Cég

Címkék / Cég Címkék / Legrand

2011. április 28. 08:18:59Vállalatok
Károlyi László: új lehetőségeket is adott a válság
Károlyi László: új lehetőségeket is adott a válságAz idén 50. születésnapját ünnepli a Legrand szentesi gyára, amely sok más céghez hasonlóan a gazdasági válság miatt komoly kihívásokkal szembesült. A villanykapcsolóiról országszerte ismert vállalat azonban jó kezekben van, hiszen vezérigazgatója 2009-ben megkapta az Év menedzsere díjat. Az mfor.hu az elmúlt évek tapasztalatairól, a cég és Magyarország előtt álló kihívásokról kérdezte Károlyi Lászlót, a Legrand Zrt. vezérigazgatóját.
.
2011. április 1. 14:40:59Mesél a múlt | Vállalatok
Gőzmalomtól a világpiacig – 50 éves a magyar Legrand
Gőzmalomtól a világpiacig – 50 éves a magyar LegrandA szocialista korszakban a vidéki ipartelepítési politika hívta életre a szentesi vállalatot, amely Kontakta néven kezdett el villanykapcsolókat gyártani. A cég a nyolcvanas években szakadt el a budapesti központtól, majd a rendszerváltás időszakában gazdát cserélve töretlenül fejlődött az elmúlt két évtizedben. Az erőteljes innovációs tevékenységnek köszönhetően a cég termékei mára a világ élvonalát képviselik.
.
2011. március 23. 15:46:59Vállalatok
12 tízmilliárdot fektetett be magyar leányvállalatába a Legrand
A francia Legrand 1992-ben vásárolta meg a szentesi Kontavill vállalatot, azóta 12,4 milliárd forintot ruházott be a cégbe, miközben a termelékenység a hatszorosára nőtt - mondta Károlyi László vezérigazgató szerdán sajtótájékoztatón Budapesten.
.
2010. január 25. 14:51:59Vállalatok
Kihirdették az év menedzsereit
Kihirdették az év menedzsereitA Menedzserek Országos Szövetsége – a meghirdető szervezetek (Joint Venture Szövetség, a Magyar Bankszövetség, a Menedzser Alapítvány, a Menedzsment Fórum, a Szervezési és Vezetési Tudományos Társaság, a Világgazdaság és a Demján Sándor Alapítvány) közreműködésével 2009-ben 15. alkalommal hirdette meg "Az év menedzsere" pályázatot.
.
2006. december 28. 08:21:00Vállalatok
1,4 milliárd forint beruházást tervez Magyarországon a Legrand
Az idei esztendő 1 milliárd forintos beruházása után 2007-ben 1,4 milliárd forintnyi fejlesztést tervez az elektromos szerelvényeket, erős- és gyengeáramú termékeket és rendszereket gyártó szentesi székhelyű Legrand Magyarország - tájékoztatott Károlyi László vezérigazgató.
hirdetés
hirdetés
.