Cég

Címkék / Cég Címkék / Syma+SD

2010. április 29. 09:09:58Vállalatok
Szeptemberben kezdődhet a Syma kongresszusi központjának építése
A tervezettnél később, szeptemberben kezdődhet meg a Syma új kongresszusi központjának építése - írja a Napi Gazdaság Szántó Andrásra, a Syma+SD Kft. ügyvezetőjére hivatkozva. A késedelem oka az, hogy a finanszírozási kérdések rendezése a tervezettnél több időt vett igénybe.
.
2009. augusztus 22. 07:36:59Vállalatok | Személyes pénzügyek
Kezdődhet a Syma kongresszusi központjának építése
Kezdődhet a Syma kongresszusi központjának építése, a négyezer vendég befogadására alkalmas pesti épület terve ugyanis - több mint egy évvel a kérelem benyújtása után - megkapta az engedélyt - olvasható a szombati Népszabadságban.
.
2008. június 23. 08:49:50Vállalatok
Nem akar konferenciaközpontot a Syma csarnokhoz a főváros
Elutasították első fokon a Syma csarnok mellé tervezett nagy befogadóképességű konferenciaközpont építési engedélyét - tudta meg a Világgazdaság.
.
2007. november 19. 14:04:00Vállalatok | Személyes pénzügyek
Komoly kongresszusi központ kellene Budapestre
A szakmabeliek már évek óta hangoztatják, hogy Budapestről hiányzik egy jelentős kongresszusi központ, amely megfelelő méretben és világszínvonalon tudná kiszolgálni a turizmus zászlóshajójaként számon tartott konferencia-turizmus hazánkba látogató résztvevőit. A fejlesztés hosszú évek óta forog a köztudatban mind állami, mind magánbefektetés tárgyaként, de az elmúlt évek erőteljes próbálkozásai ellenére sem valósult meg egyetlen terv sem.
hirdetés
hirdetés
.