Cég

Címkék / Cég Címkék / Allegroup (Vatera, TeszVesz)

2014. április 7. 18:27:41Vállalatok
Szervezeti átalakulás az Allegro Groupnál
Jelentős szervezeti átalakuláson megy keresztül az Allegro Group. Ennek előkészítése tavaly október óta zajlik.
.
2013. február 7. 14:49:59Makró | Vállalatok
Távozik Csupor Erik az Allegroup éléről
Közös megegyezéssel távozik posztjáról Csupor Erik, az Allegroup.hu Kft. ügyvezetője, feladatait, az ugyancsak ügyvezetőként tevékenykedő Kolláth Klára veszi át.
.
2012. november 9. 18:04:59Vállalatok
Új marketingvezető Allegroup élén
November elsejével Lunczner Ádámot nevezték ki a Vaterát is üzemeltető allegroup.hu Kft. marketingosztályának élére.
.
2011. április 1. 18:34:59Vállalatok
Távozik Gerő Viktor az allegroup éléről
A Vaterát, a TeszVeszt és az Árukeresőt is birtokló allegroup hazai vezetője, Gerő Viktor távozik a cég éléről. A hazai cégcsoport ügyvezetését megosztva Csupor Erik és Kolláth Klára veszik át.
.
2010. november 12. 10:22:58Vállalatok
Vatera vs. eBay: még mindenki optimista
Vatera vs. eBay: még mindenki optimistaA tizedik születésnapját ünneplő Vatera vezetői szerint remekül megy az üzlet, sikerült 40 százalék feletti forgalomnövekedést elérni. Eközben a közelmúltban magyar nyelvű változatban is elérhetővé tett nemzetközi óriás, az eBay is remekül sikerült piacra lépésről beszélt. Egyelőre korlátozott szolgáltatása miatt a tapasztalt licitálók több kritikát is megfogalmaztak az amerikai cég piacterével szemben, ám a több nagyságrendnyi különbség a felhasználótáborban hamarosan komoly nehézségek elé állíthatja a Vaterát.
.
2009. május 26. 13:19:04Vállalatok
Bevált a feltöltési díj a Vaterának
Bevált a feltöltési díj a VateránakJelentősen kitisztult az aukciós piactér a Vatera és a TeszVesz.hu oldalain a feltöltési díj bevezetése után, hiszen megcsappant azoknak a termékeknek az ára, amelyeket nem tudnak értékesíteni a felhasználók. Ugyanakkor az eladott árucikkek darabszáma nem csökkent a lépéssel, nagyjából napi 15 ezer a sikeresen lezárult aukciók száma. Továbbra is a tervek között szerepel, hogy a két céget egyesítsék, ugyanakkor a brandeket meg kívánják tartani. Jelenleg egy olyan rendszert dolgoznak ki, amellyel tovább tudják javítani a biztonságot.
.
2009. március 24. 11:09:11Vállalatok
A Vaterának is teszt a feltöltési díj elleni tiltakozás
A Vaterának is teszt a feltöltési díj elleni tiltakozásAz utóbbi napokban komoly tiltakozást váltott ki sok Vatera-felhasználóból, hogy az aukciós oldal bejelentette a feltöltési díj bevezetését, azaz április 6-tól már a sikertelen aukciók után is fizetni kell. Gerő Viktor, a cég ügyvezetője az mfor.hu-nak elmondta: sok visszajelzést kaptak a felhasználóktól, hogy a feltöltött tárgyak mennyisége miatt lassan áttekinthetetlen lesz az oldal, ezért döntöttek a díj bevezetése mellett.
.
2008. december 18. 08:34:44Vállalatok
Nem érzi a válságot a Vatera
A vásárlási kedven egyáltalán nem, legfeljebb az átlagos vásárlási érték csökkenésén mérhető le a gazdasági válság hatása az internetes kereskedelemben – mondta el a Világgazdaságnak Gerő Viktor, a Vatera.hu ügyvezető igazgatója.
hirdetés
hirdetés
.