Cég

Címkék / Cég Címkék / VT-Soft

2011. július 4. 18:31:59Vállalatok
Szabadságunk harmadát vesszük ki a nyári hónapokban
A nyári szabadságolások és az év végi ünnepek eljövetelével jelentősen megnövekszenek a HR-es és bérszámfejtői feladatok. Ilyenkor a szabadságok tervezése és nyilvántartása az átlagosnál nagyobb terhet jelent a kollégáknak. A VT-SOFT statisztikái szerint az egész éves szabadság körülbelül egyharmadát (28-35 százalékát) vesszük ki a nyári hónapokban.
.
2011. április 15. 19:31:57Vállalatok
Új marketingvezető a VT-SOFT-nál
Both Johanna személyében új marketingvezető csatlakozott a VT-SOFT humánügyviteli rendszerekkel foglalkozó informatikai vállalat csapatához. A szakember kiemelt feladatai közé tartozik többek között a cég partnerprogramjának megújítása, valamint a VT-Constellation marketing és PR tevékenységének koordinálása.
.
2011. március 28. 14:54:31Vállalatok
HR menedzsmentet is várnak a cégek a humánügyviteli rendszerektől
A humánügyviteli rendszerek piaca alaposan megváltozott az elmúlt évek folyamán. A vállalatok ma már nem csak a személyügyi adminisztrációt, hanem a teljes HR menedzsmentet szeretnék komplex informatikai rendszerben végezni. Az átalakuló igények az integrált, könnyen és gyorsan változtatható humánügyviteli rendszereknek kedveznek. Ezek elterjedtsége hazánkban az európai átlag alatt található, de a növekvő piaci igények és az eladási statisztikák alapján Magyarország pár éven belül felzárkózhat. A folyamatosan növekvő igényekre a nagyobb hazai szoftvercégek felkészültek.
.
2011. február 23. 15:49:59Vállalatok
Az integrált humánügyviteli rendszerek kerülnek előtérbe
A humánügyviteli rendszerek piacának polarizációja folytatódott, az ügyfelek elvárásai pedig a magas minőségű, komplex termékek irányába mozdultak el. A teljes körű outsourcing iránti kereslet csökkenő tendenciát mutat, kiegészítő szolgáltatásként azonban még mindig sokan keresik ezt a lehetőséget a piacon, mondta el a VT-SOFT vezetője szerdai sajtótájékoztatóján.
hirdetés
hirdetés
.