Cég

Címkék / Cég Címkék / EADS

Előző oldal 1 2 Következõ oldal
2012. szeptember 13. 08:07:59Vállalatok
Óriási fúzió van kilátásban az európai légi iparban
Megafúzió készül az európai légi iparban: a brit BAE Systems hadiipari óriáscég szerdán bejelentette, hogy tárgyalásokat folytat az Airbus leányvállalatával, az EADS csoporttal az összeolvadásról.
.
2011. június 22. 13:43:59Makró | Vállalatok
Ellophatja a showt az Airbus a Beoing elől
Ellophatja a showt az Airbus a Beoing előlAz új repülőgépek piacán is egyre inkább az üzemanyag-fogyasztás válik kulcsfontosságúvá, legalábbis eddig ez a párizsi repülő-show elsőszámú tanulsága. A fejlesztésben lemaradt Boeingnek lépnie kell, amennyiben nem akar hosszútávon az Airbusokat gyártó European Aeronautic Defence & Space Co. mögé szorulni.
.
2011. május 13. 10:52:59Vállalatok | Befektetés
Veszteséges volt az Airbus anyacége
A kedvezőtlen valutaárfolyam-ingadozások és az ellenük védő fedezeti pozíciók romlása miatt nettó veszteséget könyvelt el az EADS európai légiközlekedési óriás az első negyedévben - közölte a vállalat pénteken.
.
2010. március 10. 18:11:59Vállalatok
Dagad a botrány az évszázad üzlete körül
Dagad a botrány az évszázad üzlete körülVisszavonta ajánlatát az európai EADS konzorcium partnere, a Northrop Grumman a Pentagon történetének egyik legjelentősebb tenderén, így valószínűleg a versenytárs Boeingé lesz a mintegy 6,8 billió (!) forint összértékű, utántöltő repülőgépek szállítására szóló megbízás. Az EADS szerint a pályázat a Boeingre lett szabva, az amerikai védelmi minisztérium tagadja a vádakat. Az ügy újabb transzatlanti kereskedelmi háború kirobbanásával fenyeget.
.
2010. március 9. 16:21:03Vállalatok
Veszteséges lett az európai repülőgépgyártó
Súlyos veszteséget kellett elkönyvelnie tavaly az Airbus repülőgépeket is gyártó EADS nyugat-európai konzorciumnak az A380-as szupergép, az A440-as katonai szállító költségeinek megugrása, illetve az árfolyamváltozások negatív hatásai miatt.
.
2010. január 12. 14:51:47Vállalatok
Csökkent az EADS bevétele az Airbus-rekord ellenére
Az Airbus rekord forgalma ellenére csökkent a nyugat-európai EADS csoport bevétele tavaly: 3,5 százalékkal 41,7 milliárd euróra, elsősorban amiatt, hogy erősödött az euró a dollárhoz képest.
.
2009. december 3. 08:56:59Vállalatok
Erdélyben építhet gyárat az Airbus szárnysegédje
A légi- és űrtechnikára szakosodott európai EADS leányvállalata, a Premium Aerotec Kolozs és Brassó megyében gyártana alkatrészeket az EADS egy másik leánycége, az Airbus repülőgépeihez, írja az Új Magyar Szó.
.
2009. április 17. 11:54:50Vállalatok
Ősellenségek foghatnak össze az amerikai légierő tenderén
Megosztaná üzemanyag-újratöltő repülőgépekre kiírt tenderét az Egyesült Államok kormánya az európai European Aeronautic Defense and Space (EADS) és legnagyobb riválisa, az amerikai Boeing között.
.
2008. március 28. 10:49:20Vállalatok
Az EADS gyárthat tankereket a brit légierőnek
Az Airbus anyacége nyerte el a Royal Air Force (RAF) 13 milliárd fontos megrendelését, melynek értelmében 27 éven keresztül szállíthat légi utántöltésre alkalmas gépeket - írja a BBC internetes oldala.
.
2008. március 12. 15:59:13Vállalatok
Az EADS áttérne a dollárra
Ezentúl dollárban szeretné fizetni kiadésait az EADS, az európai hadiipari cég eddig euróban számolta el kiadásait, azonban sokat veszített az átváltáson a dollár folyamatos gyengülése miatt - olvasható a BBC internetes oldalán.
.
2008. március 11. 16:14:19Vállalatok
Csatát nyert a Boeing ellen az Airbus anyacége
Az európai EADS hadiipari cég megvédte az amerikai hadsereggel kötött vitatott szerződését miután riválisa, a Boeing ma fellebbezést nyújtott be ellene. A szerződés értelmében az európai konszern szállíthatna légi utántöltő tankereket az amerikai légierőnek - számol be a Reuters.
.
2008. március 3. 06:14:31Vállalatok
A gyenge dollártól fél az EADS vezére
Noha az amerikai légierőtől az európai EADS hadiipari-repülőgépipari konszern hatalmas, több mint 35 milliárd dolláros megrendelést kapott (az amerikai Northrop Grumman vállalattal közösen, 15 éves időszakra), a vállalat vezérigazgatója további takarékossági intézkedések szükségességéről beszélt.
.
2008. január 10. 14:24:42Vállalatok
Az Egyesült Államokban terjeszkedne az EADS
Az EADS továbbra is keresi azokat a közepes méretű cégeket az USA-ban, amelyek felvásárlásával csökkenteni tudja a gyenge dollár okozta veszteséget, jelentette be Louis Gallois, a társaság vezérigazgatója.
.
2008. január 4. 09:29:50Vállalatok
Az amerikai légierő kegyeiért verseng a Boeing és az EADS
Három üzemanyag-újratöltő repülőgép eladásáról kötött üzletet Szaúd-Arábiával az EADS európai légiipari konszern. A cég ezzel egy időben még nagyobb vadra hajt: egy negyvenmilliárd dolláros amerikai tankergép-megrendelésért verseng a Boeinggel.
.
2007. december 20. 07:19:50Vállalatok
Eladja hat Airbus-gyárát az EADS
Angliai, francia és német vállalatoknak adja el hat Airbus-gyárát az EADS, hogy a jövőben fő tevékenységére tudjon koncentrálni – jelentette be az anyavállalat.
Előző oldal 1 2 Következõ oldal
hirdetés
hirdetés
.