Cég

Címkék / Cég Címkék / Roland Berger

2017. május 23. 13:16:31Vállalatok
Radikális változás előtt áll a globális autóipar
Radikális változás előtt áll a globális autóiparA Roland Berger új tanulmánya, az Automotive Disruption Radar az iparág meghatározó trendjeit vizsgálta, a felmérésben több mint tízezer fogyasztót kérdeztek, tíz országban.
.
2017. március 20. 08:37:47Vállalatok
A digitális átalakulás a kitörési lehetőség a nők számára
A nők 53 százaléka gondolja azt, hogy nem indul a férfiakkal azonos esélyekkel egy vezető pozícióért, ugyanakkor 60 százalékuk hisz abban, hogy a digitális technológiák segítségével előbbre tudnak lépni a ranglétrán. A Roland Berger 'Digitális egyenjogúság" című tanulmánya arra keresi a választ, hogy a digitalizáció, hogyan tud hozzájárulni a munkahelyen a női egyenjogúsághoz.
.
2017. március 6. 10:06:46Vállalatok
Jönnek a kínaiak: Egyre több európai céget fognak megvenni
A növekvő politikai bizonytalanság hatására visszaeshet a felvásárlási és fúziós tranzakciók száma 2017-ben az előző évi várakozásokhoz képest. Míg 2016-ban a vállalatok 64 százaléka számított növekedésre, idén már alig több mint a fele. A Roland Berger Private Equity Outlook tanulmányát különböző európai prognózisok alapján készítették, de kiegészítve a görög és angol kilátásokkal, amelyek még az átlagnál is borúlátóbbak.
.
2017. január 16. 08:16:58Makró | Vállalatok
Húsz év múlva minden harmadik eladott autó elektromos lesz?
Húsz év múlva minden harmadik eladott autó elektromos lesz?A világ meghatározó nagyvárosai összefogtak, hogy csökkentsék a károsanyag-kibocsátás mértékét és negatív hatásait. London és Párizs a dízel- és benzin üzemanyagok betiltását tervezi tíz éven belül, míg Norvégia a belsőégésű motorok korlátozását fontolgatja. A fogyasztók azonban még várnak: megfizethető árakat, könnyű és gyors töltési lehetőségeket szeretnének.
.
2007. október 3. 10:49:39
A Tesco és a UPC is beléphet a fapados mobilpiacra
Nyolc-kilenc milliárd forintra becsüli legfrissebb tanulmányában a Roland Berger Stratégiai Tanácsadó cég azt a potenciált, amely a magyar mobiltelefon-piacban rejlik a "fapados" mobilszolgáltatók számára.
.