Cég

Címkék / Cég Címkék / MABISZ

2017. november 20. 10:15:27Makró | Személyes pénzügyek
30 másodpercünk van a fiatalok megszólítására, utána reménytelen a helyzet
30 másodpercünk van a fiatalok megszólítására, utána reménytelen a helyzetKutatás készült arról, mennyire tetszenek a fiataloknak és a középkorúaknak az appal köthető biztosítások. Eléggé, de ahhoz, hogy felkeltsük irántuk az érdeklődésüket, iparkodni kell - főleg a 18 évesek türelmetlenek, fél percnél tovább nem lehet lekötni a figyelmüket.
.
2017. november 10. 08:39:26Makró | Személyes pénzügyek
Már kalkulálhatók a jövő évi kötelezők
Már kalkulálhatók a jövő évi kötelezőkKgfb-díjkalkulátort indított honlapján a Mabisz.
.
2017. november 9. 09:14:08Makró | Vállalatok | Személyes pénzügyek
Kötelezőt, lakás- és utasbiztosítást kötnének leginkább online a magyarok
Kötelezőt, lakás- és utasbiztosítást kötnének leginkább online a magyarokMinden második magyar hajlandó lenne valamilyen online csatornán biztosítást, - leginkább KGFB-t, lakás-, illetve utasbiztosítást - kötni, de még egy életbiztosítási szerződésre sem szánnának többet 32 percnél, derül ki abból a kutatásból, amelyet a Századvég végzett el a Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ) megbízásából.
.
2017. november 6. 10:07:59Makró | Vállalatok | Személyes pénzügyek
1,2 milliárd forintra nőtt az októberi viharkár
1,2 milliárd forintra nőtt az októberi viharkárEz több mint négyszerese az elsőre becsült összegnek.
.
2017. november 3. 10:49:41Vállalatok | Személyes pénzügyek
Kgfb: Közel százféle kedvezményt kínálnak a biztosítók
A jogszabályban rögzítetteknek megfelelően a piaci szereplők november 1-jén éjfélig közzétették az év végi évfordulós szerződésekre vonatkozó kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási (kgfb) díjaikat. A 13 piaci szereplő közül 12 társaság új díjat hirdetett meg január elsejétől, egy társaság továbbra is a korábban meghirdetett díjait alkalmazza jövő év elejétől - tette közzé a Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ).
.
2017. október 31. 09:37:20Vállalatok | Személyes pénzügyek
Több ezer károsultat hagyott maga után a vasárnapi vihar
Több mint 3200 bejelentés érkezett hétfőn a biztosítókhoz az országon vasárnap átvonuló vihar nyomán. A becsült kárösszeg meghaladja a 300 millió forintot - tette közzé a Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ).
.
2017. október 27. 10:29:25Vállalatok | Személyes pénzügyek
Egymillió alá csökkent a kgfb-kampányban érintett autók száma
Évről évre csendesebb az őszi kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási (kgfb) kampány: ma már csupán az összes, a segédmotoros-kerékpárok nélkül számított, 4,7 millió gépjármű 32 százaléka rendelkezik év végi évfordulós szerződéssel. A személygépkocsik esetében még alacsonyabb az arány: kevesebb, mint 967 ezer jármű szerződése fordul az év végén – tette közzé a Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ) az adatokat pénteken.
.
2017. október 24. 12:41:16Makró
A fiatalok a kütyükre és az utazásra kötnek legszívesebben biztosítást
Több a pénze a lakosságnak, ami jót tesz a piacnak.
.
2017. október 14. 09:46:51Vállalatok | Személyes pénzügyek
Kötelező biztosítás: egyre kevesebb kocsit érint az év végi hajrá
A forgalomban lévő gépjárművek alig több mint 30 százalékának év végi a kötelező felelősségbiztosítási (kgfb) évfordulója - mondta a Magyar Hírlapnak a Magyar Biztosítók Szövetségének (Mabisz) szóvivője azzal kapcsolatban, hogy a biztosítók jó része már felkészült az online szerződések bevezetésére.
.
2017. augusztus 2. 08:35:38Makró | Vállalatok
Megváltoztatták az aszály definícióját
Megváltoztatták az aszály definíciójátAki június 15 előtt kötött biztosítást, arra kárenyhítés kérésekor még a régi szabályok vonatkoznak.
.
2017. június 21. 11:34:59Vállalatok | Személyes pénzügyek
Mitől emelkedhetnek a KGFB-díjak?
A gépjármű tulajdonosok ugyan nyűgként élik meg a kötelező gépkocsi felelősségbiztosítást, ám ha balesetet szenvednek, többségében elégedettek a biztosítók szolgáltatásaival. Most azonban felmerült a módosítás igénye, amivel az autósok akár rosszul is járhatnak.
.
2017. április 28. 15:09:22Vállalatok | Személyes pénzügyek
"Vakon" vannak az európaiak a pénzügyeiket illetően
"Vakon" vannak az európaiak a pénzügyeiket illetőenAz európai biztosítási szövetség, az Insurance Europe (IE) szerint a pénzügyi tudatosság növelése olyan össztársadalmi kihívás, melyre csak valamennyi szereplő együttes erőfeszítései révén lehet hatékony válaszokat adni, beleértve a jogalkotót, a fogyasztói szervezeteket, az oktatást és a privát szektort is – állapítja meg az Insurance Europe a „Pénzügyi képzés a digitalizáció korában” című, a közelmúltban közzétett tanulmányában. Az OECD felmérése szerint EU polgárainak négyötöde mindenféle előzetes informálódás nélkül választ a pénzügyi szolgáltatók közól, így lenne hová fejlődnie a pénzügyi tudatosságnak...
.
2017. március 2. 12:07:59Személyes pénzügyek
Nyugdíj: egyre többen menekülnek biztosításba
Egyre népszerűbb a nyugdíjbiztosítás az ügyfelek között, de nem mindenki veszi igénybe a hozzá kötődő adókedvezményt - mondta Pandurics Anett, a Magyar Biztosítók Szövetsége (Mabisz) elnöke a Portfólió Biztosítás 2017 konferencián, csütörtökön Budapesten.
hirdetés
hirdetés
.