Cég

Címkék / Cég Címkék / Equilor

Előző oldal 1 2 Következõ oldal
2017. október 24. 16:03:14Makró | Befektetés
Equlior: Tovább lazíthat az MNB
Az Equilor a Monetáris Tanács mai döntésének indoklásából azt a következtetést vonja le, hogy az MNB tovább lazíthat a monetáris politikán.
.
2017. szeptember 12. 12:16:59Makró | Befektetés
Komolyan tarthat Magyarország a német választásoktól
Komolyan tarthat Magyarország a német választásoktólA szeptemberi német választások Magyarországra is komoly hatással lehetnek. Ezt követően ugyanis felgyorsulhat a közösség átalakulása.
.
2017. szeptember 5. 12:32:54Vállalatok | Befektetés
23 ezer ügyfél került az Equilorhoz
Állomány-átruházás keretében több mint 23 ezer fővel bővül az Equilor Befektetési Zrt. ügyfélköre, miután a Magyar Nemzeti Bank engedélyezte a keszthelyi székhelyű Pláninvest Zrt. ügyfeleinek átvételét.
.
2016. április 26. 10:34:59Makró | Befektetés
Equilor: nem látszik, mitől robbanhatna a magyar gazdaság
Equilor: nem látszik, mitől robbanhatna a magyar gazdaságUgyan a magyar gazdasági növekedés idén is folytatódhat, ám nem látszik, hogy mi az a húzóerő, aminek köszönhetően a korábban várt 2,2 százaléknál erősebb lehet a bővülés.
.
2016. január 28. 19:40:59Befektetés
Equlior: nagyon sok lehetőség lesz idén pénzt keresni
Equlior: nagyon sok lehetőség lesz idén pénzt keresniHektikus piaci viszonyokat várnak az Equilor szakértői az idei évben, ez azonban a befektetők számára sok kedvező lehetőséggel kecsegtet. A megszokott módszerek ugyanakkor nem feltétlenül fognak idén működni.
.
2012. május 17. 11:16:59Makró | Befektetés
Equilor: évekig 280-310 között ragadhat be a forint
Equilor: évekig 280-310 között ragadhat be a forintA közeljövően nagyjából tíz százalékos sávban mozoghat az euró árfolyama, de könnyen elképzelhető, hogy évekig ez a sáv fogja megszabni az árfolyam két szélét - hangzott el egy csütörtöki sajtóbeszélgetésen. A szakemberek szerint egyben marad az eurózóna, mivel a görögök kilépése senkinek nem lenne kedvező. Mfor.hu-tudósítás.
.
2012. április 24. 20:37:59Vállalatok | Befektetés
Fájni fog a Széll Kálmán Terv a tőzsdei vállalatoknak is
Fájni fog a Széll Kálmán Terv a tőzsdei vállalatoknak isAz új Széll Kálmán Terv összességében javíthatja hazánk befektetői megítélését, de az igazi fordulatot most csak az EU-IMF-megállapodás aláírása jelentené az Equilor közgazdászai szerint.
.
2012. január 24. 10:52:59Makró | Befektetés
Equilor: akár 200 milliárdot is spórolhatunk az IMF-hitellel
Equilor: akár 200 milliárdot is spórolhatunk az IMF-hitellelSzéles sávban, 290 és 350 között mozoghat a forint árfolyama az euróval szemben 2012-ben - hangzott el egy keddi sajtóbeszélgetésen. A szakemberek szerint további kiigazításra lesz szükség az idei büdzsében, többek között azért, mert még az egy százalékos gazdasági visszaesésről szóló prognózis is optimistának számít. Mfor.hu tudósítás.
.
2011. szeptember 27. 11:04:59Befektetés
Equilor: szinte nulla a forinterősödés esélye
Equilor: szinte nulla a forinterősödés esélyeSzinte nulla százalék esélyt látunk arra, hogy a következő hónapokban számottevően erősödjön a forint - hangzott el az Equilor keddi sajtóbeszélgetésén. A cég szakemberei szerint minél kevesebben tudnak majd élni a végtörlesztés lehetőségével, annál jobb lenne a magyar gazdaság számára, fontos, hogy kezelhető keretek között maradjon a végtörlesztés. Mfor.hu-tudósítás.
.
2011. április 20. 15:46:27Makró | Befektetés
Equilor: nem erősödik tovább a forint
Equilor: nem erősödik tovább a forintMegtorpanhat a forint elmúlt hetekben tapasztalt erősödése, derült ki az Equilor Zrt. szerdai sajtóeseményén. A befektetési szolgáltató szerint az euró 263-273 közötti sávban, míg egy svájci frank jegyzése 200 forint feletti régióban mozoghat. A társaság azt is bejelentette, hogy a Varsói tőzsde tagjává vált az Equilor Zrt., így már közvetlen elérést biztosít ügyfeleinek a lengyel piacon.
.
2010. november 3. 08:04:59Makró | Befektetés
EQ-variációk QE2 témára
EQ-variációk QE2 témáraAz Equilor véleménye szerint háromféle kimenetet hozhat a Fed hetek óta várt, szerda este mindenki számára nyilvánossá váló döntése. A hazai brókercég forgatókönyvei szerint az 500 milliárdos alapforgatókönyvtől a rugalmas programon át a legalább 1000 milliárdos túlreagálásig terjedhet a quantitative easing 2 (QE2) néven elhíresült monetáris lazítás második felvonása.
.
2010. szeptember 14. 10:44:59Befektetés
Ősszel a szociális kiadásokhoz is hozzányúlhatnak Orbánék
Ősszel a szociális kiadásokhoz is hozzányúlhatnak OrbánékAz őszi hónapokban továbbra is a magyar államadósság finanszírozásának kérdései kerülhetnek a középpontba, több kockázat is látszik a jelenlegi hangulatjavulásban - hangzott el egy keddi sajtóbeszélgetésén. Elemzők szerint az önkormányzati választásokat követően a kormány gazdaságpolitikája megváltozhat, további intézkedésekre lehet szükség, ha valóban tartani akarják a költségvetési hiánycélt. Mfor.hu-tudósítás.
.
2009. október 9. 14:01:40Befektetés
"Egy év múlva a mostaninál erősebb forinttal kalkulálhatnak majd a devizában eladósodottak"
A rövid távú hírek már megtették hatásukat, hiszen a Standard & Poor's hitelminősítő múlt pénteki döntése, mely szerint negatívról stabilra módosították Magyarország kilátásait, látványos forinterősödést hozott. Ugyanakkor a héten napvilágot látott japán leminősítés és a lett helyzet újabb negatív hírei visszagyengítették a magyar devizát. De mire számíthatunk hosszabb távon? - teszik fel a kérdést pénteken kiadott elemzésükben az Equilor szakemberei.
.
2009. szeptember 29. 13:41:59Befektetés
Szomorú lehet a Mikulás a tőzsdéken
Szomorú lehet a Mikulás a tőzsdékenA gazdasági fundamentumok nem indokolták a március óta tartó rallyt a világ tőzsdéin - olvasható egy kedden megjelent elemzésben. Éppen ezért a szakemberek arra számítanak, hogy idén elmarad a Mikulás-rally.
.
2009. szeptember 15. 12:46:35Befektetés
Akár jelentős korrekció is jöhet ősszel a részvénypiacokon (Equilor)
Az Equilor szakértői szerint a töretlen optimizmus előbb, vagy utóbb halványulni fog és az amúgy is szokásosan borúsabb őszi napok akár jelentősebb korrekciót is hozhatnak.
Előző oldal 1 2 Következõ oldal
.