Cég

Címkék / Cég Címkék / CMA Datavision

2012. március 2. 13:13:59Makró
Tavaly szeptemberi szintre csökkent a magyar CDS-árazás
Tavaly szeptember végi szintre csökkent a magyar 5 éves CDS-árazazás a londoni CMA Datavision tanácsadó vállalat jegyzésében.
.
2012. január 10. 09:52:59Makró
Öt EU-tagállam a világ tíz legkockázatosabb államadósa között
A világ tíz legkockázatosabb államadósa közül öt az Európai Unió tagja a legnagyobb londoni adósságpiaci adatszolgáltató csoport, a CMA DataVision szerint. A cég legújabb globális kockázati listáját változatlanul Görögország vezeti, és a felső tízes mezőnyben van Magyarország is.
.
2011. október 6. 17:10:59Makró
CMA DataVision: továbbra is Görögország a legkockázatosabb adós
Az euróövezeti tag Görögország változatlanul a világ legkockázatosabb adós országa, megelőzve olyan országokat, mint Venezuela és Pakisztán, de a legmagasabb kockázatú államadósok tízes globális listáján négy további EU-tagállam is szerepel, és ebbe a mezőnybe most visszakerült Magyarország is - áll az egyik legnagyobb londoni adósságpiaci adatszolgáltató csoport csütörtökön ismertetett harmadik negyedéves összesítésében.
.
2011. szeptember 8. 11:52:11Makró
Újabb rekordon a görög CDS árazása Londonban
Soha nem mért magasságokba emelkedett a görög CDS árazása a csütörtöki londoni kereskedésben, tükrözve a görög szuverén adósságtörlesztési kilátásokkal kapcsolatos, ismét erősödő piaci félelmeket.
.
2011. július 27. 16:10:59Makró
Londoni elemzők már az amerikai leminősítés mértékét találgatják
Londoni pénzügyi elemzők szerdai helyzetértékelései szerint már nem az Egyesült Államok jelenlegi elit adóskockázati osztályzatának leminősítése, hanem a leminősítés mértéke a kérdés, mivel a citybeli szakértők szerint nincs olyan adósságlimit-emelési terv, amellyel a hitelminősítők által várt hosszú távú adósság- és költségvetési konszolidáció elérhető lenne.
.
2011. április 7. 10:09:59Makró
CMA DataVision: Görögország a világ legkockázatosabb adósa
Görögország továbbra is a világ legkockázatosabb adós országa, megelőzve Venezuelát, és a legmagasabb kockázatú államadósok tízes globális listáján még két további euróövezeti tagállam is szerepel. Magyarország azonban a magyar törlesztéskockázat ütemesen javuló piaci megítélése nyomán kikerült e legrizikósabb mezőnyből - áll az egyik legnagyobb londoni adósságpiaci adatszolgáltató csoport csütörtökön ismertetett negyedéves összesítésében.
.
2011. március 28. 10:55:59Makró | Befektetés
Barclays Capital: a kötvénykibocsátás után kisebb a leminősítési kockázat
Jelentősen csökkentette a magyar szuverén adósosztályzatok visszaminősítésének kockázatát a múlt heti sikeres dollárkötvény-kibocsátás - vélekedtek hétfői helyzetértékelésükben londoni felzárkózó piaci elemzők.
.
2011. március 1. 13:12:59Makró | Befektetés
Javul Londonban a magyar törlesztéskockázati árazás
Több heti mélypontra süllyedt a keddi londoni kereskedésben a magyar adósságtörlesztési kockázat biztosítási ügyleteinek árazása, tükrözve a magyar strukturális konszolidációs intézkedésekkel kapcsolatos piaci derűlátást.
.
2011. február 3. 12:57:59Makró
Újabb magyar CDS-mélypont
Kedvező lépés lenne a magyar államadósság-ráta 60 százalékos felső határának rögzítése az alkotmányban - vélekedtek csütörtöki helyzetértékeléseikben londoni felzárkózó piaci elemzők.
.
2011. február 2. 14:17:59Makró
Mélyponton a magyar törlesztéskockázati árazás Londonban
Az euróövezeti perifériával kapcsolatos javuló piaci hangulatot követve többhavi mélypontra süllyedt londoni kereskedésben a magyar államadósság-törlesztés kockázati árazása (CDS) szerdán a magyar strukturális reformcsomaghoz fűződő piaci várakozások nyomán.
.