Cég

Címkék / Cég Címkék / T-Systems

2014. augusztus 15. 14:55:59Vállalatok
A hónap végéig tesztelik a BuBi-t
Augusztus 31-ig meghosszabbítják a MOL BuBi közösségi kerékpáros rendszer júliusban kezdődött próbaüzemét - derül ki a nyilvános tesztben résztvevőknek pénteken küldött e-mailből. A fejlesztő T-Systems Magyarország ugyancsak pénteken azt közölte, hogy a hónap végéig lezárul a Mol BuBi rendszerének véglegesítése.
.
2014. május 27. 15:37:59Vállalatok
Utolsó tesztje előtt áll a BuBi
A végső tesztelés előtt áll az új budapesti közösségi kerékpáros rendszer, a MOL BuBi, hamarosan indulhat a nyilvános próbaüzem - közölte a rendszer kiépítője, a T-Systems Magyarország kedden az MTI-vel.
.
2013. április 3. 09:58:59Vállalatok
Újabb vállalat integrálásával erősít a T-Systems
A 2012 októberében végrehajtott egyesülés záróakkordjaként 2013. április 1-jétől a T-Systems Magyarország Zrt. teljes mértékben integrálja szervezetébe az informatikai alkalmazások fejlesztésében, telepítésében és üzemeltetésében tapasztalt Daten-Kontor Kft.-t - jelentették be szerdán sajtótájékoztatón, Budapesten.
.
2013. február 12. 14:40:59Vállalatok
A T-Systems nyerte a kaposvári utastájékoztató tendert
A T-Systems Magyarország Zrt. nyerte a Kaposvár Megyei Jogú Város Önkormányzata által utastájékoztatásra kiírt nyílt közbeszerzést - az eredmény a Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.
.
2013. január 3. 09:46:59Vállalatok
T-Systems: kétséges, hogy időben kész lesz az e-útdíj rendszer
Az Elektronikus útdíj rendszer (UD) teljes körű implementációját célzó tenderen az Állami Autópálya Kezelő Zrt. (ÁAK Zrt.) a Getronics Magyarország Kft. nyertes ajánlata mellett a T-Systems Magyarország Zrt. ajánlatát tartotta érvényesnek, olvasható a T-System közleményében.
hirdetés
hirdetés
.