Cég

Címkék / Cég Címkék / Alkaloida

2014. február 5. 07:46:59Vállalatok
A kormány támogatja a munkahelyek megőrzését az Alkaloidánál
A kormány is érdekelt abban, hogy az Alkaloida Vegyészeti Gyár Tiszavasváriban maradjon, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) már egyeztetett a cég vezetésével, és támogatná a munkahelyek megőrzését - olvasható Czomba Sándor foglalkoztatáspolitikai államtitkár levelében, amelyben a város polgármesterének korábbi megkeresésére válaszolt.
.
2014. január 20. 07:04:59Vállalatok | Makró
Sokkolta a hír a máktermelőket
Aggódnak az iparimák-termesztők, akik egyelőre nem kaptak semmilyen írásos tájékoztatást arról, hogy a legnagyobb hazai felvásárló, a Tiszavasvári Alkaloida Gyár valóban befejezi-e az itteni morfinhatóanyag-gyártást, és felmondja-e a termeltetési szerződéseket - számol be róla hétfői számában a Napi Gazdaság és a Világgazdaság a Máktermelők és Termelésszervezők Országos Szövetségére (MTOSZ) hivatkozva.
.
2014. január 7. 18:43:59Vállalatok
Nem gyárt több gyógyszerhatóanyagot az Alkaloida
Megszüntette a gyógyszerhatóanyag-gyártást január elsején a tiszavasvári Alkaloida Vegyészeti Gyár, amelyet az indiai tulajdonban lévő ICN Magyarország Zrt. működtet - tette közzé a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei város önkormányzata kedden a honlapján.
.
2005. augusztus 10. 15:41:00Vállalatok
Indiai cég veszi meg az Alkaloida utódcégét
A Valeant Pharmaceuticals International (NYSE: VRX) bejelentette, hogy eladta gyógyszeripari alapanyagok és termékek előállításával foglalkozó magyarországi vállalkozását az indiai Sun Pharmaceutical Industries Ltd. cégnek - írja az MTI.
.
2003. augusztus 5. 13:43:05Vállalatok
Terjeszkedik az Alkaloida tulajdonosa
Az ICN Pharmaceuticals erős érdeklődést mutat Ribapharm teljes megszerzése iránt, így korábban a cégre tett ajánlatát hétfőn tovább emelte.
hirdetés
hirdetés
.