Cég

Címkék / Cég Címkék / Széchenyi Bank

2015. március 3. 19:07:59Makró
A Széchenyi Bank ügyében is feljelentést tett az MNB
Ismeretlen tettesek ellen feljelentést tett az MNB a nyomozó hatóságnál a Széchenyi Banknál történt, a jegybank szerint bűncselekmények elkövetésének gyanúját felvető események miatt, áll a felügyelet keddi közleményében.
.
2015. január 13. 16:22:59Makró
Így juthatnak pénzükhöz a Széchenyi Bank ügyfelei
A Széchenyi Kereskedelmi Bank biztosított betéteseinek a kifizetések megkezdése érdekében mielőbb kezdeményezniük kell a számláikhoz fűződő banktitok feloldását - hívja fel a figyelmet a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM).
.
2014. december 20. 09:22:59Makró
A KIM-től jön a pénz a Széchenyi Bank kárenyhítésére
Az idei költségvetés Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium (KIM) fejezetéből csoportosítja át azt a 6 milliárd forintot a kormány, amelyből létrehozza a költségvetés közvetlen bevételei és kiadásai című fejezetben a Széchenyi Kereskedelmi Bank Zrt. betéteseinek kártalanítására szolgáló kárenyhítési keretet.
.
2014. december 19. 06:13:59Makró
Kifizeti az állam a Széchenyi Bank nem biztosított betéteinek egy részét
Az állam a Széchenyi Bankban fennálló állami tulajdonrész mértékével arányosan, 49 százalékig helytáll a banknál elhelyezett betéteknek, az Országos Betétbiztosítási Alap (OBA) által nem biztosított, azaz 30 millió forint feletti részéért - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium csütörtökön.
.
2014. december 10. 09:25:59Makró | Vállalatok
Kidurrant a lufi - kőbe volt vésve a Széchenyi Bank bukása
Kidurrant a lufi - kőbe volt vésve a Széchenyi Bank bukásaUtánanéztünk a Széchenyi Bank elmúlt négy évének. Az erőltetett növekedésnek kidurranás lett a vége.
.
2014. december 8. 15:49:59Makró | Vállalatok
170 milliós bankbetéte volt a CIG-nek a Széchenyi Banknál
A CIG Pannónia leányvállalatának 170 millió forintos követelése áll fenn a Széchenyi Bankkal szemben - írja a BÉT-en közzétett közleményében a CIG.
.
2014. december 6. 11:13:59Makró
A Széchenyi Bank sem fog már hétfőn kinyitni
Az MNB pénteken közzétett határozatában visszavonta a Széchenyi Kereskedelmi Bank Zrt. tevékenységi engedélyét és elrendelte végelszámolását, mert az intézmény működése fenntarthatatlanná vált. Húsz munkanapon belül az Országos Betétbiztosítási Alap kártalanítja a betéteseket.
.
2014. december 4. 10:16:59Makró
Hatszorosára nőtt a a kifizethető betétek összeghatára a Széchenyi Banknál
A Magyar Nemzeti Bank (MNB) csütörtöktől 5 millióról 30 millió 682 ezer forintra növelte a Széchenyi Kereskedelmi Bank Zrt.-nél az egy ügyfél által felvehető betétek és más visszafizetendő források összegét, hogy az összhangban legyen a magyarországi és az uniós betétbiztosítási összeghatárral - közölte az MNB az MTI-vel.
.
2014. november 4. 16:58:59Makró
Felügyeleti biztosokat rendeltek a Széchenyi Bankhoz
Felügyeleti biztosokat rendelt ki a Széchenyi Kereskedelmi Bank Zrt.-hez, és korlátozásokat léptetett életbe a hitelintézetnél a Magyar Nemzeti Bank, az ideiglenes intézkedések keddtől a hitelintézet jegybanki vizsgálatának lezárultáig maradnak érvényben.
.
2014. augusztus 22. 17:22:59Makró
Folytatja a tőkeemelést a Széchenyi Bank
A Széchenyi Kereskedelmi Bank Zrt. tovább folytatja a korábban elhatározott tőkeemelést - közölte a pénzintézet pénteken honlapján. A bank közgyűlése még júniusban döntött a 9,562 milliárd forintos tőkeemelésről.
hirdetés
hirdetés
.