Cég

Címkék / Cég Címkék / Nexon

2010. október 25. 18:16:59Vállalatok
Új igazgatók a NEXON-nál
Kovács Lászlót nevezte ki a NEXON a szolgáltatási ágazat igazgatójának, aki korábban a Vezető Informatikusok Szövetségének alelnöke volt. Ezzel párhuzamosan Szigeti Róza kapott megbízást a NEXON outsourcing szolgáltatásának irányítására. A szakember eddig elért eredményei alapján, házon belülről érkezett a posztra.
.
2010. július 30. 11:04:59Vállalatok
Tesco-botrány után: mennyire megbízhatóak a bérügyviteli szoftverek?
Tesco-botrány után: mennyire megbízhatóak a bérügyviteli szoftverek?A napokban komoly visszhangja volt a magyar médiában, hogy a munkaidő-nyilvántartó rendszer miatt a Tesco állítólag közel 700 millió forinttal rövidíthette meg a munkavállalóit, állítólag ennyivel több bér járna összességében a túlórákért és a rendkívüli munkavégzésből kifolyólag. A kiskereskedelmi lánchoz hasonlóan a legtöbb nagyvállalat ma már nem használja a megbízható, de elavult papíralapú munkaidő- és bérelszámolást. Az mfor.hu annak járt utána mennyire megbízhatóak a bérügyi szoftverek.
.
2010. július 2. 18:04:56Vállalatok
Új igazgatókat igazolt a NEXON
Új igazgatókat igazolt a NEXONA júniusban elindított szervezetfejlesztés részeként új üzletfejlesztési és értékesítési igazgatók csatlakoztak a NEXON-hoz. Pethő József és K. Szabó Zoltán egyaránt nagy tapasztalattal rendelkezik az üzleti szférában.
hirdetés
hirdetés
.