Cég

Címkék / Cég Címkék / AXA

Előző oldal 1 2 3 Következõ oldal
2016. november 2. 20:22:59Vállalatok | Személyes pénzügyek
Befejeződött az AXA Bank átvétele
Az OTP Bank november 1-jén átvette az AXA Bank lakossági hitel és megtakarítási, valamint vállalati területét, és munkáltatói jogutódlás keretében a bank alkalmazottait is - közölte az OTP Bank szerdán a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján.
.
2016. október 4. 17:49:59Vállalatok | Személyes pénzügyek
Erre kell figyelnie, ha axás ügyfél volt
Az OTP Bank 2016. november 1-jétől átveszi az AXA Bank lakossági és vállalkozói ügyfeleinek számlavezetését, hiteleit és betéti állományát. Az AXA értesítő levele után jövő héten az OTP Bank is megkezdi az AXA Bank ügyfeleinek tájékoztatását az átállás részleteiről. A legfontosabb, hogy drágulással nem kell számolniuk az OTP-hez kerülő ügyfeleknek - közölte a BankRáció.hu. Technikai változások azért lesznek, például változik a számlaszám.
.
2016. augusztus 2. 09:19:59Vállalatok
Felvásárolhatja az OTP az AXA-t
Az OTP megkapta a hatósági engedélyeket az AXA Bank magyarországi üzletágának megvásárlására - jelentette be a OTP Bank Nyrt. a Budapesti Értéktőzsde honlapján kedden.
.
2016. június 13. 15:01:59Vállalatok
Áldását adta a GVH az OTP-AXA üzletre
A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) engedélyezte, hogy az OTP Bank Nyrt. megvásárolja az AXA Bank Europe S.A. Magyarországi Fióktelep hitelezési és banki üzletágát, mert a tranzakció következtében nem várhatók a versenyre káros hatások - közölte a GVH hétfőn.
.
2016. február 3. 08:07:59Vállalatok
Felvásárolja az OTP az AXA Bankot
A piacvezető magyar bank szerdai bejelentése szerint megvásárolja az AXA Bank magyarországi üzletágát.
.
2016. január 15. 18:13:59Vállalatok
Az AXA az OTP célkeresztjében?
Az OTP Bank tárgyalásokat folytat az AXA Bank Europe magyarországi jelzáloghitel portfóliójának átvételéről - jelentette pénteken pénzügyi forrásokra hivatkozva a Reuters.
.
2014. október 1. 13:49:59Makró
Vienna Life lett az AXA biztosítóból
Szerdától Vienna Life Biztosító Zrt. néven, a Vienna Insurance Group (VIG) tulajdonába került a volt AXA Biztosító - jelentette be Peter Höfinger, a VIG igazgatósági tagja szerdán sajtótájékoztatón Budapesten.
.
2014. szeptember 25. 16:46:59Makró
Hiába kért az AXA kiegészítő ítéletet
Elutasította a Szigetvár Takarékszövetkezet és az AXA Bank által a magyar állam ellen benyújtott devizahitelekkel kapcsolatos keresetet a Fővárosi Törvényszék csütörtökön kihirdetett elsőfokú, nem jogerős ítéletében.
.
2014. augusztus 27. 21:10:59Makró
Elbukta a devizahiteles perét az Axa
A Fővárosi Törvényszék szerdán maratoni tárgyalás után elutasította az AXA Bank Europe SA kontra magyar állam devizahiteles perben a pénzintézet kérelmét, amelyben általános szerződéses feltételeinek (ászf) tisztességességét kívánta bizonyítani.
.
2014. június 6. 10:07:59Makró
22 milliós bírságot kapott az AXA, fejenként 1-et a vezetők
Az életbiztosítási szerződéseket kezelő adatfeldolgozási, nyilvántartási és ellenőrzési rendszer hiányosságai és más jogszabálysértések miatt 22,5 millió forint bírságot szabott ki az MNB ma közzétett határozatában az AXA Biztosítóra, két volt vezető tisztségviselőjét pedig 1-1 millió forintra büntette. A biztosító szeptember végéig köteles kijavítani a megállapított hiányosságokat - közölte az mfor.hu-val a Magyar Nemzeti Bank.
.
2014. április 1. 14:46:59Makró
Több milliós büntetést kapott 3 bank az MNB-től
A Magyar Nemzeti Bank (MNB) a panaszok késedelmes megválaszolása, a telefonos panasztételi lehetőség időbeli korlátozása és a panaszkezelési szabályzat előírásainak megsértése miatt összesen 18 millió forintos bírságot szabott ki a K&H Bank Zrt.-re, az AXA Bank Europe SA Magyarországi Fióktelepére, valamint a Banif Plus Bank Zrt.-re - közölte az MNB kedden az MTI-vel.
.
2014. március 18. 13:22:59Makró | Vállalatok
Horizont lesz az AXA magánnyugdíjpénztárból
Horizont Magánnyugdíjpénztár néven és az AXA Csoport magyarországi tagvállalata anyagi támogatásával folytatja tovább működését az AXA Magánnyugdíjpénztár - közölte a nyugdíjpénztár kedden.
.
2013. december 23. 21:21:06Makró
Osztrákok vették meg a magyar AXA Biztosítót
A Vienna Insurance Group AG Wiener Versicherung Gruppe (VIG) megállapodást kötött az AXA Biztosító Zrt. üzletrészei 100 százalékának megvásárlásáról, de a felvásárlást még engedélyezniük kell az illetékes felügyeleti és versenyfelügyeleti hatóságoknak - közölte a VIG egyik magyar leányvállalata, az Union Biztosító hétfőn az MTI-vel.
.
2013. december 20. 10:52:59Makró
2 milliós MNB-bírságot kapott az AXA
A Magyar Nemzeti Bank (MNB) a fogyasztókkal szembeni tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat tilalmára vonatkozó jogszabályi rendelkezés megsértése miatt 2 millió forint fogyasztóvédelmi bírságot szabott ki az AXA Biztosító Zrt.-nek, és megtiltotta számára a jogsértő magatartás további folytatását.
.
2013. március 4. 12:25:59Makró
Megkezdődött a devizahitelesek kontra AXA Bank polgári per
Megkezdődött a Fővárosi Törvényszéken hétfőn a svájcifrank-alapú devizahitelesek kontra AXA Bank polgári per, amelyben 68-an kérik kimondani jó erkölcsbe és jogszabályba ütközés miatt kölcsönszerződéseik semmisségét.
Előző oldal 1 2 3 Következõ oldal
hirdetés
hirdetés
.