Cég

Címkék / Cég Címkék / Buda-Cash

Előző oldal 1 2 3 4 5 Következõ oldal
2017. december 21. 14:10:59Makró
Beperelték az államot, az MNB-t és az ÁSZ-t a brókerkárosultak
Beperelték az államot, az MNB-t és az ÁSZ-t a brókerkárosultakA brókercégek csődje miatt károsultak pertársasága keresetet nyújtott be a Magyar Nemzeti Bank (MNB), az állam és az Állami Számvevőszék (ÁSZ) ellen a Fővárosi Törvényszéken csütörtökön - közölte a pertársaság képviselője a P and P Gazdasági Tanácsadó Kft. az MTI-vel.
.
2017. szeptember 14. 18:22:49Vállalatok
A Törvényszék elismerte: sajnos sok időt visz el a Buda-Cash per
A legnagyobb titokban folyik a bírósági szak.
.
2016. június 15. 10:37:59Személyes pénzügyek
Több pénzt kapnak a brókerbotrányok károsultjai a Kárrendezési Alaptól
Az előzetes becslés szerint a kárrendezési törvény módosításával mintegy 1,4 milliárd forinttal emelkedhet a kifizetés összege több mint 6 ezer brókerkárosult esetében - közölte a Kárrendezési Alap szerdán.
.
2016. április 4. 11:22:59Vállalatok
Buda-Cash-ügy: benyújtotta a vádiratot az ügyészség
Vádiratot nyújtott be a Buda-Cash-ügyben a Fővárosi Főügyészség március 29-én a Fővárosi Törvényszéken - jelentette be Ibolya Tibor fővárosi főügyész hétfői budapesti sajtótájékoztatóján.
.
2016. március 26. 14:28:59Befektetés
Szabadulhat a Buda-Cash alapítója
Első fokon, nem jogerősen házi őrizetre változtatta a Buda-Cash brókerház alapítójának előzetes letartóztatását a Budai Központi Kerületi Bíróság - írja szombati számában a Magyar Nemzet.
.
2016. március 2. 17:31:59Vállalatok | Befektetés
Felülvizsgáltatja a felszámoló a Buda-Cash vagyonfelmérését
A Buda-Cash Brókerház Zrt. felszámolója felülvizsgáltatja a vagyonfelmérés eredményét, mert a brókerház ügyfélvagyon vizsgálatának külső szakértői jelentése téves megállapításokat tartalmazott - közölte a társaság felszámolója, a Pénzügyi Stabilitási és Felszámoló Nonprofit Kft. (PSFN).
.
2016. február 27. 12:46:59Vállalatok
Az NHB Növekedési Hitel Bank veheti át a Buda-Cash állományát
Csak az NHB Növekedési Hitel Bank Zrt.-től érkezett ajánlat a Buda-Cash Brókerház Zrt.-nél lévő ügyfélvagyon állomány-átruházási eljárásában, az általa benyújtott pályázati anyag érvényes, az ügyfelek folyamatosan tájékoztatást kapnak a további teendőkről - tette közzé a társaság felszámolója, a Pénzügyi Stabilitási és Felszámoló Nonprofit Kft. (PSFN). ­Az NHB Bank közölte: felkészült a hazai és nemzetközi eszközállomány átvételére és kezelésére.
.
2016. január 29. 14:13:59Befektetés
Megkezdődött a kártalanítás kifizetése a Buda-Cash és a Hungária ügyfeleinek
A Buda-Cash Brókerház Zrt. és a Hungária Értékpapír Zrt. közel négyezer ügyfele napokon belül hozzájuthat a Befektető-védelmi Alap (Beva) által fizetett kártalanításhoz, miután a szervezet átutalta részükre a kártalanítás összegét a kifizetést teljesítő takarékszövetkezeti fiókokba - tájékoztatott a Beva.
.
2016. január 26. 06:46:59Vállalatok
Beperelte a Saxo Bankot a Buda-Cash felszámolója
Pert indított a Pénzügyi Stabilitási és Felszámoló Nonprofit Kft. (PSFN) a Saxo Bank ellen, hogy visszaszerezze azokat az értékpapírokat és pénzeket, amelyeket a tavaly március óta felszámolás alatt álló Buda-Cash ügyfelei helyeztek el a dán pénzintézetben - írja keddi számában a Világgazdaság.
.
2015. december 26. 09:40:59Makró | Befektetés
2015: a brókerbotrányok éve
Két nagy múltú brókercég és a hozzájuk kapcsolódó vállalkozások is megszűntek idén, miután a társaságoknál bűncselekményre utaló jeleket tártak fel.
.
2015. december 8. 19:43:59Befektetés
Hiába a felháborodott ügyfelek, a biztosok szabályszerűen jártak el
A felügyeleti biztosok törvényi kötelezettségük keretében, az ügyfélvagyon megóvása érdekében zárták a nyitott pozíciókat - közölte a Pénzügyi Stabilitási és Felszámoló Nonprofit (PSFN) Kft.
.
2015. november 13. 05:01:59Vállalatok
Elárverezik a Buda-Cash autóit
November 20-tól december 7-ig licitálhatnak az érdeklődők a Buda-Cash cégautóira az Elektronikus Értékesítési Rendszerben; a felszámoló 13 kocsit bocsátott árverésre összesen 34,7 millió forint kikiáltási áron - írta a Világgazdaság pénteken, megjegyezve, hogy az árverésen beszedhető pénz csak kis töredékét fedezi a brókercégnél felmerülő hitelezői igényeknek.
.
2015. október 27. 08:46:59Vállalatok | Személyes pénzügyek
Év végéig lezárulhat a brókercégek vizsgálata
Várhatóan az év végéig lezárja a jegybank a befektetési szolgáltatói piac számos szereplőjénél - a Buda-Cash, a Quaestor, illetve a Hungária értékpapírcégeinél feltárt visszásságok nyomán - indított vizsgálatainak jórészét, és ekkorra fejeződhet be a három, már elmarasztalt brókercég korábbi vezetői személyi felelősségének megállapítására vonatkozó eljárás is - nyilatkozta Windisch László, a Magyar Nemzeti Bank (MNB) felügyeleti alelnöke.
.
2015. szeptember 18. 05:52:59Befektetés
Előzetesben maradnak a Buda-Cash-ügy gyanúsítottjai
Előzetesben maradnak a Buda-Cash-ügy gyanúsítottjai, így döntött a bíróság - írja pénteki számában a Magyar Nemzet.
.
2015. július 21. 19:22:59Makró
Újabb 500 Buda-Cash ügyfél juthat hozzá pénzéhez
Hamarosan hozzájuthat pénzeszközeihez az az 503 ügyfél, aki a Gain Capitalnél vezetett Buda-Cash számlákon tartotta értékeit. A Buda-Cash felszámolását végző Pénzügyi Stabilitási és Felszámoló Nonprofit Kft. (PSFN) már megkezdte az érintett ügyfelek behívását, hogy azonosításukat követően megadhassák, milyen számlára utalják át az őket megillető pénzeszközöket.
Előző oldal 1 2 3 4 5 Következõ oldal
.