Cég

Címkék / Cég Címkék / Lombard-csoport

2016. június 13. 10:46:59Vállalatok
Újabb MNB-bírság a Lombard Lízingnek
A Magyar Nemzeti Bank (MNB) 8,4 millió forint fogyasztóvédelmi bírsággal sújtotta a Lombard Lízing Zrt.-t, mert a pénzügyi vállalkozás késedelmesen szüntette meg a forint alapú casco díjak devizában történő felszámításának jogsértő gyakorlatát, illetve több ügyfélnek a jogtalanul felszámított árfolyam-különbözetet is határidőn túl fizette vissza - közölte a jegybank hétfőn.
.
2015. július 10. 16:37:59Makró | Vállalatok
A megszűnés szélén táncoló céget figyelmeztetett az MNB
A Magyar Nemzeti Bank (MNB) felszólította a Lombard Pénzügyi és Lízing Zrt.-t, hogy azonnal módosítsa jelenleg is hatályos üzletszabályzatai valamennyi olyan szerződési feltételét, amelyeket a Kúria a héten tisztességtelennek nyilvánított - közölte a jegybank pénteken.
.
2015. április 9. 14:07:59Makró | Vállalatok
Bajban a pápai focicsapat botrány nélkül is?
Bajban a pápai focicsapat botrány nélkül is?A Lombard-csoporthoz tartozó cég irányítja a pápai focicsapatot is, mellyel kapcsolatban a Kézizálog ügyében tett önfeljelentés révén felmerült a kérdés: a Győri ETO után a Pápát sodorhatja el egy pénzügyi botrány?
.
2015. április 8. 16:19:59Makró
Újabb ismert pénzügyi cégnél robbant a bomba
Újabb ismert pénzügyi cégnél robbant a bombaA Buda-Cash, a Hungária Értékpapír, és a Quaestor után most újabb ismert pénzügyi vállalkozásnál derül ki durva bűncselekmény. A Lombard Kézizálog Zrt. önfeljelentést tett csalás miatt. A kár 4 milliárd forintot tehet ki.
hirdetés
hirdetés
.