Cég

Címkék / Cég Címkék / Otthon Centrum

Előző oldal 1 2 3 Következõ oldal
2017. január 10. 12:35:36Vállalatok
Csökkentett bírságot kaptak a legnagyobb ingatlanosok
A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) döntése szerint a Duna House Holding Nyrt. (DHH) és az Otthon Centrum Holding Kft. (OCH), valamint a Duna House Franchise Szolgáltató Kft. (DHF) és az Otthon Centrum Franchising Tanácsadó Kft. (OCF) összehangolta árpolitikáját, egyúttal bizalmas, üzleti információkat osztott meg egymással keresztértékesítési együttműködéseik keretében.
.
2015. szeptember 2. 15:10:59Makró
Részben rossz hitelek miatt jutunk nehezebben lakáshoz?
Több mint három éve folyamatosan csökken a magyar lakáscélú hitelek átlagos hitelköltség mutatója, ami júliusban 5,75 százalék volt, európai uniós összevetésben azonban a magyar mutató még mindig magas, a 28 tagállam közül csak Bulgáriában magasabb - közölte az Otthon Centrum szerdán az MTI-vel a Magyar Nemzeti Bank (MNB) és az Európai Központi Bank (EKB) adataira hivatkozva.
.
2015. június 11. 05:37:59Befektetés
Tőzsdére mehet a Duna House
Az egyre intenzívebb forgalomra alapozva legalább 15 új irodával bővül az Otthon Centrum (OC) hálózata, a másik nagy ingatlanközvetítő, a Duna House (DH) pedig a tőzsdére lépést fontolgatja - írta csütörtökön a Világgazdaság.
.
2014. június 27. 10:04:59Vállalatok | Befektetés
Az OTP ingatlan éléről igazolt vezért az Otthon Centrum
Az OTP ingatlan éléről igazolt vezért az Otthon Centrum2014 júliusától Kosztolánczy György tölti be az Otthon Centrum Holding vezérigazgatói pozícióját. A szakember felügyeli az OC Holdinghoz tartozó ingatlan- és hitelközvetítéssel foglalkozó cégeket.
.
2013. december 9. 09:40:59Befektetés
Mennyit ér a lakásom?
Mennyit ér a lakásom?Hogyan, milyen érvek alapján és mennyire árazzák felül ingatlanjaikat az eladók?
.
2012. december 27. 14:10:59Befektetés
Gödör alján: mi vár a lakáspiacra 2013-ban?
Az Otthon Centrum szerint 2013 nem lesz rosszabb az idei évnél, de a stagnálásra a vártnál hosszabb ideig kell felkészülnünk.
.
2012. december 11. 05:40:06Makró | Befektetés
Hitelpiac: mindent próbáltak, de semmi sem segített idén
Hitelpiac: mindent próbáltak, de semmi sem segített idénHiába vezették be idén a pozitív adóslistát, az átlátható árazást, a kamattámogatott hiteleket, érdemi segítséget nem jelentettek. Mindössze az utóbbi volt képes az ügyfelek érdeklődését megnövelni a lakáshitelek iránt – derül ki az Otthon Centrum Hitel Center összefoglalójából és prognózisából.
.
2012. november 13. 10:07:59Befektetés
Durván drágulhat a lakásvásárlás
A kormány tervei szerint a jövőben egykulcsossá válik a lakástulajdon vásárlás után fizetendő illeték mértéke, ami az esetek többségében 80 ezer forinttal nagyobb terhet jelent a vevő számára. Megszűnik viszont a negatív illetékalap utáni fizetési kötelezettség, ami a korábbi lakásukat olcsóbbra cserélőknek jelenthet könnyebbséget. A tervezet szerint a 35 év alattiak lakásszerzési illetékkedvezménye esetén a korábbi 8 millió helyett 15 millió forintra emelkedik a lakások felső értékhatára, a kedvezmény alacsony, 40 ezer forintos maximális értékét pedig eltörlik. Az Otthon Centrum megvizsgálta, hogy ezek a változások mit jelentenek a gyakorlatban.
.
2012. október 25. 05:22:59Befektetés
Kühne: háromszor annyi eladó van a lakáspiacon, mint vevő
Kühne: háromszor annyi eladó van a lakáspiacon, mint vevőAz ingatlanpiac szűkülése mellett több olyan tényező is meghatározza a piacot, mely a korábbi években még nem volt jellemző. A piac változásairól és trendekről beszélgettünk Kühne Katával, az Otthon Centrum ügyvezető igazgatójával és Baranyai Tündével, üzemeltetési igazgatóval. Mfor.hu-interjú.
.
2012. szeptember 17. 20:19:59Befektetés
Melyek a "sérthetetlen" területek az ingatlanpiacon?
Melyek a "sérthetetlen" területek az ingatlanpiacon?Az elmúlt évek nem a fellendülésről, sokkal inkább a visszaesésről szóltak az ingatlanpiacon, azonban bizonyos területeket megkímélt a válság. A fővárosban és vidéken is vannak olyan régiók, ahol most is van kereslet a lakásokra, ezek elsősorban Nyugat-Magyarország, két budai kerület és a belváros.
.
2012. augusztus 7. 15:04:59Makró | Befektetés
Az ingatlanpiac élénkítéséhez új konstrukciók mellett gazdasági növekedés is kell
A hazai kereskedelmi bankok többsége még csak fontolgatja az új állami kamattámogatásos hitelkonstrukció elindítását, az OTP-nél azonban már igényelhető a termék, amitől a bank a lakáspiac élénkülését várja. A megkérdezett ingatlanszakértő szerint azonban trendforduló csak a gazdaság bővülésével lehet.
.
2012. július 31. 20:28:59Befektetés
50 négyzetméteres lakást akartak idén eddig leginkább
50 négyzetméteres lakást akartak idén eddig leginkábbLegyen szó ingatlanvásárlásról, vagy bérletről, egyaránt az 50 négyzetméteres lakások után érdeklődnek leginkább a vevők, éljenek ők az ország bármelyik részén.
.
2012. július 17. 15:31:59Befektetés
Lassan indul az egyetemisták rohama - Hol mennyiért van albérlet?
Lassan indul az egyetemisták rohama - Hol mennyiért van albérlet?A nyár utolsó hónapja az ingatlanpiacon hagyományosan az albérletkeresésről szól, hiszen az egyetemek, főiskolák új diákjai rendre lakásokat bérelnek. Az idei tendenciákról néhány héttel a nagy roham előtt az Otthon Centrum készített összeállítást kedden.
.
2012. június 27. 06:04:59Makró | Befektetés
„A feltételekben van a kutya elásva” – Mi a baj a szocpollal?
„A feltételekben van a kutya elásva” – Mi a baj a szocpollal?A szocpol és a kamattámogatás nem nyújt széles körű segítséget a lakáshoz jutásban, a hitelezés pedig talán jövőre már fellendülhet valamennyit. Bánfalvi Lászlóval, az Otthon Centrum Hitel Center vezetőjével beszélgettünk. Mfor.hu-interjú.
.
2012. május 7. 18:16:59Befektetés
Befagyott az újlakások piaca
A KSH legfrissebb lakásépítési statisztikái meglehetősen borús képet festenek az újépítésű lakáspiac helyzetéről. 2012 első negyedévében 2444 lakást adtak át az egész országban, ebből csupán 453 lakás épült Budapesten. Az Otthon Centrum felmérése alapján az év első három hónapjában a fővárosban ehhez nagyjából 500 újlakás vásárlás társult. Kevésbé sötét a kép a használtlakás piacon, ahol – bár az évkezdés növekedéssel indult – az idei év a stagnálás, illetve remélhetőleg a trendforduló éve lesz. Ez a befektetők érdeklődését is felkeltheti, akik most lakáskiadásból 8-9 százalékos hozamokkal számolhatnak. Ezekről a trendekről részletesen, illetve a finanszírozási környezet alakulásáról, a szabályozási és lakáspolitikai kérdésekről számol be az Otthon Centrum megújult Lakáspiaci Monitor elemzése.
Előző oldal 1 2 3 Következõ oldal
hirdetés
hirdetés
.