Cég

Címkék / Döglött akták / MAL

Előző oldal 1 2 Következõ oldal
2017. február 6. 16:25:45Vállalatok
Teljes újrakezdés jön a vörösiszapperben
Úgynevezett abszolút hatályon kívül helyezési okból kell megismételni a vörösiszapper elsőfokú tárgyalását - mondta a Győri Ítélőtábla elnöke keddi sajtótájékoztatóján Győrben, miután a táblabíróság hatályon kívül helyezte az első fokon eljáró Veszprémi Törvényszék ítéletét.
.
2014. október 16. 07:55:59Makró
Eladták a MAL Zrt. eszközeit
Sikerrel zárult a felszámolási eljárás alatt álló Magyar Alumínium Termelő és Kereskedelmi (Mal) Zrt. eszközeinek értékesítésére a Nemzeti Reorganizációs Nonprofit (NRN) Kft. által kiírt pályázat - értesült a Veszprém Megyei Napló online kiadása, a veol.hu.
.
2014. október 2. 15:22:59Makró | Vállalatok
Több tízmilliós kártérítést fizethet a Mal Zrt.
Több mint negyvenmillió forint kártérítést ítélt meg két, vörösiszapömlés miatt a Magyar Alumínium Termelő és Kereskedelmi (Mal) Zrt. ellen indított perben tucatnyi károsultnak a Fővárosi Törvényszék csütörtökön kihirdetett elsőfokú, nem jogerős döntésében.
.
2014. július 18. 08:58:59Makró
Vehet vörösiszapos eszközöket 17 milliárdért
Meghirdette eladásra 17 milliárd forintos nettó áron a felszámolás alatt álló Magyar Alumínium Termelő és Kereskedelmi (Mal) Zrt. vagyonelemeit a Nemzeti Reorganizációs Nonprofit Kft., a nyilvános pályázati felhívás a cégközlönyben jelent meg.
.
2013. szeptember 16. 14:28:59Vállalatok
Mintegy 250 embert küld el a Mal
Mintegy 250 embert küld el a Magyar Alumíniumtermelő és Kereskedelmi (Mal) Zrt. a bauxitfeldolgozás megszűnése miatt.
.
2013. augusztus 2. 11:28:59Vállalatok
Megszűnt a timföldgyártás Ajkán
A Magyar Alumínium (Mal) Zrt. július végén befejezte a bauxit feldolgozást, amivel egy hét évtizeden keresztül végzett technológia szűnt meg Ajkán.
.
2013. március 8. 14:22:59Vállalatok
Az állami vagyonfelügyelő irányítja a Mal Zrt. működését
Átvette a felszámolás alatt álló Magyar Alumínium Termelő és Kereskedelmi (Mal) Zrt. irányítását az állami vagyonfelügyelő, az új vállalat bejegyzése Nemzeti Mal-A Zrt. néven folyamatban van - jelentette be Hegmanné Nemes Sára, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) vagyonpolitikáért felelős államtitkára sajtótájékoztatón pénteken Ajkán.
.
2013. március 3. 09:40:59Vállalatok
A Mal beszállítói is a tönk szélére kerültek
A Magyar Alumínium Termelő és Kereskedelmi Zrt. (Mal) beszállítói elérték teljesítőképességük határát: a többségében eladósodott vállalkozások választ várnak arra, hogyan akarja megmenteni őket a kormány - mondta az Ipartestületek Országos Szövetségének (Iposz) elnöke.
.
2013. március 1. 15:13:59Vállalatok
Fokozatosan lesz az államé a Mal
Folyamatos termelés mellett fokozatosan állami tulajdonba kerül a Magyar Alumínium Termelő és Kereskedelmi (Mal) Zrt.; a felszámolás során létrejön egy új, állami cég, amely átveszi a gyárat az eszközökkel és a dolgozókkal együtt - mondta Hegmanné Nemes Sára, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) vagyonpolitikáért felelős államtitkára pénteken az MTI-nek.
.
2013. február 27. 16:40:59Vállalatok
Felszámolják a MAL-t
A 2012 szeptemberében stratégiailag kiemelt jelentőségű gazdálkodó szervezetté minősített MAL Zrt. irányítását és folyamatos működtetését az állami tulajdonú Nemzeti Reorganizációs Nonprofit Kft. veszi át. Az intézkedés közvetlen kiváltó oka, hogy az illetékes bíróság a társaság ellen egyik hitelezője által benyújtott kérelem alapján elrendelte a felszámolási eljárás megindítását, közölte az NFM.
.
2012. szeptember 21. 10:01:59Vállalatok
A Mal reorganizációs tervet dolgozott ki a talpra álláshoz
Reorganizációs tervet dolgozott ki a Magyar Alumínium Termelő és Kereskedelmi (Mal) Zrt., amely biztosítja a cég talpra állását. A timföldgyár tudomásul veszi a kormány döntését, amellyel stratégiailag kiemelt vállalattá nyilvánította - közölte a társaság az MTI-vel pénteken.
.
2012. szeptember 20. 21:37:52Vállalatok
Stratégiai jelentőségű vállalat lett a Mal – a csődjét készítik elő?
Stratégiailag kiemelt jelentőségű gazdálkodó szervezetté minősítette a kormány a Magyar Alumínium Termelő és Kereskedelmi (Mal) Zrt.-t - az erről szóló kormányrendelet a csütörtöki Magyar Közlönyben jelent meg.
.
2012. augusztus 1. 14:04:59Makró | Vállalatok
Tíznapos haladékot kapott a Mal a Bakonyi Erőműtől
Tíz nappal meghosszabbította az ajkai Bakonyi Erőmű Zrt. a Mal Zrt.-nek a timföld gyártásához nyújtott gőzszolgáltatás biztosítását, a következő tárgyalások lezárásáig így működhet a gyár.
.
2012. július 25. 10:20:11Vállalatok
Bakonyi Erőmű: a Mal Zrt. 1,4 milliárd forinttal tartozik, beszüntethetik a szolgáltatást
Csaknem 1,4 milliárd forintra nőtt a Mal Zrt. tartozása a timföldgyártáshoz szükséges gőzszolgáltatást biztosító Bakonyi Erőmű Zrt.-vel szemben, ami miatt július végével az erőmű beszünteti a szolgáltatást - mondta Németh Frigyes, a Bakonyi Erőmű Zrt. vezérigazgatója.
.
2011. december 27. 10:55:59Vállalatok
Mal: a katasztrófa nem a cég tevékenységének következménye
A vörösiszap-katasztrófa nem a Magyar Alumínium Termelő és Kereskedelmi (Mal) Zrt. tevékenységének következménye - jelentette ki a cég vezérigazgatója sajtótájékoztatón kedden Ajkán.
Előző oldal 1 2 Következõ oldal
hirdetés
hirdetés
.