Cég

Címkék / Cég Címkék / Nomura International

2012. december 21. 11:52:59Makró
Nomura: 2013-ra húzódik a megállapodás a fiscal cliffről
A Nomura befektetési bank szerint nem jön létre megállapodás az idén a pénzügyi szakadék néven ismert amerikai költségvetési szanálási programról - írta a Business Insider pénzügyi hírportál pénteken.
.
2012. november 20. 15:13:59Makró
Nomura: ne is álmodjon gyors növekedésről a világ 2013-ban
Nomura: ne is álmodjon gyors növekedésről a világ 2013-banA cég elemzői szerint jövőre sem számíthatunk érdemi javulásra a reálgazdaságban, vagyis nem fog komolyan beindulni a növekedés. Véleményük alátámasztására három okot is felsoroltak, amiért a fejlett világ számára újabb nehéz év jöhet.
.
2011. november 2. 07:26:59Befektetés
A vártnál nagyobb veszteség a Nomuránál, további leépítések jöhetnek
A várt 35 milliárd jennel szemben 46,1 milliárdos (590 millió dolláros) veszteséget könyvelhetett el az idei év harmadik negyedében Japán legnagyobb brókercége, a Nomura. Az elmúlt két évben ez volt az első olyan három hónap, amikor a japán pénzügyi óriás veszteséget hozott össze.
.
2011. október 19. 06:07:59Makró | Befektetés
Üzenet Londonból: a baj az, hogy nincs IMF-hitelprogramunk
Üzenet Londonból: a baj az, hogy nincs IMF-hitelprogramunkTalán elkerülheti az újabb leminősítéseket Magyarország, de éppen csak - vélekednek a Nomura londoni elemzői. A cég szakemberei azt is felvázolták, mire kell felkészülnünk, ha mégis beüt a nemvárt esemény: komoly kötvényállománytól szabadulhatnak meg a külföldi befektetők, ami a forintra is hatással lehet.
.
2011. szeptember 14. 09:43:59Vállalatok | Befektetés
A pletykák szerint a Nomura európai munkahelyeket szüntet meg
Japán legnagyobb brókercége, a Nomura csökkentené a költségeit és 5 százalékkal az európai alkalmazottai számát, egy cégközeli forrás szerint.
.
2010. július 9. 16:04:59Makró
A svájci franktól féltik a magyar növekedést
A svájci franktól féltik a magyar növekedéstHa tartósan magas marad a svájci frank árfolyama a forinttal szemben és emellett a bankadó miatt visszaszorul a hitelezés, illetve elbocsátások lesznek a közszférában, akkor az komoly lefelé mutató kockázatot jelent a magyar gazdasági növekedést illetően - véli a Nomura elemzője. A londoni szakember a Bloombergnek nyilatkozott.
.
2010. május 18. 08:04:50Makró
Nomura: a Fidesz-kormány "EU- és európárti lesz"
A Fidesz-kormány várhatóan az évtized közepére tűzi ki Magyarország euróövezeti csatlakozási céldátumát, és két év múlva valószínűsíthető a belépés a valutauniós tagság előtt kötelező ERM-2 árfolyamrendszerbe - jósolták hétfőn londoni felzárkózó piaci elemzők, akik szerint ugyanakkor a görög adósságválság az euróvárományos országok költségvetéseinek sokkal szigorúbb vizsgálatára késztetheti az uniós hatóságokat.
hirdetés
hirdetés
.