Cég

Címkék / Cég Címkék / Első Nemzeti Közműszolgáltató

2017. május 29. 12:07:59Vállalatok
Kétszer annyit bukott az állami közműcég tavaly, mint 2015-ben
Az ENKSZ rozoga eredményébe belejátszik az is, hogy egy év alatt megduplázták a dolgozóik számát.
.
2017. február 1. 16:22:59Vállalatok
121 milliárdért vette meg az állam a DÉMÁSZ-t
Az ENKSZ Első Nemzeti Közműszolgáltató 121 milliárd forintért vásárolta meg a DÉMÁSZ 100 százalékos részvénycsomagját, részben saját, részben az MVM-csoport által biztosított forrásból - közölte Kóbor György, az ENKSZ Zrt. elnök-vezérigazgatója a tranzakció lezárása alkalmából rendezett szerdai budapesti sajtótájékoztatón.
.
2016. december 6. 09:19:59Vállalatok
Megvette az EDF Démászt az állam
Az ENKSZ Első Nemzeti Közműszolgáltató Zrt. adásvételi szerződést írt alá az EDF Démász Zrt. 100 százalékos részvénycsomagjának megvásárlásáról az EDF International S.A.S.-val - közölte az ENKSZ kedden az MTI-vel.
.
2015. szeptember 9. 15:04:59Vállalatok
Az árampiacra is belép jövő januárban a nemzeti közműcég
A gázpiac után az árampiacon is megjelenik az ENKSZ Első Nemzeti Közműszolgáltató Zrt. 2016 januárjában, a tervezett ütemezést tartani tudják - mondta Németh Lászlóné, a Miniszterelnökség nemzeti pénzügyi szolgáltatásokért és postaügyekért felelős államtitkára szerdán sajtótájékoztatón, Budapesten.
.
2015. május 8. 06:16:59Vállalatok
Több tízezer gázfogyasztó lép át a nemzeti közműszolgáltatóhoz
Több tízezer gázfogyasztó már megindította átlépését az ENKSZ Első Nemzeti Közműszolgáltató Zrt.-hez, ugyanakkor az állami közműszolgáltató tényleges fogyasztóinak száma eddig csupán ezres nagyságrendű, mivel az átlépési folyamat több hétig tart - tájékoztatta a közműszolgáltató csütörtökön az MTI-t.
.
2015. április 20. 06:22:59Makró
ENKSZ-elnök: a legolcsóbb energia az, amit nem használnak fel
A költséghatékony működésű, ügyfélközpontú szolgáltatás felépítése az elsődleges célja a nemzeti közműszolgáltatónak, amely áprilistól a Főgázt üzemelteti - mondta Horváth Péter János, az Első Nemzeti Közműszolgáltató (ENKSZ) Zrt. elnök-vezérigazgatója a Magyar Hírlapnak adott interjújában.
.
2015. március 9. 06:31:59Makró | Személyes pénzügyek
Félszázan sem dolgoznak majd az állami közműcégnél
Az Első Nemzeti Közműszolgáltató (ENKSZ) dolgozóinak létszáma nem haladja majd meg az ötven főt a növekedési fázisban sem – írja a hétfői Napi Gazdaság Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter Velez Árpád MSZP-s képviselő írásbeli kérdésére adott válaszát ismertetve.
.
2015. február 18. 12:31:59Vállalatok | Személyes pénzügyek
Megalakult az állami közműcég!
Hivatalosan is megkezdi a tevékenységét az állami társaság, mely az állami közműszolgáltatásért felel - jelentette be Németh Lászlóné, a Miniszterelnökség nemzeti pénzügyi szolgáltatásokért és postaügyekést felelős államtitkára.
hirdetés
hirdetés
.