Cég

Címkék / Cég Címkék / OECD

Előző oldal 1 2 3 Következõ oldal
2017. február 16. 05:19:59Befektetés
Kétszer gazdagabbak vagyunk mint a svájciak, ha ingatlanról van szó
Kétszer gazdagabbak vagyunk mint a svájciak, ha ingatlanról van szóMiközben a magyar háztartások 88 százaléka saját tulajdonú ingatlanban él, addig a svájciaknak csak 40 százaléka mondhatja el ezt magáról.
.
2016. szeptember 21. 11:12:59Makró
OECD: továbbra is csapdában a világgazdaság
Továbbra sem várható a világgazdasági növekedés gyorsulása a Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet (OECD) szerdán kiadott jelentése szerint.
.
2016. június 1. 13:22:59Makró
Borúsak az idei magyar kilátások az OECD szerint
Jelentősen rontotta Magyarország idei gazdasági növekedésével kapcsolatos előrejelzését az OECD, amely változatlanul hagyta a jövő évi GDP-bővüléssel kapcsolatos becslését.
.
2016. május 8. 07:52:59Makró
OECD-főtitkár: még sok munka és kemény döntések várnak Magyarországra
A Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet (OECD) főtitkára szerint Magyarország leküzdötte a válságot, biztosította a növekedés feltételeit és sikerült csökkenteni az ország sérülékenységét is, ugyanakkor a fenntartható növekedéshez nagyon sok munkára és kemény politikai döntésre lesz szükség.
.
2016. május 6. 18:28:59Makró
Varga elégedett az OECD értékelésével
A gazdasági miniszter szerint az OECD elismerte a magyar eredményeket.
.
2016. május 6. 17:46:59Makró
Jó bizonyítványt kapott Magyarország az OECD-től
Visszatért az erős növekedés és egyre több befektetés valósul meg Magyarországon az OECD szerint, amely legfrissebb jelentésében ugyanakkor problémának nevezte, hogy az oktatási rendszer lassan igazodik a munkaerőpiaci változásokhoz.
.
2016. április 11. 05:22:59Makró | Vállalatok | Személyes pénzügyek
Az alacsony szja ellenére is nyomasztó a magyar adóteher
Az alacsony szja ellenére is nyomasztó a magyar adóteherHiába az egyik legalacsonyabb Magyarországon az szja, ha más adók és járulékokban viszont az élbolyban vagyunk. Hogy áll a magyar adórendszer az OECD és az Európai Unió országainak viszonylatában?
.
2016. április 7. 14:07:59Makró
Az OECD is elismeri a magyar gazdaság eredményeit
Magyarország elmúlt évi sikereit méltatta Ángel Gurría, a Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet (OECD) főtitkára csütörtökön Párizsban, és azt mondta, az ország tapasztalatait meg kell osztani más államokkal is.
.
2016. január 21. 05:37:59Makró | Személyes pénzügyek
300 ezer magyar fiatal kallódik itthon
300 ezer magyar fiatal kallódik itthonAz OECD jelentése szerint minden hatodik 15-29 év közötti fiatal kallódik a régióban.
.
2015. november 9. 16:16:59Makró
Elkeserítő adat: rengeteg gyermek él munkanélküli háztartásban
Elkeserítő adat: rengeteg gyermek él munkanélküli háztartásbanÚjabb kedvezőtlen magyar helyezésről árulkodik egy nemrég publikált OECD-statisztika.
.
2015. szeptember 22. 14:55:59Makró | Vállalatok
OECD: érdemes a migránsok integrációjáról is beszélni
Nagyságában és összetettségében is példa nélküli a jelenlegi migránsválság, amely tartósnak ígérkezik, de Európa a rendelkezésre álló kapacitásokkal és a korábbi migránshullámok tapasztalataival "képes lenne szembenézni" vele - állapította meg a Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet (OECD) kedden közzétett tanulmányában. Cséfalvay Zoltán, a párizsi székhelyű szervezet állandó magyar képviseletének vezetője szerint az alapvető gondot az okozza, hogy a jelenlegi migrációs hullám "nem olyan szabályozott és ellenőrzött bevándorlás, amely hosszú távon akár gazdaságilag pozitív jelenség is lehetne".
.
2015. szeptember 16. 14:37:59Makró
Kína és Brazília miatt romlottak a világgazdaság kilátásai
Romlottak a világgazdaság kilátásai az elmúlt hónapokban, elsősorban Kína és Brazília gazdaságának lassulása miatt a Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet (OECD) szerdán közzétett időközi gazdasági előrejelzése szerint - mondta az MTI-nek Cséfalvay Zoltán, a Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet (OECD) állandó magyar képviseletének vezetője.
.
2015. augusztus 26. 16:01:59Makró
Főleg Japán miatt lassult az OECD tagállamok gazdasági növekedése
Lassult a gazdasági növekedés a Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet (OECD) tagállamaiban a második negyedévben, főleg a japán recesszió következményeként.
.
2015. augusztus 4. 14:52:59Makró
Nem változtak az árak az OECD országokban
Júniusban stagnált az éves szintű infláció a Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet (OECD) tagállamaiban, és nem változott a legfejlettebb tagországokban sem.
.
2015. július 27. 15:34:59Vállalatok | Személyes pénzügyek
Nálunk a legmohóbb az állam, ha minimálbérről van szó
Nálunk a legmohóbb az állam, ha minimálbérről van szóMiközben itthon dübörög a legújabb sikerpropaganda, melynek egyik eleme az újra növekvő minimálbér, az OECD megdöbbentő ábrát tett közzé a Facebook-oldalán.
Előző oldal 1 2 3 Következõ oldal
hirdetés
hirdetés
.