Cég

Címkék / Cég Címkék / Garantiqa

2017. december 27. 13:19:16Vállalatok
A beruházási kedv a hitelpiacon is lecsapódik: portfoliógarancia, átfutási idő nélkül
A Garantiqa Hitelgarancia Zrt. tapasztalatai szerint a vállalkozások és főleg a kkv szektor szereplői részéről fokozott igény van ma külső forrásokra. Ezzel párhuzamosan a csökkenő kamatmarzsok a banki szereplőket is a minél nagyobb volumen kihelyezésére ösztönzik. A kereslet és a kínálat kiegyenlítődni látszik, így még a vissza nem térítendő és visszatérítendő EU-s támogatások ellenére is számottevő, 10 százalék körüli növekedést mutat a kkv hitelezés.
.
2017. december 18. 10:40:59Vállalatok
A pénzintézetek jó időre megtanulták a leckét
A pénzintézetek jó időre megtanulták a leckétA kkv-kat is jellemző növekvő beruházási kedv a hitelpiacon is lecsapódik, mondta el az mfor.hu-nak a Garantiqa Hitelgarancia Zrt vezetője, Dr. Búza Éva. A kockázatokat mérsékli, hogy egyre több hazai vállalkozás hitelgaranciájával jut ilyen forrásokhoz.
.
2017. október 6. 10:01:59Vállalatok
Óriási összeget öntenek a magyar kisvállalkozásokra
Óriási összeget öntenek a magyar kisvállalkozásokra80 milliárd forint értékű hitelben részesülhetnek a magyar kkv-k az EBA és a Garantiqa megállapodásának köszönhetően.
.
2017. július 30. 09:25:49Vállalatok
A kisvállalkozók akarják az uniós forrásokat
A kisvállalkozók akarják az uniós forrásokatA következő egy évben a hazai mikrovállalkozások közel negyede, a kisvállalkozásoknak pedig 41 százaléka tervezi, hogy uniós forrásokra pályázik - derül ki a Garantiqa Hitelgarancia Zrt. megbízásából készült, 500 vállalkozás megkérdezésén alapuló kutatásból.
.
2017. június 18. 09:03:47Vállalatok
A kisvállalkozások fele tervez beruházást
A kisvállalkozások fele tervez beruházástA hazai mikrovállalkozások harmada, a kisvállalkozások több mint fele tervez beruházást a következő egy évben - derül ki a Garantiqa Hitelgarancia Zrt. országos, reprezentatív kutatásából, amelyet 500 vállalkozás megkérdezésével készítettek el.
.
2017. február 10. 17:03:37Vállalatok
Garantiqa: Két számjegyű növekedés a kereskedőknél
Egyre fokozottabb a verseny a magyar kereskedelemben, az érdekelt vállalkozások pedig a fejlesztések felé nyitnak: a többségi állami tulajdonban lévő Garantiqa Hitelgarancia Zrt. ugyanis tavaly 121 milliárd forint értékben vállalt kezességet a kis- és nagykereskedelmi cégek által felvett hitelekhez, ami 26 százalékos növekedést jelent éves szinten.
hirdetés
hirdetés
.