Cég

Címkék / Cég Címkék / Hungária Értékpapír Zrt.

2016. június 16. 11:10:59Vállalatok
Brókerbotrány: a Hungária ügyében hat ember ellen lehet vádemelés
Hat ember ellen javasol vádemelést a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) a Hungária Értékpapír Zrt. ügyében - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata a police.hu oldalon csütörtökön.
.
2016. május 17. 16:10:59Befektetés | Személyes pénzügyek
Elkezdi a kifizetéseket a kárrendezési alap a Quaestornál
A Kárrendezési Alap május 18-tól megkezdi a Quaestor Értékpapír Zrt. és a Hungária Értékpapír Zrt. kötvényeseinek kifizetését - közölte az alap kedden.
.
2016. január 29. 14:13:59Befektetés
Megkezdődött a kártalanítás kifizetése a Buda-Cash és a Hungária ügyfeleinek
A Buda-Cash Brókerház Zrt. és a Hungária Értékpapír Zrt. közel négyezer ügyfele napokon belül hozzájuthat a Befektető-védelmi Alap (Beva) által fizetett kártalanításhoz, miután a szervezet átutalta részükre a kártalanítás összegét a kifizetést teljesítő takarékszövetkezeti fiókokba - tájékoztatott a Beva.
.
2015. augusztus 3. 20:07:59Makró
Lassan a "hungáriások" is pénzükhöz jutnak
A végéhez közeledik a felszámolás alatt álló Hungária Értékpapír Zrt. "f.a." felszámolójának hiánymegállapítási vizsgálata és folyamatban van az ügyfelekkel való egyeztetés - közölte a Pénzügyi Stabilitási és Felszámoló Nonprofit Kft. (PSFN) hétfőn a honlapján.
.
2015. június 8. 20:55:59Makró
Az MNB még vizsgálja a személyi felelősséget a brókerbotrányokban
A befektetési szolgáltatások piacán az első negyedévben feltárt visszaélések felügyeleti szempontból már lezárt ügyek, a Magyar Nemzeti Bank (MNB) azonban még mindhárom társaságnál vizsgálja a munkavállalók, vezető beosztású dolgozók személyes felelősségét. A többi befektetési társaságnál nem tapasztalt az MNB azonnali intézkedésre okot adó körülményt, a vizsgálatok még folyamatban vannak - mondta Végh Richárd, az MNB igazgatója hétfőn, a Magyar Közgazdasági Társaság rendezvényén.
.
2015. május 22. 16:13:59Makró
Mától kérelmezhetik a kártalanítást a Hungária Értékpapír ügyfelei
A Hungária Értékpapír Zrt. ügyfelei péntektől kezdődően egy éven keresztül nyújthatják be kártalanítási kérelmüket a Befektető-védelmi Alaphoz (Beva).
.
2015. május 21. 15:04:59Makró
Kattanhat a bilincs a Hungária Értékpapír operatív igazgatójának csuklóján
Háromrendbeli, különösen jelentős értékre elkövetett sikkasztás bűntettével gyanúsítja az ügyészség a Hungária Értékpapír Zrt. operatív igazgatóját, ezért kezdeményezte a férfi előzetes letartóztatását – tájékoztatta a Pest Megyei Főügyészség szóvivője csütörtökön az MTI-t.
.
2015. május 11. 16:22:59Makró
Hamarosan kérhetik a kártérítést a Hungária Értékpapír ügyfelei
A Befektető-védelmi Alap (Beva) megindítja a kártalanítási eljárást a felszámolás alá került Hungária Értékpapír Zrt. ügyében, a brókercég ügyfelei május 22-től kezdődően egy évig nyújthatják be kártalanítási kérelmüket.
.
2015. április 20. 19:55:59Makró | Vállalatok
Az MNB visszavonta a Hungária Értékpapír engedélyét
A jegybank április 20-án visszavonta a Hungária Értékpapír Zrt. tevékenységi engedélyét, és kezdeményezte a társaság felszámolását - közölte a Magyar Nemzeti Bank (MNB) hétfőn az MTI-vel.
.
2015. április 2. 07:31:59Vállalatok
Több ezer ember munkája került veszélybe a brókerbotrányok miatt
Mintegy 3700 dolgozó aggódhat a munkájáért a brókerbotrány három főszereplő cégéhez köthető 229 vállalkozásnál - közölte az Opten Kft.
.
2015. március 13. 11:55:59Makró
Megvan a kapocs a Buda-Cash, a Hungária és a DBR között
Egy könyvvizsgáló a közös kapocs a Buda-Cash, a Hungária Értékpapír Zrt. és a DRB Bankcsoport botrányban - mondta Windisch László, a Magyar Nemzeti Bank (MNB) felügyeleti alelnöke a figyelo.hu-nak adott interjúban pénteken.
.
2015. március 6. 08:46:59Makró | Befektetés
Újabb magyar brókercéget zárathat be a felügyelet
Az MNB ma közzétett végzéseiben részlegesen felfüggesztette a Hungária Értékpapír Zrt. tevékenységi engedélyét, s felügyeleti biztost rendelt ki az intézményhez.
hirdetés
hirdetés
.