Cég

Címkék / Cég Címkék / New Wave Media

2016. április 25. 16:25:59Vállalatok
Megszólalt a vs.hu kiadója
A hétvégén derült ki, hogy félmilliáros összegű támogatást adtak az MNB alapítványai a vs.hu kiadójának, melynek sajtóinformációk szerint köze van a jegybankelnök unokatestvéréhez, Szemerey Tamáshoz.
.
2016. április 25. 12:55:59Vállalatok
Felmondanak az újságírók, lemondott a vs.hu főszerkesztője
Azok után, hogy hétvégén kiderült félmilliárdos támogatást kapott a vs.hu kiadója a jegybanki alapítványoktól, hétfőn sorra állnak fel az újságírók és a főszerkesztő is lemondott.
.
2016. április 23. 06:10:59Makró
Félmilliárddal segítették a magyar média üstökösét az MNB-s alapítványok
Félmilliárddal segítették a magyar média üstökösét az MNB-s alapítványokPénteken délután tették közzé az MNB által életre hívott alapítványok, hogy mire költöttek több milliárd forintnyi közpénzt. A közzétett dokumentumok szerint időnként az alapítványi célokkal nem feltétlen harmonizáló kiadások is fellelhetőek.
.
2015. december 17. 15:40:59Vállalatok
4,2 milliárdért adták el az Origót
4,2 milliárdért adták el az OrigótA Magyar Telekom megállapodást írt alá az Origo Zrt. eladásáról, a vevő a vs.hu kiadója.
.
2014. május 7. 18:10:59Vállalatok
Az Origóból igazolt sales vezetőt a New Wave Media
Az Origóból igazolt sales vezetőt a New Wave MediaHuber Kornél személyében új sales vezetőt neveztek ki a New Wave Media élére. A jövőben a szakember irányítja a cégcsoport valamennyi felületének – VS.hu, welovebudapest.com, welovebalaton.hu - sales tevékenységét.
hirdetés
hirdetés
.