Cég

Címkék / Cég Címkék / MPVI Mobil Zrt

2013. november 6. 06:46:59Vállalatok
Megszüntetik az állami mobilcéget
Biztosan nem lép állami szereplő a mobilpiacra, egy nemrégiben született kormánydöntés szerint ugyanis a Magyar Posta, a Magyar Fejlesztési Bank és a Magyar Villamos Művek által létrehozott MPVI Mobil Zrt. megszűnik - írta a Magyar Nemzet szerdán.
.
2013. április 19. 17:10:59Makró | Vállalatok
Költségcsökkentésbe kezd az állami mobilcég
A Kúria 2013. február 26-án hozott ítéletét az MPVI Mobil Zrt. 2013. április 15-én vette kézhez. Az ítéletre tekintettel szükségessé vált, hogy a társaság működési költségeit közgyűlési határozatban racionalizálják és alakítsák át - derül ki a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium közleményéből.
.
2013. február 26. 13:37:59Vállalatok
Az állami mobilcég még keresi a lehetőségeket
Az MPVI Mobil Zrt. tulajdonosai megvizsgálják a vállalat jövőjét illetően a nyitva álló lehetőségeket - közölte a társaság kedden az MTI érdeklődésére, a Kúria döntésére reagálva.
.
2013. február 26. 11:40:59Makró | Vállalatok
Már biztos: nem lesz állami mobilszolgáltató
A Kúria helybenhagyta a Fővárosi Törvényszék döntését kedden, és ezzel hatályon kívül helyezte a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóságnak (NMHH) a frekvencia-árverésen hozott januári határozatait, mert úgy ítélte meg, hogy a MPVI Zrt. jogszerűtlenül nyerte el a jogot a mobilhálózat kiépítésére, valamint a három korábbi piaci szereplő is jogszerűtlenül szerzett újabb frekvenciablokkokat.
.
2013. január 23. 17:07:59Vállalatok
Kovács Zsolt az állami mobilcég új vezérigazgatója
2013. január 24-étől Kovács Zsolt látja el az MPVI Zrt. vezérigazgatói teendőit. Megbízatása a társaság hatékony, operatív igazgatására és a tulajdonosi stratégia végrehajtására szól, olvasható a kormany.hu-n.
.
2013. január 19. 13:07:59Vállalatok
Lemondtak az állami mobilszolgáltató vezetői
A negyedik mobilszolgáltató MPVI Mobil Zrt. tulajdonosi közgyűlése a pénteki nappal elfogadta Kalmár Istvánnak, az igazgatóság elnökének és Schmidt Pál vezérigazgatónak a lemondását az igazgatósági tagságról - tájékoztatta a cég szombaton az MTI-t.
.
2012. augusztus 24. 14:01:59Vállalatok
Alaptőkét emelt a negyedik mobilszolgáltató
A cég alaptőke-emelése egy júniusi közgyűlés eredményeképpen megtörtént, amint azt a cégbírósági adatok is alátámasztják – közölte az MPVI Mobil Zrt. sajtóosztálya az MTI érdeklődésére azt követően, hogy pénteken a Világgazdaság közölte, a negyedik mobilcég 14,1 milliárd forintos alaptőke-emelését hajtott végre.
.
2012. április 20. 11:01:59Vállalatok
Bemutatkozott, de még titkolózik az állami mobilcég
Bemutatkozott, de még titkolózik az állami mobilcégMegtartotta rövid bemutatkozó sajtótájékoztatóját a negyedik mobilszolgáltató vezetése, de az érdemi kérdések nagy részére egyelőre nem kívántak válaszolni. Annyit lehet tudni, hogy szeretnének nyereségesek lenni, és Budapest belvárosában már az idén telefonálhatunk az új hálózaton. Mfor.hu-tudósítás.
hirdetés
hirdetés
.