Cég

Címkék / Cég Címkék / Vienna Life

2017. augusztus 23. 15:25:42Befektetés | Személyes pénzügyek
Havi ötezer forintból 11 milliós nyugdíj? Attól függ...
Havi ötezer forintból 11 milliós nyugdíj? Attól függ...A Központi Statisztikai Hivatal augusztus 22-én publikált legfrissebb adatai szerint, idén júniusban a bruttó átlagkereset 297,3 ezer forint volt, 14,4 százalékkal magasabb, mint egy évvel korábban. Az idei év első hat hónapjában pedig a bruttó és a nettó keresetek egyaránt 12,5 százalékkal nőttek a tavalyi év azonos időszakához képest. Az átlagbérek tehát jelentősen emelkednek az idén, mégis fölmerülhet a kérdés, hogy mire elég 5 ezer forint, ha valakinek például csak ennyivel nő a havi jövedelme. Az tény, hogy egy családi mozizásra vagy egy közös ebédre nem biztos, hogy futja ebből.
.
2016. december 21. 12:30:52Vállalatok | Személyes pénzügyek
A többség szerint nem csökken az életszínvonala nyugdíjas korában, de tesznek is érte?
A többség szerint nem csökken az életszínvonala nyugdíjas korában, de tesznek is érte?A Vienna Life decemberi kutatása szerint a több mint 600 megkérdezett 38,4 százaléka az aktív éveihez képest alacsonyabb életszínvonalat vár nyugdíjasként. A válaszadók 52,5 százaléka azonban nem számít anyagi visszaesésre idősebb korában.
.
2014. október 1. 13:49:59Makró
Vienna Life lett az AXA biztosítóból
Szerdától Vienna Life Biztosító Zrt. néven, a Vienna Insurance Group (VIG) tulajdonába került a volt AXA Biztosító - jelentette be Peter Höfinger, a VIG igazgatósági tagja szerdán sajtótájékoztatón Budapesten.
hirdetés
hirdetés
.