Cég

Címkék / Cég Címkék / Libri

2016. január 18. 14:31:59Vállalatok
Új vezérigazgató a Libri-Shopline élén
2016. január 1-től Kovács Péter a Libri-Shopline Nyrt. új vezérigazgatója, aki több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezik kiadói és könyvkereskedelmi területen. A szakember Starcz Ákost váltotta a vezérigazgatói székben, aki 2008 és 2015 között irányította a cégcsoportot.
.
2013. december 11. 21:25:59Vállalatok
Zöld utat kapott a Libri és a Shopline fúziója
A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) 2013. december 10-i döntésével engedélyt adott a Shopline-webáruház Nyrt. és a Libri Könyvkereskedelemi Kft. üzleti tevékenységeinek összehangolására - jelentette be a Shopline a BÉT honlapján szerdán.
.
2013. október 24. 18:10:59Makró
A Libri vitatja a GVH bírságát, a Pécsi Direkt fellebbez
A Pécsi Direkt Kft. fellebbez, a Libri Könyvkereskedelmi Kft. vizsgálja a további jogi lépések lehetőségét a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) döntése ellen, amellyel a két könyv-kiskereskedelmi cégre összesen ötvenöt millió forintos bírságot szabott ki - közölték a cégek az MTI érdeklődésére csütörtökön.
.
2013. október 22. 13:31:59Vállalatok
Könyvkereskedő cégeket bírságolt 70 millióra a GVH
A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) megállapította, hogy a Pécsi Direkt Kereskedelmi és Szolgáltató Kft., a Líra Könyv Zrt., a Libri Könyvkereskedelmi Kft. és a Sun Books Könyvkereskedelmi Kft. („f.a.”) könyvterjesztő vállalkozások versenykorlátozó célú megállapodásokat kötöttek a kiadókkal, ezért a vállalkozásokra összesen 70 millió forint bírságot szabott ki.
.
2013. május 10. 15:25:59Vállalatok
Összeolvad a Shopline és a Libri
Mai közösen tartott sajtótájékoztatójukon a két vállalatcsoport képviselői bejelentették a Libri Könyvkereskedelmi Kft. és a Shopline-webáruház Nyrt. cégcsoportjainak tervezett összevonását - áll a Libri sajtóközleményében.
.
2012. április 12. 16:25:59Vállalatok
Új ügyvezető igazgató a Libri és a port.hu élén
Április közepétől új ügyvezető tölti be a Libri Könyvkereskedelmi Kft. igazgatói pozícióját. Kovács Péter, a Cartographia Kft. jelenlegi ügyvezetője veszi át a könyvkereskedő cég irányítását Walitschek Csillától, aki immár több mint 3 éve irányította a Libri Könyvkereskedelmi Kft. munkáját. Walitschek Csilla a Libri Felügyelő Bizottságának elnöki pozíciójába lép elő, miközben a nemrégiben történt Port.hu akvizíciója nyomán átvette az internetes médiavállalat ügyvezetését is.
.
2012. február 20. 22:34:58Vállalatok
Felvásárolja a Libri a Port.hu-t
Felvásárolja a Libri a Port.hu-tA Port.hu és a Libri Könyvkereskedelmi Kft. több éve tartó együttműködése újabb állomásához érkezett, mivel a Libri Csoport többségi tulajdont szerzett a Port.hu-ban. A két cég eddig is gazdag portfóliót tudhatott magáénak a hazai, illetve a közép-kelet európai kulturális- és médiapiacon, a felek az egyesüléstől mindezek még hatékonyabb működését várják.
.
2009. november 12. 09:31:59Vállalatok
Könyvet a plázából: bajban a sarki kis könyvesboltok
Könyvet a plázából: bajban a sarki kis könyvesboltokA könyvszakma is megérzi a válságot, a kiadók és az üzletek forgalma is visszaesett. Hiába nyílt két nap alatt 3000 négyzetméternyi új üzlet Budapesten, ezek jórészt a bezárt kis boltokat váltják fel. A plázákban lévő könyvesboltok igyekeznek egyre több szolgáltatással magukhoz csábítani a vevőket, ma már nem számít ritkaságnak, hogy például kávézóval együtt működnek. Mfor.hu-háttér.
.
2007. október 2. 08:49:22Vállalatok
Megnyitja első külföldi könyvesboltját a Libri
Október 11-én nyitja meg első külföldi könyvesboltját Kolozsváron a Libri Könyvkereskedelmi Kft. – tudta meg a Világgazdaság Szombathelyi Pétertől, a társaság ügyvezető igazgatójától.
hirdetés
hirdetés
.