Cég

Címkék / Cég Címkék / Főgáz

Előző oldal 1 2 Következõ oldal
2016. szeptember 20. 06:52:59Vállalatok
Néhány napon belül a Tigázosok is Főgázosok lesznek
A Főgáz néhány napon belül lezárja a Tigáz lakossági földgázfogyasztóinak átvételi folyamatát, így a nemzeti közművek fogja biztosítani az egész ország gázellátását, az új ügyfeleknek nincsen teendőjük az átvétellel kapcsolatban - közölte az Első Nemzeti Közműszolgáltató (ENKSZ Zrt.).
.
2016. január 27. 13:40:59Vállalatok
Októberre az államé lesz a teljes lakossági földgázpiac
Októberig a teljes lakossági földgázpiac átvétele megtörténik, a Tigáz fogyasztóinak bekapcsolásával 3,4 millió ügyfele lesz az Első Nemzeti Közműszolgáltató (ENKSZ) Zrt. szakmai irányítása alatt álló Főgáz Zrt.-nek - közölte a Miniszterelnökség nemzeti pénzügyi szolgáltatásokért és postaügyekért felelős államtitkára szerdán, a Főgáz székesfehérvári ügyfélszolgálati irodájában tartott sajtótájékoztatón.
.
2016. január 2. 07:31:56Vállalatok
Már a Főgáznál vannak az E.on lakossági fogyasztói
Átvette a nemzeti közműszolgáltatási rendszer részeként működő Főgáz az E.on 600 ezer lakossági földgázfogyasztóját január 1-jén - mondta el Králik Gábor, a Főgáz Zrt. vezérigazgatója az MTI megkeresésére.
.
2015. október 1. 15:01:59Vállalatok
Králik Gábor a Főgáz új vezérigazgatója
Králik Gábor lett a nemzeti közmű-szolgáltatási rendszerhez tartozó Főgáz Zrt. új vezérigazgatója ez év október 1-jétől - közölte az ENKSZ Első Nemzeti Közműszolgáltató Zrt.
.
2015. szeptember 23. 13:49:59Vállalatok
Jelesre vizsgázott a Főgáz
A Főgáz Földgázelosztási Kft.-nél mindenben a jogszabályoknak megfelelő működést állapított meg, hiányosságot, eltérést sehol nem tapasztalt a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) a nyár elején kezdődött hatósági ellenőrzésen - közölte az Első Nemzeti Közműszolgáltató (ENKSZ) Zrt.
.
2015. szeptember 4. 10:40:59Vállalatok
A Főgáz megvette a GDF Suez magyarországi földgázszolgáltatóját
Az ENKSZ Első Nemzeti Közműszolgáltató Zrt. szakmai irányítása alatt álló Főgáz Zrt. adásvételi szerződést írt alá a GDF SUEZ Energia Magyarország Zrt. megvásárlásáról a GDF International S.A.-val, a tranzakció a hatósági jóváhagyásokat követően előreláthatólag még az ősszel lezárulhat - közölte az ENKSZ pénteken az MTI-vel.
.
2015. augusztus 10. 10:55:59Makró | Vállalatok
Olcsóbb gázzal csábítana az állami tulajdonú bank
Érdekes árukapcsolásra hívja fel a figyelmet a Népszabadság. A bank közleménye szerint ugyanakkor egy 6 éves konstrukcióról van szó.
.
2015. július 28. 17:19:59Vállalatok | Személyes pénzügyek
A Főgázhoz kerülhetnek a Tigáz lakossági ügyfelei
A Főgáz Zrt. adott be ajánlatot a határidőig arra a nyilvános felhívásra, amelyet a Tigáz Zrt. földgáz egyetemes szolgáltatásra jogosult lakossági fogyasztóinak ellátására írt ki a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH).
.
2015. július 13. 07:31:59Vállalatok
Ügyfelet átvesz, tartozást nem a Főgáz
Tartozástól függetlenül mindenkit átvesz az állami gázszolgáltatást végző Főgáz - tudta meg a Népszabadság a szakmai irányítást végző állami Első Nemzeti Közműszolgáltatótól (ENKSZ).
.
2015. június 6. 07:22:59Vállalatok
A Főgáz átvenné az E.ON és a GDF Suez ügyfeleit
Egy gázszolgáltatótól, a Főgáz Zrt.-től érkezett ajánlat a megadott határidőre az E.ON és a GDF SUEZ földgáz egyetemes szolgáltatásra jogosult felhasználóinak ellátására kiírt nyilvános felhívásra - közölte a pályázat kiírója, a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) pénteken az MTI-vel, a hivatal a jogszabálynak megfelelően öt munkanapon belül értékeli a benyújtott pályázatot.
.
2015. május 8. 06:16:59Vállalatok
Több tízezer gázfogyasztó lép át a nemzeti közműszolgáltatóhoz
Több tízezer gázfogyasztó már megindította átlépését az ENKSZ Első Nemzeti Közműszolgáltató Zrt.-hez, ugyanakkor az állami közműszolgáltató tényleges fogyasztóinak száma eddig csupán ezres nagyságrendű, mivel az átlépési folyamat több hétig tart - tájékoztatta a közműszolgáltató csütörtökön az MTI-t.
.
2015. április 13. 11:55:59Vállalatok
MN: a Főgáznál csapódhat le a hatalmas veszteség
Hamarosan különösebb erőfeszítések nélkül is megszerezheti magának a Fővárosi Gázművek (Főgáz) Zrt. a hazai lakossági földgázfogyasztók millióit. A Magyarországon működő nemzetközi energetikai cégek ugyanis távozhatnak a hazai kisfogyasztói gázpiacról – írja a Magyar Nemzet.
.
2015. március 31. 09:46:59Vállalatok
Az ország teljes területén szolgáltathat a Főgáz
A Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) megadta a Főgáz Zrt.-nek az ország teljes területére szóló földgáz egyetemes szolgáltatói engedélyt, ezzel a cég szolgáltatása a teljes lakosság számára elérhetővé válik.
.
2014. október 22. 09:16:59Vállalatok
A rezsicsökkentés miatt kerül az MFB-hez a Főgáz
A Magyar Fejlesztési Bankhoz kerül a Fővárosi Gázművek állami tulajdonú részesedése, miután a keddi Magyar Közlönyben megjelent kormányhatározat szerint az MFB-nek versenyeztetés nélkül értékesítik a részvénycsomagot.
.
2014. október 1. 14:01:59Vállalatok | Személyes pénzügyek
Márciusban gázszolgáltatással indul a nemzeti közműcég
A rezsicsökkentés fenntartását segíti a nemzeti közműszolgáltató létrehozása, amely 2015 márciusában a Főgáz Zrt. bázisán kezdi meg lakossági szolgáltatási tevékenységét - mondta Németh Lászlóné, a Miniszterelnökség nemzeti pénzügyi szolgáltatásokért és postaügyekért felelős államtitkár szerdán Budapesten a kormányszóvivői tájékoztatón.
Előző oldal 1 2 Következõ oldal
.