Cég

Címkék / Cég Címkék / Total

2014. október 22. 14:16:59Vállalatok
A korábbi elnök tér vissza a Total élére
A Total francia olajcég igazgatótanácsa Christophe de Margerie elnök-vezérigazgató halálát követően a vállalat élére vezérigazgatónak Patrick Pouyannét választotta meg, aki eddig az olajfinomításért felelős ágazatot vezette, az elnöki posztot pedig ismét Thierry Desmarest tölti be - közölték szerdán szakszervezeti források.
.
2014. október 21. 05:53:19Vállalatok
Lezuhant és szörnyethalt a francia Total vezére Moszkvában
Repülőgép-balesetben életét vesztette a Total francia olajipari cég elnök-vezérigazgatója Moszkvában - jelentette kedden a TASZSZ orosz hírügynökség, amely a hatóságokra hivatkozva azt közölte, hogy a 63 éves Christophe de Margerie gépe felszállás közben a sűrű ködben egy hókotrónak ütközött a vnokovói nemzetközi repülőtéren.
.
2010. március 9. 05:41:58Vállalatok
Munkahelyi terror: könnygázzal küldték haza az elégedetlenkedőket
Forrnak az indulatok Franciaországban, miután az elsőszámú olajcég a tiltakozások ellenére sem ad újabb esélyt a megszüntetésre ítélt üzemének. A feldühödött munkásokat könnygázzal kellett oszlatni.
.
2010. február 22. 12:26:56Vállalatok
Üzemanyaghiánnyal riogatnak Franciaországban
Üzemanyaghiány veszélye fenyegeti Franciaországot, miután a Total olajipari vállalatnál folytatódik a hatodik napja tartó sztrájk, Christian Estrosi ipari miniszter hétfőn jelezte: a kormány minden előzetes intézkedést megtesz, hogy az ország ne bénuljon le.
.
2010. február 16. 16:16:59Vállalatok
Feldühödött munkások dúltak a Totálnál
Újabb gyárfoglalásról számolt be a nemzetközi sajtó, a helyszín ezúttal is Franciaország. A munkások dühét egy finomító leállítása váltotta ki, ezért foglalták el a társaság egyik irodaházát.
.
2009. szeptember 21. 16:41:36Vállalatok | Befektetés
Kezdhetünk félni az olajhiánytól?
Néhány év múlva olajhiány léphet fel világszerte a Total kőolajipari óriáscég vezére szerint, mert a gazdasági válság miatt elmaradtak a szükséges beruházások.
.
2008. október 2. 07:54:52Vállalatok
Kartellezés miatt bűnhődhet a Mol
Összesen 676 millió eurós bírságot szabott ki az Európai Bizottság kilenc olajipari cégre, köztük a Molra kartelltevékenység miatt.
.
2008. augusztus 11. 16:29:25Vállalatok
Éveket csúszhat az adriai gázszállítás
Leghamarabb 2014-ben érkezhet földgáz abból az adriai kikötőből, ahol az oda szállított cseppfolyósított földgázt alakítanák vissza vezetékes szállításra. Ezt a vállalkozásért felelős Adria LNG konzorcium szóvivője mondta hétfőn, főleg a horvát kormány "konzervatív" magatartásával indokolva a kétéves halasztást.
.
2008. július 10. 09:34:24Vállalatok
Visszalép iráni beruházásától a Total
Az utolsó nagy nyugati energiaipari vállalatként a Total is visszalépett a hatalmas iráni földgázkincs feltárásában tervezett jelentős mértékű beruházástól - írta a Financial Times online kiadása.
hirdetés
hirdetés
.