelentve - visszavettük a Molt az oroszoktól
Bejelentve - visszavettük a Molt az oroszoktólOrbán Viktor 15 órakor sajtótájékoztatón bejelentette, hogy a magyar állam visszavásárolta a Mol 21,1 százalékát az oroszoktól.
.
2011. április 7. 11:29:59Vállalatok
Kommerszant: a Surgutneftegazt nem engedik be a Molba
A Kommerszant című orosz lap "A Surgutneftegazt nem engedik be a Molba" címmel közölt cikket csütörtökön arról, hogy a Fővárosi Bíróság Gazdasági Kollégiuma szerdán elsőfokú ítéletében elutasította az orosz konszern keresetét, amelyet a Mol ellen nyújtott be.
.
2011. április 6. 10:07:59Vállalatok
Ismét pert nyert első fokon a Mol a Surgutneftegas ellen
Ismét pert nyert első fokon a Mol Nyrt. a Surgutneftegas (Szurgutnyeftyegaz) ellen szerdán abban a perben, amelyet az orosz cég azért indított a Fővárosi Bíróságon, hogy helyezzék hatályon kívül a magyar olajipari cég tavaly áprilisban kelt igazgatósági határozatát, amelyben megtagadták az orosz cég bejegyzését a Mol részvénykönyvébe.
.
2011. február 22. 11:25:59Vállalatok
Szecsin: a Surgutneftegas nem kíván megválni a Mol-pakettől
A Surgutneftegas (Szurgutnyeftyegaz) nem szándékozik megválni a magyar Molban szerzett részesedésétől, és az egyik legjobb beszerzésének tartja azt - mondta Igor Szecsin, az energetikai iparral foglalkozó orosz első miniszterelnök-helyettes.
.
2011. február 10. 16:59:59Vállalatok
Putyinnak nem tetszett az orosz benzinár
Az orosz versenyhivatal a túl magas benzinárak miatt jelentős pénzbírságokat helyezett kilátásba csütörtökön a nagy kőolajkonszerneknek, miután Vlagyimir Putyin kormányfő a szerdai kormányülésen szóvá tette, hogy túl drága a benzin. Egyes vidékeken, így Moszkvában csütörtökön már csökkenésnek is indultak az árak.
.
2011. január 13. 15:15:05Vállalatok
Az OMV a Mol szlovák érdekeltségére pályázott
Az OMV osztrák olaj-és gázipari társaság a Mol Nyrt. tulajdonában lévő Slovnaft szlovák vegyipari vállalat megszerzésére pályázott egy részvénycsere ügylet keretében, amelyet a Surgutneftegaz (Szurgutnyeftyegaz) orosz energetikai céggel terveztek megkötni - mondta az OMV két vezető beosztású munkatársa a DowJones hírügynökségnek.
.
2010. december 3. 11:24:03Vállalatok
Áprilisban folytatódik a Mol-Surgutneftegas per
A Fővárosi Bíróság pénteki határozata értelmében jövő áprilisban folytatódik az a per, amelyben az orosz Surgutneftegas (Szurgutnyeftyegaz), a Mol Nyrt. egyik tulajdonosa, a magyar olajipari cég idén áprilisban kelt igazgatósági határozatának hatályon kívüli helyezését kéri.
.
2010. november 26. 15:55:10Vállalatok
Putyin: A Mol szabályokat sért a Surgutneftegas ügyében
Vlagyimir Putyin az uniós szabályozás megsértésének tekinti, hogy az orosz Surgutneftregas (Szurgutnyeftyegaz) nem gyakorolhatja tulajdonosi jogait a Molban, noha 21,2 százalékos részvénycsomaggal rendelkezik.
.
2010. november 23. 08:49:59Vállalatok
Légitársaságot vett a Mol orosz tulajdonosa
A Mol ötödét birtokló Szurgutnyeftyegaz felvásárolta a negyedik legnagyobb forgalmú orosz légitársaságot, a UTAir-t.
.
2010. október 26. 17:24:46Makró | Vállalatok
Az MVM nem tárgyal a Szurgut tulajdonú Mol pakett megvételéről
A Magyar Villamos Művek Zrt. (MVM) nem tárgyal az orosz Surgutneftegas (Szurgutnyeftyegaz) tulajdonában lévő 21,22 százalékos Mol-pakett megvásárlásáról - közölte Felkai György, az MVM kommunikációs igazgatója kedden.
.
2010. október 22. 09:04:05Vállalatok
Hernádi: az állami tulajdon védené a Molt az ellenséges felvásárolástól
Védené az ellenséges felvásárlástól a Molt, ha a magyar állam megvásárolná az orosz Surgutneftegas (Szurgutnyeftegaz) részvénycsomagját - mondta Hernádi Zsolt, az olajtársaság elnök-vezérigazgatója az MR1 reggeli műsorában pénteken.
.
2010. október 11. 15:25:53Vállalatok
A Surgutneftegas jövőre növeli olajtermelését
A Surgutneftegas (Szurgutnyeftyegaz), a Mol 21,22 százalékos résztulajdonosa, jövőre 61 millió tonnára (447 millió hordó) bővíti olajtermelését az idei 59-60 millió tonnáról - közölte Vlagyimir Bogdanov, a cég vezérigazgatója hétfőn.
Előző oldal 1 2 Következõ oldal
hirdetés
hirdetés
.