Cég

Címkék / Cég Címkék / SAP

Előző oldal 1 2 3 4 5 Következõ oldal
2016. december 14. 13:01:53Vállalatok
Mesterséges intelligenciát adnak a hazai HR-esek kezébe
Új funkciókkal bővítette a hazai HR-eseknek szánt megoldását az SAP. A felhőalapú szoftver a mesterséges intelligencia funkcionalitásnak köszönhetően már öntanuló módon dolgozik a HR-esek keze alá, de könnyebb lesz a mentorálás megszervezése, valamint a céges karrieroldal menedzselése is.
.
2016. december 8. 10:04:10Vállalatok
Magyarországon a legújabb HANA újdonságok
Hazánkban is elérhető az SAP HANA 2, a szoftvercég adatplatformjának legújabb, második generációja. Az új verzió a vállalatok digitális átalakulásának motorja kíván lenni.
.
2016. október 21. 11:34:59Vállalatok
Felhőbe költöznek a HR rendszerek
Egyre több HR rendszert vezetnek be, amely felhő technológiát használ.
.
2016. október 14. 11:28:59Vállalatok
Újabb jelentős beruházás a hazai informatikai szektorban
Az SAP Hungary Kft. 4 milliárd forintos kapacitásbővítő beruházását mutatta be, amelynek eredményeként további munkahelyek létesülnek a magas hozzáadott értéket képviselő hazai informatikai ágazatban.
.
2016. szeptember 30. 14:37:59Vállalatok
Milliárdos befektetéssel erősít az SAP
Kétmilliárd eurót fektet a dolgok internetéhez (Internet of Things- IoT) kapcsolódó fejlesztésekbe az SAP. Az üzleti szoftvergyártó nemcsak új innovációk kifejlesztésével, felvásárlásokkal, hanem fokozott értékesítési, és marketing tevékenységgel erősíti jelenlétét az IoT világpiacon, amelynek nagyságát négy éven belül kétszázötven milliárd eurósra becsüli.
.
2016. szeptember 2. 14:46:59Vállalatok
A legütősebb HR-es projekteket keresik
A legjobb HR-es projekteket keresi egy új verseny, a HR Transformation Challenge. A megmérettetésen bármilyen szervezet és magánszemély részt vehet, amely olyan innovatív HR-es gyakorlatot valósított meg, mely jelentős hatást gyakorolt egy szervezet üzleti teljesítményére.
.
2015. december 21. 15:40:59Vállalatok
Sok vállalat tart a digitális átalakulástól
Minden harmadik vállalat tart attól, hogy üzleti modelljüket fenyegeti a digitális átalakulás- mutat rá egy friss, nemzetközi felmérés. A legújabb technológiai eszközök előnyeinek kihasználásával, ennek szükségszerűségével azonban szinte minden megkérdezett cég (80%) egyetért.
.
2015. december 10. 17:46:59Vállalatok
A hatékonyabb gyógyításban is segít az informatika
Új megoldásokat dobott piacra az SAP, mellyel a személyre szabott gyógyítást kívánja elterjeszteni világszerte. Csak a tengerentúlon ez 750 milliárd dollárral csökkenthetné az egészségügyi kiadásokat.
.
2015. október 28. 16:16:59Vállalatok
Teljes értékű analitika a felhőből
Bejelentette legújabb cloud fejlesztését az SAP, amely teljes értékű analitikai képességet ígér a felhőből. A megoldást az SAP HANA Cloud Platformjára építették, így a vállalatok valós időben tudnak összetett elemzéseket futtatni, nagy mennyiségű adatok esetén is.
.
2015. október 19. 17:31:59Vállalatok
Állami projekt is lehet sikeres: a NISZ-é a legjobb bevezetés
A NISZ Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt.-nél (NISZ) lezajlott SAP bevezetést választották a kelet-közép-európai régió legjobbjává - jelentette be a szoftvergyártó. A megmérettetésre olyan projektekkel pályázhattak a régió tizennégy országának vállalatai, amelyek egyrészt magas minőségi követelményeknek feleltek meg, másrészt növelték a szervezetek értékét és teljesítményét.
.
2015. október 16. 13:45:59Vállalatok
Képzés és verseny startupoknak
Startupoknak tart képzést az SAP. Az ott tanultak segítségével elkészített legjobb megoldások meghívást jelenthetnek a szoftvercég konferenciáira a régióban, ahol személyesen lehet bemutatni azokat vállalati döntéshozóknak.
.
2015. szeptember 25. 20:13:59Vállalatok
Soha nem volt még ilyen fontos az információbiztonság
Soha nem volt még ilyen fontos az információbiztonságAmikor a negyedik ipari forradalomról, illetve a digitális gazdaság szédítő növekedésről beszélünk, gyakran elfelejtjük, hogy a mérhetetlen mennyiségű és egyre csak növekvő adatmennyiségnek együtt kell járnia magas szintű biztonsággal. A digitális ipar jelenéről és jövőjéről kérdeztük Markus Hilkent, az SAP magyar fejlesztőközpontjának vezetőjét.
.
2015. szeptember 16. 19:07:59Vállalatok
Itt kaphat munkát, ha otthon van a felhőalapú technológiákban
Itt kaphat munkát, ha otthon van a felhőalapú technológiákbanBár Magyarországon még nem igazán terjedtek el a felhőalapú szolgáltatások, a hazai szakembergárdára alapozva egy nagyon komoly támogatóközpont működik Budapesten.
.
2015. augusztus 12. 15:55:59Vállalatok
Újabb segítség közösségi vállalkozóknak
Közösségi vállalkozásoknak szóló képzési programot, pályázatot indít az SAP. A szoftvercég olyan közösségi startupok, egyesületek, magánszemélyek jelentkezését várja, amelyek egyedi ötlettel, új koncepcióval enyhítenének az olyan társadalmi problémákon, mint például a menekültek ügye.
.
2015. július 21. 11:38:43Vállalatok
Integrált rendszer bevezetése a hatékony gazdálkodásért
Egységes, integrált informatikai üzleti rendszert vezet be a MARK Magyar Reorganizációs és Eszközkezelő Zrt., ebben az SAP Hungary Kft. megoldásszállítóként és tanácsadó partnerként a hazai és nemzetközi legjobb gyakorlatok alkalmazásával segíti a társaságot – jelentették be a felek.
Előző oldal 1 2 3 4 5 Következõ oldal
hirdetés
hirdetés
.