Cég

Címkék / Cég Címkék / Tigáz

Előző oldal 1 2 Következõ oldal
2017. szeptember 29. 10:44:59Makró | Vállalatok | Személyes pénzügyek
Nem akarta ingyen bekötni a gázt a Tigáz
Nem akarta ingyen bekötni a gázt a TigázMost még csak elmarasztalta a céget MEKH, de ha így folytatják tovább, büntetést is kaphatnak.
.
2017. július 5. 16:37:25Vállalatok
Csalók élnek vissza a Tigáz nevével Heves megyében
Készülék korszerűsítés címén szednek be pénzt a cég ügyfeleitől. A Tigáz azonban ilyen tevékenységgel senkit sem bízott meg.
.
2016. szeptember 20. 06:52:59Vállalatok
Néhány napon belül a Tigázosok is Főgázosok lesznek
A Főgáz néhány napon belül lezárja a Tigáz lakossági földgázfogyasztóinak átvételi folyamatát, így a nemzeti közművek fogja biztosítani az egész ország gázellátását, az új ügyfeleknek nincsen teendőjük az átvétellel kapcsolatban - közölte az Első Nemzeti Közműszolgáltató (ENKSZ Zrt.).
.
2016. augusztus 26. 12:16:59Vállalatok
100 milliós bírságot kapott a Tigáz
Százmillió forintra bírságolta a Tigáz Tiszántúli Gázszolgáltató Zrt.-t a késedelmes fizetés esetén alkalmazott gyakorlata miatt a Magyar Energetikai és Közműszabályozási Hivatal (MEKH) - közölte a szervezet pénteken.
.
2016. február 25. 12:25:59Vállalatok | Személyes pénzügyek
A MÁSZ veszi át a Tigáz lakossági ügyfeleit
A Magyar Áramszolgáltató Kft. (MÁSZ) veszi át a Tigáz Zrt. magyarországi szabadpiaci földgázportfólióját, amennyiben a két cég között született megállapodást a Gazdasági Versenyhivatal is jóváhagyja majd - közölte a Tigáz Zrt. csütörtökön.
.
2016. január 27. 13:40:59Vállalatok
Októberre az államé lesz a teljes lakossági földgázpiac
Októberig a teljes lakossági földgázpiac átvétele megtörténik, a Tigáz fogyasztóinak bekapcsolásával 3,4 millió ügyfele lesz az Első Nemzeti Közműszolgáltató (ENKSZ) Zrt. szakmai irányítása alatt álló Főgáz Zrt.-nek - közölte a Miniszterelnökség nemzeti pénzügyi szolgáltatásokért és postaügyekért felelős államtitkára szerdán, a Főgáz székesfehérvári ügyfélszolgálati irodájában tartott sajtótájékoztatón.
.
2015. július 28. 17:19:59Vállalatok | Személyes pénzügyek
A Főgázhoz kerülhetnek a Tigáz lakossági ügyfelei
A Főgáz Zrt. adott be ajánlatot a határidőig arra a nyilvános felhívásra, amelyet a Tigáz Zrt. földgáz egyetemes szolgáltatásra jogosult lakossági fogyasztóinak ellátására írt ki a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH).
.
2015. június 17. 11:22:59Vállalatok
Semmit sem kell tenni a Tigáz ügyfeleinek
A Tigáz ügyfeleinek nem kell aggódniuk, és nincs tennivalójuk, a törvény alapján létrejön a szerződés a fogyasztó és a majdani új gázszolgáltató között - mondta Scherer Zsolt, a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) szóvivője az M1 aktuális csatornán szerdán, annak kapcsán, hogy a Tigáz Tiszántúli Gázszolgáltató Zrt. kivonul az egyetemes gázszolgáltatásból.
.
2015. június 16. 13:28:59Vállalatok
Vizsgálják a Tigáz visszavonási kérelmét
Beérkezett a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatalhoz (MEKH) a Tigáz Tiszántúli Gázszolgáltató Zrt. egyetemes szolgáltatási működési engedélyének visszavonása iránt benyújtott kérelme.
.
2015. június 16. 06:43:59Vállalatok
A Tigáz is kivonul az egyetemes gázszolgáltatásból
A Tigáz Zrt. hivatalos kérelemmel fordult a Magyar Energetikai- és Közmű-szabályozási Hivatalhoz (MEKH), hogy vonja vissza a Tigáz Zrt. egyetemes gázszolgáltatói engedélyét - közölte a társaság hétfőn az MTI-vel.
.
2013. december 13. 10:49:59Vállalatok
Kikapcsolási moratórium lesz az ünnepek alatt a Tigáznál
A lejárt tartozások miatti lakossági kikapcsolásokat az év végi ünnepek alatt felfüggeszti a Tigáz Zrt. - közölte a gázszolgáltató szóvivője pénteken az MTI-vel.
.
2013. december 9. 14:28:59Makró | Vállalatok
A TIGÁZ nevében csalnak ki tízezreket gyanútlan ügyfelektől
Csalók jelentek meg a TIGÁZ-DSO Kft. ellátási területén, akik a vállalat munkatársainak adva ki magukat többszörösen is megkárosíthatják az ügyfeleket - hívja fel a figyelmet a társaság az mfor.hu-nak küldött közleményében.
.
2013. október 15. 12:25:59Makró | Személyes pénzügyek
Postán is lehet közműügyeket intézni
Több postán is intézhetik közműügyeiket a Főgáz, a Tigáz és a GDF Suez ügyfelei - közölte a Magyar Posta Zrt. kedden az MTI-vel.
.
2013. június 27. 07:40:59Vállalatok | Személyes pénzügyek
Kártalanít a túlszámlás miatt a Tigáz
Minden olyan ügyfelét kártalanítja a Tigáz Zrt., akik a valós fogyasztásuktól eltérő összegű számlát kaptak - tájékoztatott a cég központi kommunikációs szolgálata az MTI megkeresésére.
.
2013. június 5. 10:40:59Vállalatok
Az állam a Tigázba vásárolhatja be magát
A Tigáz olasz tulajdonosa, az ENI tárgyalásokat folytathat a magyar kormánnyal gázhálózat-üzemeltető cége, a Tigáz-DSO Kft. eladásáról - értesült a Népszabadság.
Előző oldal 1 2 Következõ oldal
hirdetés
hirdetés
.