Cég

Címkék / Cég Címkék / E.ON

2017. április 19. 17:43:59Vállalatok
3,6 milliárdból fejleszt, és végez karbantartást Komárom-Esztergomban az E.ON
3,6 milliárdból fejleszt, és végez karbantartást Komárom-Esztergomban az E.ONAz áramszolgáltató több mint 240 helyszínen dolgozik majd.
.
2017. február 13. 13:28:18Vállalatok
Korábban érkeznek az E.ON számlái, az ügyintézés is változik
Átmeneti változás várható a számlázásban és az ügyintézésben a rendszerfrissítés alatt. Teljes körű rendszerfrissítést végez február 16-25. között ügyfélszolgálati rendszerében az E.ON, a gyorsabb, korszerűbb és biztonságosabb kiszolgálás miatt. A fejlesztés kapcsán az ügyfelek néhány átmeneti változást tapasztalhatnak, melyekről az E.ON több csatornán keresztül, előzetesen tájékoztat mindenkit.
.
2016. december 13. 18:27:45Vállalatok
Sárkányokhoz hasonló vitorlákkal termel energiát az E.ON új szerzeménye
Sárkányokhoz hasonló vitorlákkal termel energiát az E.ON új szerzeményeAz E.ON mint a szélenergia hasznosítását biztosító technológiák fejlesztése mellett elkötelezett vállalat, részesedést vásárolt a Kite Power Solutions (KPS) vállalatban. A brit start-up vállalkozás ezzel körülbelül 6 millió eurós friss tőkéhez jutott. Az E.ON a Schlumberger és a Shell Technology Ventures vállalatokkal közösen hajtotta végre a befektetést.
.
2016. december 5. 12:52:59Személyes pénzügyek
Az E.on nem kapcsolja ki az áramot az ünnepek alatt
Az elmúlt évek gyakorlatához hasonlóan az E.on csoport felfüggeszti a tartós számlatartozások miatti kikapcsolásokat az érintett lakossági ügyfeleinél az ünnepi időszak alatt.
.
2016. szeptember 8. 16:34:59Személyes pénzügyek
Hibabejelentő applikációt fejlesztett az E.ON
A közvilágítási hibák gyors és egyszerű bejelentését szolgálja, de akár más közműszolgáltatók hibáinak jelzésére is továbbfejleszthető az a mobiltelefonos applikáció, amelyet Nagykanizsán mutatott be csütörtökön az E.ON Hungária Zrt.
.
2016. január 2. 07:31:56Vállalatok
Már a Főgáznál vannak az E.on lakossági fogyasztói
Átvette a nemzeti közműszolgáltatási rendszer részeként működő Főgáz az E.on 600 ezer lakossági földgázfogyasztóját január 1-jén - mondta el Králik Gábor, a Főgáz Zrt. vezérigazgatója az MTI megkeresésére.
.
2015. június 6. 07:22:59Vállalatok
A Főgáz átvenné az E.ON és a GDF Suez ügyfeleit
Egy gázszolgáltatótól, a Főgáz Zrt.-től érkezett ajánlat a megadott határidőre az E.ON és a GDF SUEZ földgáz egyetemes szolgáltatásra jogosult felhasználóinak ellátására kiírt nyilvános felhívásra - közölte a pályázat kiírója, a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) pénteken az MTI-vel, a hivatal a jogszabálynak megfelelően öt munkanapon belül értékeli a benyújtott pályázatot.
.
2015. április 28. 07:04:59Makró
Új és hagyományos energiaipari ágakra válik szét az E.ON
Hagyományos, valamint megújuló energiaforrásokkal foglalkozó két különálló vállalatra válik szét a német E.ON energiaipari konszern.
.
2015. április 24. 12:55:59Vállalatok
Az E.ON lakossági gázcége visszaadja az engedélyét!
Az E.ON új üzleti stratégiájának következő lépéseként az E.ON Energiaszolgáltató Kft. visszaadja a lakossági egyetemes gázszolgáltatási engedélyét - olvasható a cég közleményében.
.
2015. március 17. 07:40:59Vállalatok
Jóváhagyta a GVH az E.On-erőművek eladását
Engedélyezte a Gazdasági Versenyhivatal (GVH), hogy az E.On eladja debreceni és nyíregyházi erőművét a Veoliának – írja a Napi Gazdaság keddi száma a GVH honlapján megjelent közlésre hivatkozva.
.
2014. december 2. 06:13:59Vállalatok
Feldarabolják az E.ON-t
Két tőzsdei részvénytársaságot szerveznek 2016-ra az E.On-ból, a legnagyobb német energiaszolgáltató vállalatból. A cég hétfői bejelentése szerint az egyik társaság a megújuló energiával, a másik pedig az energetika hagyományos területeivel foglalkozik majd.
.
2014. október 23. 14:55:59Vállalatok
Két magyar hivatal is pert vesztett Brüsszelben
A panaszosoknak adnak igazat két magyar ügyben is - az E.ON Földgáz Trade által az energiahivatal ellen, valamint a UPC Magyarország által a fogyasztóvédelmi hatóság ellen indított perben - a luxembourgi székhelyű Európai Bíróság főtanácsnokai csütörtökön ismertetett állásfoglalásuk szerint.
.
2014. szeptember 3. 14:25:59Vállalatok
A Dalkia Energia veszi meg az E.ON debreceni és nyíregyházi erőműveit
Megállapodást kötött a Dalkia Energia Zrt. és az E.ON Hungária Zrt. a debreceni és nyíregyházi erőművek adásvételéről - tájékoztatott szerdán a Dalkia.
.
2014. augusztus 8. 05:34:59Makró | Vállalatok
Mutatjuk, hogy gazdálkodtak az államosított cégek tavaly!
Mutatjuk, hogy gazdálkodtak az államosított cégek tavaly!Az Orbán-kormány neve szorosan összekapcsolódott az államosításokkal az elmúlt években. Éppen ezért most arra voltunk kíváncsiak, hogy a már állami tulajdonba került cégek eredményében történt-e szemmel látható változás? És természetesen a folyamatban lévő ügyletek célpontjaira is vetettünk egy pillantást.
.
2014. május 20. 10:28:59Vállalatok
3 milliós bírságot kapott az E.ON
Megsértette az E.ON Energiaszolgáltató Kft. az üzletszabályzatában foglalt egyes rendelkezéseket, a jogsértés miatt a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) a társaságra 3 millió forint bírságot szabott ki - tájékoztatta a hivatal kedden az MTI-t.
.