Cég

Címkék / Cég Címkék / Országos Takarékszövetkezeti Szövetség

2014. október 31. 13:13:59Makró
Elhalasztották a döntést a takarékok perében
November 17-re halasztotta a határozat kihirdetését pénteken a Fővárosi Törvényszék abban a perben, amelyet az Országos Takarékszövetkezeti Szövetség (OTSZ) és egy magánszemély indított a magyar állam és társai ellen, jogalkotással okozott kár megtérítése címén.
.
2011. augusztus 22. 10:07:59Makró | Vállalatok | Befektetés
5 és fél milliárd adózás előtti eredmény a takarékszövetkezeteknél
Stabilan tartja eredményeit a takarékszövetkezeti szektor: a takarékok több mint 90 százalékát tömörítő Országos Takarékszövetkezetei Szövetség (OTSZ) első féléves eredményeiből jól látszik, hogy a legnagyobb magyar takarékszövetkezeti integráció mind mérlegfőösszegben, mint betétállományban, mind tőkemegfelelésben erősödni tudott az idei első hat hónapban.
.
2011. július 10. 09:22:59Makró
Nincs fúziós kényszerhullám a takarékoknál
Bár az elmúlt hetekben több takarékszövetkezeti fúzióról is érkezett hír, Varga Antal, az Országos Takarékszövetkezeti Szövetség (OTSZ) ügyvezetője szerint ezek nem kényszerfúziók, amit az is mutat, hogy az összeolvadásokkal a hálózat nem csökken.
.
2010. december 27. 09:37:58Makró
A válság esélyt adott a takarékszövetkezeteknek
A gazdasági válság kitörési esélyt jelent a magyarországi takarékszövetkezetek számára - mondta Varga Antal, a takarékok több mint 90 százalékát tömörítő Országos Takarékszövetkezeti Szövetség (OTSZ) ügyvezetője a Világgazdaságnak.
hirdetés
hirdetés
.