Cég

Címkék / Cég Címkék / Ganz

2012. október 9. 15:04:59Vállalatok
Oroszországba szállít atomerőművi berendezéseket a Ganz
Mintegy 20 millió euró (5,7 milliárd forint) értékben megállapodásokat írtak alá a Ganz Engineering és Energetikai Gépgyártó (EEG) Kft. és orosz anyavállalatához, a Roszatom konszernhez tartozó Atomenergomas Nyrt. vezetői magyar atomerőművi berendezések szállításáról Oroszországba az épülő rosztovi atomerőmű 4-es blokkja, illetve a Kalinyigrád megyében megvalósuló baltikumi atomerőmű számára kedden Prágában, a Közép-európai Atomenergetikai Ipari Fórumon.
.
2012. július 23. 14:49:59Vállalatok
A Ganz szivattyúkat szállít a rosztovi atomerőműhöz
A Ganz Engineering és Energetikai Gépgyártó Kft. pénteken átadta az orosz megrendelőnek az épülő Rosztovi atomerőmű 3-as blokkja számára készített hét keringető szivattyút - közölte a társaság hétfőn.
.
2012. március 30. 15:40:59Vállalatok
Tengeralattjáró motor dokumentációja is a Ganz tulajdonába került
Első világháborús tengeralattjáró motor dokumentációja is szerepel abban a 60 köbméternyi papíron lévő terv-halmazban, amelyet a volt Láng Gépgyár hagyatékaként a Ganz Engineering Energetikai Gépgyártó Kft. vesz át, és digitalizálva kutathatóvá tesz - mondta Kóti Lóránt, az átvevő cég kommunikációs vezetője pénteken sajtótájékoztatón Budapesten.
hirdetés
hirdetés
.