Cég

Címkék / Cég Címkék / Manpower

2015. szeptember 8. 16:04:59Vállalatok
Egyre többen terveznek létszámbővítést
A munkaadók 14 százaléka tervez létszámbővítést a következő három hónapban a Manpower előrejelzése szerint, főként a vendéglátásban, a gyártás és a kereskedelem területén.
.
2013. december 10. 16:25:59Vállalatok
Rég voltak ilyen optimisták a magyar munkaadók
A magyar munkaadók 11 százaléka a létszám bővítését tervezi 2014 első negyedében, 8 százalékuk elbocsátásokkal számol, míg 74 százalék szerint nem várható változás; az ennek alapján számított munkaerő-piaci mutató a legoptimistább előrejelzést tükrözi 2009 óta - derül ki a Manpower munkaerő-piaci szolgáltató legfrissebb felméréséből, amelynek eredményeit kedden juttatta el az MTI-nek.
.
2012. december 11. 13:34:59Vállalatok
A munkaadók 11 százaléka elbocsátást tervez jövőre
A magyar munkaadók bizonytalannak látják a munkaerőpiac helyzetét 2013 első negyedévében, a munkáltatók 77 százaléka nem tervez létszámváltoztatást, míg 9 százalékuk felvételt, 11 százalékuk pedig elbocsátást tervez - derül ki a Manpower munkaerő-piaci szolgáltató legfrissebb, reprezentatív felméréséből.
.
2010. június 9. 05:29:59Vállalatok
Ahol garantált az állás - a legkeresettebb munkakörök toplistája
Ahol garantált az állás - a legkeresettebb munkakörök toplistájaEnyhén javulhat a munkaerő-piaci helyzet Magyarországon a közeljövőben, csökkent ugyanis az elbocsátást tervező cégek száma. Sőt, sok vállalatnak éppen a munkaerő hiánya okoz gondot - a multik például csaknem húszezer állást nem tudnak betölteni, mivel nem találnak megfelelően képzett dolgozókat. A helyzet javítása érdekében nem csak a képzési rendszeren, hanem a mentalitáson is szükséges változtatni, különben egyre több cég fordít majd hátat hazánknak. Mfor.hu háttér.
.
2010. május 27. 04:04:59Vállalatok
Kapkodnak a cégek a képzett szakmunkásokért
Képzett szakmunkásként a legkönnyebb jelenleg ma elhelyezkedni, állítja egy most közzétett felmérés. A hazai képzési rendszerből kikerülő fiatalokkal azonban sok a gond. A szakmai tudás mellett a nyelvismeretük, és az elkötelezettségük is problémás a frissen végzetteknél, állítják a munkaadók.
hirdetés
hirdetés
.