Cég

Címkék / Cég Címkék / British Telecom

Előző oldal 1 2 Következõ oldal
2015. szeptember 16. 15:34:59Vállalatok
Még 200 embert vesz fel itthon a British Telecom
A British Telecom (BT) Magyarországon működő európai szolgáltató központjának létszáma alig több mint egy év alatt másfélszeresére nőtt, elérte az 1500-at, és további 200 dolgozót terveznek felvenni - közölte a társaság.
.
2012. január 19. 18:16:59Vállalatok
Új vezetőket nevezett ki Magyarországon a BT
A BT (British Telecom) magyarországi szolgáltató központja (ROC) jelentős növekedésének köszönhetően több vezetőségi bejelentést is tett a közelmúltban, amelyek a magyarországi központ új szerepét fémjelzik a BT globális szolgáltató szervezetén belül.
.
2011. február 3. 13:27:59Vállalatok
Megduplázná alkalmazottai létszámát a BT Global Services Magyarországon
A közeljövőben mintegy hatszáz főre növelné a budapesti és debreceni ügyfélszolgálati központjaiban alkalmazottak létszámát a British Telecom (BT) Global Services - mondta a cég ügyfélszolgálati elnöke csütörtökön Debrecenben a helyi központban tett látogatásakor.
.
2009. február 13. 10:04:46Vállalatok
Eltűnt a brit telekomóriás nyeresége
Nyolcvanegy százalékkal csökkent a brit BT telekomóriás (korábban British Telecom) adózás előtti nyeresége 2008 utolsó negyedévében az egy évvel korábbi időszakhoz képest.
.
2008. december 16. 11:59:35Vállalatok
Új regionális vezető a British Telecomnál
A British Telecom (BT) távközlési cég Bella Zsoltot nevezte ki a közép- és kelet-európai régiójának vállalati értékesítési igazgatójává. Budapesti irodájából a vezető a teljes régió vállalati értékesítési tevékenységét fogja irányítani, közvetlen felettese a régió vezérigazgatója lesz.
.
2008. november 13. 11:44:28Vállalatok
Tízezer embert rúg ki a brit telekomóriás
Tízezer dolgozójának elbocsátását jelentette be jövő március végéig a brit BT (korábban British Telecom) távközlési vállalat.
.
2008. szeptember 30. 18:14:43Vállalatok
Nehéz időkben a fejlődő piacokra koncentrálnak a cégek
A fejlődő piacokba vetett üzleti bizalom éles ellentétben áll a borús gazdasági kilátásokkal – derül ki egy tanulmányból. A vezetők túlnyomó többsége (87 százalékuk) optimista, vagy éppen nagyon optimista a következő két év bevétel-növekedését illetően.
.
2008. június 11. 17:44:46Vállalatok
Globális partnerségre lépett a BT és a Procter & Gamble
A BT ötéves szerződést írt alá a Procter & Gamble-lel (P&G) a cég informatikai igényeire szabott integrált szolgáltatásportfólió nyújtására és menedzselésére. A szerződés értéke eléri a 650 millió dollárt.
.
2008. május 5. 11:49:48Vállalatok
Egyre jelentősebb kockázatot jelent a protekcionizmus
A vállalatok a világon mindenütt nehezen tudják kezelni az erősödő kormányzati protekcionizmust, amely jelenleg a működésüket érintő legnagyobb kockázatok egyike – állapítja meg a BT Global Services megbízásából készült új jelentés.
.
2008. április 9. 16:59:16Vállalatok
Új vezérigazgatót nevezett ki a BT Group
Új vezérigazgatót nevezett ki a BT GroupIan Livingston, a BT Retail jelenlegi vezérigazgatója váltja 2008. június 1-től Ben Verwaayent a BT Group (korábban British Telecom) vezérigazgatói székében. Ben 2008. március 31-én köszönt le jelenlegi posztjáról, és június 30-án több mint hat év után távozik az igazgatóságból.
.
2008. március 21. 08:29:00Vállalatok
Faltörő kosok lehetnek a szolgáltatóközpontok
Faltörő kosok lehetnek a szolgáltatóközpontokAz elmúlt évben rengeteg szolgáltatóközpont megnyitását jelentette be a magyar kormány. Általában minden cég kiemelte, hogy a jól képzett munkaerő miatt (is) esett Magyarországra a választás. Ezekben az irodákban azonban valójában háttérfeladatokat végeznek az ott dolgozók, a hozzáadott értéket teremtő tudást az innovációs központokban lehetne hasznosítani. Ezek azonban jóval kisebb számban érkeznek hazánkba, aminek szakértők szerint legfőbb oka éppen a megfelelő munkaerő hiánya. Mfor.hu háttér.
.
2008. február 28. 12:39:00Vállalatok
Már nemcsak szolgáltatni akar Magyarországról a BT
A hagyományos szolgáltatóközponti feladatokon túl más, termékfejlesztéssel és menedzseléssel kapcsolatos feladatokat is Magyarországra telepít a brit BT infokommunikációs óriásvállalat. A cég úgynevezett kiválósági központjaiban legkésőbb két év múlva hatszázan fognak dolgozni. A BT nemcsak Budapestben gondolkodik, Debrecenben is beruházott.
.
2008. január 15. 08:04:25Vállalatok
Mérnököket keres a BT Debrecenben
A tervek szerint halad a BT (korábban British Telecom) Pannónia projektje, amelynek keretében a cég új regionális üzleti kiszolgáló központot hoz létre Debrecenben. A munka 2007 nyarán megkezdődött, a csapat folyamatosan bővül, decemberben már beköltöztek az új irodába - mondta el a Napi Gazdaságnak Ferenczi Tamás, a BT Magyarország regionális ügyfélkapcsolati és hálózatüzemeltetési igazgatója.
.
2007. december 5. 15:14:03Vállalatok
Nemzetközi elismerést kapott a BT ügyfélszolgálata
A BT (korábban British Telecom) elnyerte a minőségi ügyfélkiszolgálás díját az idei World Communication Awards londoni díjkiosztóján. Az elismerést a vezető globális iparági rendezvény keretén belül idén kilencedik alkalommal osztották ki.
.
2007. november 13. 10:14:20Vállalatok
Megéri a cégeknek fenntarthatósági programokba fektetni
A vállalatok nem használják ki a fenntarthatósági programokban rejlő üzleti előnyöket – derült ki a BT által finanszírozott nemzetközi tanulmányból. A megkérdezettek mintegy fele (46 százalék) szerint a vállalati fenntarthatósági programok hozzájárulnak a márka értékének növekedéséhez, ugyanakkor csak 20 százalékuk szerint vezetnek jobb jövedelmezőséghez.
Előző oldal 1 2 Következõ oldal
hirdetés
hirdetés
.