Cég

Címkék / Cég Címkék / MARK Magyar Reorganizációs és Eszközkezelő Zrt.

2016. szeptember 29. 08:28:59Vállalatok
Még semmit sem vett az MNB követeléskezelője
Tárgyalásoknál tovább még nem juthatott a MARK Zrt.-vel az a huszonhárom pénzügyi intézmény, amely több mint három hónapja jelezte, eladna neki a problémás kereskedelmi ingatlanhiteleiből, áll a Világgazdaság cikkében.
.
2016. március 21. 15:46:59Makró
Megkezdte a bedőlt projektek felvásárlását a MARK
A MARK Magyar Reorganizációs és Követeléskezelő Zrt. hétfőn megkezdte a kereskedelmi bankok bedőlt projekthiteleinek felvásárlását. A társaság célja, hogy a banki mérlegek tisztulásán keresztül erősítse a bankrendszert, hogy az hatékonyabban járuljon hozzá a magyar gazdaság fenntartható növekedéséhez - közölte a MARK.
.
2016. március 4. 14:34:59Makró
Hamarosan várja a bankok problémás projekthiteleit a MARK
A bankok március 21-től három hónapig regisztrálhatnak arra a programra, amelyben a jegybank által alapított MARK Magyar Reorganizációs és Eszközkezelő Zrt. felvásárolja nem teljesítő követeléseiket és kereskedelmi ingatlan portfóliójukat - közölte a társaság az MTI-vel pénteken.
.
2016. február 10. 16:31:59Makró
EB jóváhagyást kapott az MNB eszközkezelője
Az Európai Bizottság (EB) jóváhagyta a MARK Magyar Reorganizációs és Követeléskezelő Zrt. működését, így a társaság elkezdheti a problémás kereskedelmi ingatlanfinanszírozáshoz kapcsolódó eszközök megvásárlását - mondta Nagy Márton, a Magyar Nemzeti Bank (MNB) alelnöke szerdán sajtótájékoztatón, Budapesten.
.
2015. augusztus 21. 16:13:59Makró
Az IMF szakmai befektető bevonását javasol az MNB vagyonkezelő alapjának
Szakmai befektetők bevonását és az irányítási autonómia megerősítését javasolja a Nemzetközi Valutaalap a Magyar Nemzeti Banknak a bankrendszert terhelő nem teljesítő hitelek felszámolására létrehozott MARK vagyonkezelő alap céljainak hatékonyabb teljesítéséhez - derül ki az IMF MNB-nek küldött javaslatából.
.
2015. július 21. 11:38:43Vállalatok
Integrált rendszer bevezetése a hatékony gazdálkodásért
Egységes, integrált informatikai üzleti rendszert vezet be a MARK Magyar Reorganizációs és Eszközkezelő Zrt., ebben az SAP Hungary Kft. megoldásszállítóként és tanácsadó partnerként a hazai és nemzetközi legjobb gyakorlatok alkalmazásával segíti a társaságot – jelentették be a felek.
hirdetés
hirdetés
.