Cég

Címkék / Cég Címkék / Futureal

2017. július 12. 12:49:47Vállalatok
Olyan éles irodaház épül a Corvin-negyedben, hogy csak ránézünk, és elvágja a szemünk (galéria)
Olyan éles irodaház épül a Corvin-negyedben, hogy csak ránézünk, és elvágja a szemünk (galéria)Nekiálltak a Corvin 5 épületének, az első ütemét 2018 végén adhatják át. A beruházás teljes költségvetése eléri a 90 millió eurót.
.
2017. március 1. 16:02:29Vállalatok
11 milliárdért a Váci úton épül az ország első "jólléti" irodaháza - fotóval
Magyarországon elsőként a Futureal-csoport épülete kaphatja meg a Well Building Standard (WELL) minősítését. A International Well Building Institute nemzetközi besorolása az épületek emberi szervezetre, egészségre, közérzetre gyakorolt hatását vizsgálja és értékeli hét szempont – levegőellátás, a víz, az egészséges táplálkozás lehetősége, a természetes fény, a testmozgás, a kényelem és a szellemi frissesség – alapján. A Váci úton épülő Advance Tower irodaház előminősítési folyamata már elkezdődött, a Futureal-csoport minden további irodafejlesztési projektje a nemzetközi standard alapján valósul meg.
.
2017. február 13. 15:58:09Vállalatok
Villák, apartmanok: Természetvédelmi terület közvetlen közelében indul a gigaberuházás
A Futureal-csoporthoz tartozó Cordia 9,6 millió euróért, csaknem 3 milliárd forintért megvásárolta a Sasad Resort üres telkeit a GTC Magyarországtól.
.
2012. június 13. 11:31:59Vállalatok | Befektetés
Amerikai álom: terjeszkedik a milliárdos magyar ingatlanfejlesztő
Amerikai álom: terjeszkedik a milliárdos magyar ingatlanfejlesztőAmerikában indít befektetési társaságot az egyik legnagyobb magyar ingatlanfejlesztő tulajdonosa - jelentették be egy szerdai sajtóbeszélgetésen. A cég 15 millió dollárból mintegy 500 házat venne meg első lépésben, majd ezeket felújítva bérbe adnák. Mfor.hu-tudósítás.
.
2012. május 29. 10:58:59Makró | Vállalatok
10 millió eurót fektet be Oroszországban a Futureal
A Futureal csoport, partnerségi programjának keretében első lépésként 10 millió eurót fektet be orosz ingatlanfejlesztési projektek saját erejének finanszírozásába - közölte a csoport.
.