Cég

Címkék / Cég Címkék / Schibsted Classified Media

2016. november 23. 16:10:59Vállalatok
Közös cégbe kerül a Jófogás.hu és a Használtautó.hu
Novembertől közös cégbe olvad a használt termékek online adásvételével foglalkozó Jófogás.hu és a Használtautó.hu, de az oldalak továbbra is külön üzemelnek - közölte az online piacterek tulajdonosa, a norvég Schibsted Classified Media Group médiavállalat szerdán.
.
2015. február 21. 09:10:59Vállalatok
Néhány hónapon belül átkerülnek az OLX felhasználói a Jófogáshoz
A Magyarországon megszűnő OLX apróhirdetési oldal felhasználói három-négy hónapon belül kerülnek át a Jófogáshoz – közölte a Jófogás apróhirdetési honlap tulajdonosa, a Schibsted Media Group.
.
2015. február 14. 07:01:59Vállalatok
Megszűnik a verseny - a Jófogásé lett az OLX
Megszűnik a verseny - a Jófogásé lett az OLXA norvég Schibsted Media Group megállapodott a dél-afrikai Naspers médiavállalattal, hogy átveszi annak magyarországi apróhirdetés üzletágát, az OLX-et - a tavalyi negyedik negyedévben kötött megállapodás az oslói tőzsdén jegyzett Schibsted 2015. február 13-án közzétett eredmény-beszámolójából derül ki.
.
2014. július 2. 13:34:59Vállalatok
Legnagyobb vetélytársától igazolt főnököt a Jófogás
Az egyebek mellet a Jófogás.hu-t és a Használtautó.hu-t is a kézben tartó Schibsted Kft. olyan személyt választott az apróhirdetési oldalának új ügyvezetőjének, aki korábban a legnagyobb konkurensénél a Vatera.hu, Olx.hu, Árukereső.hu által fémjelzett Naspersnél bizonyított.
.
2014. május 6. 14:50:43Vállalatok
Juhász Attila a Jófogás.hu marketing igazgatója
Juhász Attila a Jófogás.hu marketing igazgatójaMájus elejétől Juhász Attila irányítja a Jófogás.hu-t is üzemeltető Schibsted Classified Media Hungary marketing tevékenységét.
.
2014. április 24. 13:43:59Vállalatok
Jófogás kontra Apród - csak egy maradhat
Jófogás kontra Apród - csak egy maradhatAz online apróhirdetési piac uralmáért folytatott verseny 2014-ben sem hagyott alább, sőt az elmúlt hónapban ismét felbolydult a piac és a konkurenciaharc egy újabb szakaszába érkezett, miután a két legnagyobb szereplő több fontos bejelentéseket tett.
.
2014. március 24. 17:16:59Vállalatok
Megvették a használtautó.hu másik felét is
Megvették a használtautó.hu másik felét isA Schibsted Classified Media megvásárolta a Használtautó.hu Kft. másik felét is. Az akvizícióval folytatódik a hazai online apróhirdetési piac koncentrációja.
.
2013. szeptember 17. 15:40:59Vállalatok
Az EvoMédia értékesíti a Használtautó.hu hirdetési felületeit
A Használtautó.hu, Magyarország egyik leglátogatottabb autós portálja az EvoMediát bízta meg hirdetési felületeinek értékesítésével. Az együttműködés a heti 450 ezer főt elérő Használtautó.hu weboldalon kívül kiterjed a cégcsoport további oldalaira: a heti közel 100 ezer főt elérő Autonavigátor.hu autós online magazinra és a heti 100 ezres látogatottságú Autóalkatrész.hu keresőre is.
.
2013. július 19. 14:10:42Vállalatok
Új vezető a Jófogás.hu-nál
Július elejétől Lunczner Ádám irányítja a Schibsted médiacsoport hazai érdekeltségébe tartozó Jófogás.hu apróhirdetési oldal teljes marketing tevékenységét. A vezető felel a marketingkommunikációs csapat irányítása mellett a hosszú távú stratégia kialakításáért, végrehajtásáért, valamint a potenciális e-kereskedelmi együttműködések kialakításáért.
.
2012. november 19. 10:07:59Vállalatok
Megvásárolták a hasznaltauto.hu-t
A Schibsted Classified Media megvásárolta a Használtautó Informatikai Kft., a hasznaltauto.hu – Magyarország piacvezető autókereskedelmi oldalát – üzemeltető társasága tulajdonrésze felét, olvasható a cég mfor.hu-nak küldött közleményében.
hirdetés
hirdetés
.